Älskade fooooonen!



Underbara Jessi kom med min Iphone! Börjar funka med kort på torsdag men som jag redan älskar den!
Jag vaknar inte alls upp trött som ett troll..

Maten igår var riktigt go faktiskt. Och så enkelt att göra!

En lite nyttigare variant av pizza. Hade man följt receptet till punkt och pricka så hade en portion bara innehållt 360 kcal.

För 4 portioner skulle man haft:
250 g cocktailtomater.
200 g rökt skinka.
2 dl Arla Köket lätt créme fraiche, tomat & basilika.
150 g Arla Köket riven ost pizza.
4 stora tortillabröd.

Jag bytte ut skinkan mot rökt kalkon(tycker det är godare) och tog mager ost istället för pizza-ost. Använde även Oregano.
OCH använde smeten för tre portioner istället för fyra. Tyckte det var lite snålt. Men brukar det inte vara det?

Skär tomaterna i hälften, skär skinkan i småbitar och blanda detta med créme fraichen. Lägg detta på bröden och ha över ost och oregano.
Ugnen ska vara på 250 grader. Bröden var inne lite mindre än 10 minuter.
Serverade med stor sallad. Med pumpakärnor i, som är farlig gott!

Brödet var tunt och gott=)
Vad man kan göra är ju att ha sina favvo-ingredienser på. Det är ju bara fantasin som hindrar en!

Nu är det lite plock av disk i lägenheten, ut med hunden och sedan hämta mor på flygplatsen!
Senare i eftermiddag är det Body Balance med Tigger och sedan tror jag bestämt att det är mys med Camilla och Alexsandra!

Tjipp!
Kommentarer
Postat av: Jessica

Bra med receptet där hjärtat!

2010-01-10 @ 10:04:18
URL: http://lonkakola.blogg.se/
Postat av: livetoday - 52 kilo

när man väl har börjat äta massa socker så är man fast. men gud så skönt det är att bli av med det!! och hälften kvar det är ju ingenting egentligen..visst de sista kilona är seeega men då får man tänka tillbaka på hur mycket verkligen har gått ner :D



TACK!! och lycka till! :D

2010-01-10 @ 11:13:34
URL: http://livetoday.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Oxelösund 10 Juli. Göteborg 22 Augusti.
RSS 2.0