Bilder!

Idag ni! Idag blir det lite bilder=) Inte så roliga.. på mina kläder som jag köpt idag, och kanske bosse och flisen får vara med på en bild=)

Idag åkte jag och Flisen till Freeport och Kungsmässan, jag handla loss på Gina Tricot, vart annars? Precis efter samtalet med lönekassan.. Där jag fick veta att de kommer dra 8700 kr från min nästa lön. Tröstshopping kanske? Iaf min sista shopping lär det nog bli. SUCK!

Jaja, inget att göra åt. Flisen pratade med vår chef och hon skulle prata med lönekontoret och se ifall man kan låta oss jobba igen den förlorade semestern i vår istället..hade varit bra! Man lär ju ändå behöva jobba i vår för pengar. Synd bara om man inte vill tillbaka.

Vi hyrde även två filmer. Min brors flickvän och My best friends girl. Den förstnämnda var inte bra, den andra ska vi se när Helen kommer. Kate Hudson är med, kan nog inte bli en dålig film!


Gjorde även en lista på saker att göra vid vissa datum. Tex 15e Augusti ska jag handla sjukt mycket godis från Videoaffären på Danska vägen. Det kommer vara första ätardagen efter pulver. Långt kvar, men hoppas det är värt det!
Sen var den den 7e Augusti, då är det släktkalas. Ska käka pulver innan och efter, men blir en vanlig måltid iaf. Ska försöka hålla mig från tårta, men får smaka en liten bit om jag inte kan hålla mig=)

Nu kollar vi vänner, Phoebe är gravid och Monica och Chandler smyger med sitt förhållande och Chandler går runt och kysser alla. Haha! Myspys!

Sov ju även över hos mor o far inatt, Måns (katten) är ju så tjatig och jobbig och ska vara med hela tiden. Som en lillebror.


The ones and onlys:
Hej så länge!

REGN!

Ska cykla hem och byta om inför stan med tjejerna... men gud, kan ju knappt se något ut genom fönstret på grund av allt regn. Ska bli MYSIGT att cykla hem:P

Ska ringa lönetanten nu igen, hon svarade inte 08.15. Håll tummarna! (för att det inte är något strul med tjänsteledigheten också.. visst om jag får betala tillbaka pengar.. bara de inte tar min tjänstledighet!!)

Och..2 kg minus sedan Gotland! Hoppas det fortsätter neråt, för jag kan hålla tillbaka paniken så länge jag ser resultat!

Tjipp så länge!

Storm!

Nu ligger jag i soffan och kollar på superskinny vs supersize. Förstår inte hur man bara kan sluta äta mat? Att man inte tycker om mat tillslut. Det är för mig oförståeligt!

 Hör IFKs hejjarramsor in till mig då balkongdörren står på glänt. Det låter fint=)


Men jäklar vilken blåst och storm det verkar vara ute! När jag och surtanten var på promenad så höll vi båda på att blåsa bort! Hon ville inte gå så långt, så vid nio tänkte jag ta en till liten promenad med henne (fasar för ovädret) och sen faktiskt gå och lägga mig. Ska ju prata allvar med lönetanten imorn. Kraft och energi till malle!

Har nog hittat min dator! En minilaptop från Samsung: http://alatest.se/experttester/netbook-mini-laptop/samsung-nc10/pe3-47846099,354/ Verkar mysig!=) Men vad kan jag om datorer?

 Har en shake kvar idag, och nu känns det faktiskt helt okey. Druckit mycket cola zero, och ingen panik just nu. Kanske löser sig fint fint! Ska intala mig själv att det kommer bli lättare efter måndag!

Skulle ta kort på Måns, han sov så sött med tassarna över ansiktet, men så går det inte att sätta på kameran på telefonen. Kan NÅGOT fungera för mig? Får väl se vad som mer kommer gå fel.. Peppar peppar ta i trä.. Hörde att Jessica troligen ska med till stan imorn! Kul! Ses vi där gummor! Hoppas Bruce har det bra borta i Oxelösund=) puss!

Hos mor och far..

