Resfeber välkommen!

Där kom den! Usch.. när klockan ringde i morse kl 6 och jag ställde mig i duschen bara vände det sig i magen. Resfebern har äntligen infunnit sig!

Jag kan ju säga att jag hade inte fått sova ngt dessa nätter om inte min mamma hade varit så underbar! Står i stoooor skuld till henne, enligt mig, inte henne:P Hon städade min lägenhet igår på dagen, direkt efter jag slutat jobbet så gick vi in till stan och köpte present till Alva, kusins 1-månaders bebis-flicka, åkte dit, hälsade på och höll det som är det sötaste jag sett. Helt sjukt..hon var TOKsöt!!

Sen åkte vi och släppte av kusin och moster, hem till min lägenhet, tog med oss inte ens hälften av sakerna som var kvar, och då hade vi ändå tagit med oss 7 lådor därifrån i förrgår. Sen hem och åt middag. Då var klockan efter 22, gissa om man var hungrig!

Nu är det jobb, pratade med vår planerare igår som flyttade mig iaf en timme tidigare, så slutar halv fem idag istället för halv sex. Så beroende på om mamma städat klart lägenheten idag eller inte så börjar jag packa innan tjejkvällen ikväll. Eller städar klart lägenheten. Och imorn blir det tidigt klockställning för packning och sedan ärenden i stan som jag inte gjort än. Tur man inte hinner tänka:P

Igår var Flisen och sa hejdå, vi bjöd på tårta... mmm.. folk blev nöjda=)

Ne nu måste jag springa! puss!

Helvuute!

Fick mitt csnkort nu.. och tror ni inte att ett erbjudande är en Macbook och en ipod-touch för bara 9500 kr?

Helvute.....Vad jag göra? Jag vill ju ha den där ipoden. Bara 500 kr mer än vad jag gav för bara denna datorn. SUCK!

happ happ!

När kl ringde kvart i åtta i morse var jag så sjuukt trött, men gick och la mig igen när jag flyttat bilen, sov en timme och sen upp och började sortera kläderna. Åkte iväg med tvätt till mamma och friskskrev mig, postade lite viktiga brev.. och nu ska jag packa ner allt i lådor. Sen mellan städning och packningen betalar jag nog räkningar=)

Ikväll blir det säga hejdå till Alexsandra, blir nog ngt fik eller rest på stan!

puss så länge!

Läkerol?

Nu börjar febern-temperatur dra sig ner till sin vanliga  temperatur, bara några grader till så är det till det vanliga=) Det var en snabbis-sjuka. Bra det.

Kom på.. har de läkerol i Turkland? Var och köpte massa när jag handla cola... Har ju annars bara köpt salmiak för det är så sjukt gottit, men det finns ju så många andra smaker! Köpte på mig några, men ändå finns det så många fler att prova. Så tänkte om man köper med ett gäng? Tror det.



Så lista på livsmedel som ska med hittills:
Tonfisk(Eller de kanske har det..?)
Makrill i Tomatsås
Knäckebröd
Havregryn
Läkerol


Får man ta med kosttillskott tror ni? Så man inte hamnar i prison menar jag?

hmm.. snart är det sooova..har längtat efter det hela dagen!

puss så länge!

Smidig och stark

Kollade runt på lite bloggar, och en tjej hade lagt upp denna filmen på en Kai Green(?) som har sjuuuukt mycket muskler.. men djävulskt va vig han är!! Blev nästan lite chockad, och definitivt imponerad, när han började små "dansa" och göra diverse rörelser...kolla hela filmen hörni!

http://www.youtube.com/watch?v=VNB3y0_vlMk&eurl=http%3A%2F%2Fwww.metrobloggen.se%2Fjsp%2Fpublic%2Findex.jsp%3Farticle%3D19.4161794&feature=player_embedded

Kropp VS Ögon

Mina ögon gör ont så trötta är dem.. men min kropp börjar bli rastlös. Jag vill sova, men kroppen vill inte ligga still :P Trots att den är superseg och har lite onda känningar och stelheter sedan febern, och den lilla-mini febern som är kvar..

Lägger jag mig nu så somnar jag och då kan jag inte sova inatt. Gå ut på en promenad? ORKA. Då smiter jag säkert bara in och köper godis för mina sista kalorier:P Har inte fått i mig så många idag..så finns ju att ta av! Väga mot, väga för.. eller så plockar jag med kläderna.

Pratade med min kära mor som skulle träffa min moster och slita lite i sin egen lgh, så vi kör ett röj imorn istället i min, städar och flyttar ut i ett kör. Ska även tvätta klart hos mamma imorn också. Gott.

Haha, läste om flisens besök hos den franska ögonbryns-vaxaren, såg framför mig henne utan ögonbryn. DET hade varit kul. Oj va jag skrattade =)

Just det, är det någon som visste att MJ gjorde en musikal 1988? Moonwalker? Inte jag, den måste ju ses!
http://www.youtube.com/watch?v=NulLdYXxjd4&feature=related

Haha, kolla denna, Bad fast med ungar!
http://www.youtube.com/watch?v=DPkp25FQnFo&feature=related

OCH...jag har fått dille på plommon..sjuuukt gott. Och låg kaloriinnehåll ;)
Haha..OCH.. fått dille på hårda karameller, har inte tyckt om det så mycket sen jag var liten..men gyyyyd så gott det är. Har ju inte ätit några idag, men tänker på dem..mm..haha, ännu en anledning till att inte lämna lägenheten!

Längtar tills jag bor med tjejerna i Turkiet, då man inte bor själv så kan man inte äta vad och när som helst ;) Det kommer nog göra skillnad för mig! Sen när jag kommer hem så bor jag ju hos mor, det ska nog göra mig gott att bo med folk!

Fick precis se en bild på Bruce och hennes Simon..mm, gud va fina de är ihop! De passar varandra som handen i handsken!

puss på er!

Godnatt






Har varit och fixat nya linser i home town Lerum, bra, en grej att stryka från listan. Jag är sjuuukt trött. Ska gå och lägga mig igen. Febern är nästan ett minne blott, är bara redigt slut i kroppen. Typiskt när man ska packa och städa. Imorn ska jag vara utflyttad. Så mamma kommer nog ikväll och hjälper mig. Så ska bli lite piggare tills dess.

Hej så länge! Och BTW, vilket väder det är ute. JISSES va varmt!

puss!

Så blev det så ändå..



Jag har feber. När jag kom hem från