är jag och passar djuren! Inte för att jag gör så mycket, de sover ju mest hela tiden. Men ska gå ut med hunden efter att hon fått i sig mat, tar väl en runda i kyrkogården! Bara det inte börjar regna igen...Usch när man är utomhus.
Vi blev alla ganska skrämda när det kom en megasmäll och en blixt samtidigt när vi jobba idag. Var nog ingen som inte hoppa till. Vissa började gråta..Annie;)

Blev superùberglad över att fått fixat tjänstledigheten. Inte tack vare Oscar, utan tack vare våran underbara chef! Men den lyckan varade inte länge.. för att vara exakt? Kanske 6 timmar? Fick ett samtal från lönekassan. På Telefonsvararen: Du har någon konstig tjänstledighet här.. och du har tagit för mycket semester. Och med mer tjänstledighet så blir det värre. Hon hade gått för dagen när jag ringde henne, men fick höra av en annan som var insatt att det kunde bli dyrt för mig. SUCK.
Inget kan flyta på.. jag fattar det inte. Ska ringa henne det första jag gör imorn och bara ta det och sen lägga det bakom mig. Tar de tillbaka tjänstledigheten så säger jag ju upp mig. Orkar som sagt inte längre. Bara lägga ner allt!

Funderade seriöst på att föra in en måltid om dagen idag.. men ska se ifall jag klarar mig på soppor i några dagar till, borde ju vara en panikkänsla som går över och det borde bli bättre=)

Imorn ska jag försöka ta mig ut på en mini-springtur(den har man ju hört förr..) och sen ska jag och flisen in till stan och kolla lite. Borde ha med mig min kamera så jag kan fixa nytt kamerabatteri.. så jag kan lägga in några bilder någon gång!

A ja, mer roligt har inte hänt.. Lär ju skriva mer sen!
Hej hopp!

Spyr på han!

Oooh!

Ringde honom nu eftersom han inte svarade sist kl sju,  och då sa han att han satt på tåget och att jag skulle ringa honom om en timme. Då tänkte jag att om han inte ens kan fixa intyg så är det ingen idé att jaga honom längre. Så jag frågade honom det. Då fick jag tillbaka "snälla, ring om en timme". Jag är inte otrevlig. Men det blir jag mot honom för han är så dryg!

Orka!

Sååå

Nu har Annie åkt härifrån, efter lite panik under ursköljningen av blonderingscremen då det var oranget, så blev det riktigt bra! Skitsnyggt, slingorna såg väldigt naturliga ut! Bra där!

Och nu kan jag slappna av, har inte fått tag i Oscar dock, ska försöka en sista gång nu, men har pratat med både mamma och pappa, och de säger ju att jag ska göra det som jag vill och tycker känns bra. Tror inte det finns bättre föräldrar! Heeej Turkiet! Och sedan ett nytt och annorlunda liv=) Spännande va framtiden bär med sig!

Har ätit soppa och shakes idag, och jobbat då! Och cyklat dit och tillbaka..rätt nöjd!

Imorn ska jag jobba till halv fem sen så åker jag till mor o far och passar djuren, ska bli mysigt, så sover jag nog där så slipper det bli så mkt fram och tillbaka!

JAja, inte så rolig blogg då jag inte kan lägga upp några bilder.. kameran funkar ju inte! Ska fixa detta!

Hej så länge!

Äntligen!

Äntligen fick jag ändrat designen på bloggen.. kommer ta ett tag innan jag fattar riktigt, men ska jobba på det! Även kanske lägga upp lite bilder i veckan? Bli aktiv! wie!

Ska lägga mig snart, pulvret och träning kommer igång på allvar imorn. Har även skaffat en träningsdagbok. Det ska bli jättekul att se hur man har tränat, puls och kalorier osv. Även bloggar och diskussionsforum finns!

Imorn ska jag jobba..usch. Halv nio till halv sex. Tar cykeln. Kul men oj va ont i rumpan! Sen ska jag lägga i slingor i Annies hår, hon ska bli blond!
Ska även prata med Eva, chefen, om att jag troligen blir tvungen att säga upp mig.. Usch, Trodde det skulle vara en fördel att vara fastanställd? Känns som om det bara blivit krångligt. Önskar att jag gick på tim eller hade vikariat så jag slapp ta ett sånt beslut.
Men som Sara sa på jobbet idag, man ska inte stanna av rädsla och inte våga leva. Hon har sagt upp en fast anställning en gång i tiden, och det går ju bra för henne!


Jaja, nog tjötat nu! Ska borsta tänderna o sova snart! hej så länge!
BTW Ingen träning idag och bara inte skött ngt. Men som sagt. Full fart imorn!

Ny..

craving!

Jordnötsringar.. Det är DET jag ska äta första lördagen efter att jag börjat äta mat igen.. Nu har man något att belöna sig med! WIE:D

wieee..

Pratade precis med flisen, och oj va taggad jag blev. Idag har det blivit snedsteg med bars.. Men man kanske kan se det som nedtrappning till det tillslut(imorn) blir enbart pulver? Men hon sa iaf att hon också körde på pulver.. så yey! Mycket mer taggande när man är två!

Aja, jag hade inte energi idag.. däcka typ i soffan.. funderar på att ge mig ut på en liten promenad istället..bara att det är såå tråkigt! Och vart ska jag gå?

Jaja, hej hej!

Trööööött!

Sitter och kollar på The hills.. tänkte ge mig ut och springa strax. Blir bara en kortis, tänkte se hur lång tid det tar att springa till statoil och runt och tillbaka. Får se!

Jobbigt på jobbet idag.. sjukt trött, och jag vill bara inte vara kvar! Usch för att jobba imorn med... och torsdag! Sen är det tack och lov ledigt i tre dagar!

Hopp, så var jag på pulver igen SKitjobbigt. Men jag ska klara två veckor, mer eller mindre!
Det jag vill äta:
Taco-sallad
Taco-paj
Köffärsgratäng!

NATURGODIS!

Aja, nu ska jag fortsätta koll hillsen.
Men kolla in flisens blogg, hon sammanfattar gotland sjukt bra! 

Tjipp tjipp

Ny blogg, trots att jag inte skrev mycket på den andra=) Men kanske bli mera här!

Nyhemkommer, eller aa, kom hem igår, från Gotland. Tre nätter med mina underbara vänner! Jättekul! Men nu är man seeeg! Jobb imorn. Inte kul.

Men jag mår bättre nu än jag gjort på länge. Vet inte vad jag skulle gjort utan mamma. Jag, flisen och Bruce ska ju flytta till Turkiet för att jobba och plugga. Men jag kan bara ta tjänstledigt från PKC för studier från oktober och framåt. Arbetsintyg skulle jag behöver från September, men Oscar som har hand om anställningen är ju inte den lättaste personen att få tag på. Men iaf, jag har ju då mått dåligt och haft ångest för att jag inte visste hur detta skulle lösa sig. För säga upp sig? Det har jag inte problem med. Men folk säger och tycker så mkt. Man gör inte det. Men mamma sa att jag skulle göra det, så länge som jag har andra planer så jag inte gör ingenting när jag kommer hem. Allt bara släppte. All trötthet och ångest. Det viktigaste är ju att jag har mamma bakom mig i det jag gör. Och det är hon, Älskar henne verkligen! Hon får mig alltid att må bra.

Skulle skriva ut en blankett för att hyra ut lägenheten i andra hand. Men då måste man ha ngt lösenord som jag inte har. Inget flyter på? Nej. Maila dem ska jag. NU!

Ska springa med annie kl fyra, men det regnar ju heela tiden. Orka med slisk..men kanske skönt att ta en tur i regnet. Ska träffa peeeeer kl halv åtta vid kungsporstplatsen. Fattar inte varför. Kan väl låta allt bara rinna ut i sanden?

Jaja, blir ju spännande att se hur det går!

Anledningen till varför jag försöker starta en blogg är för att det kan vara kul att ha det när vi sticker till Turkiet, då kan förädrarna följa det, och kanske några andra!

hej hopp!

Välkommen till min nya blogg!

Oxelösund 10 Juli. Göteborg 22 Augusti.
RSS 2.0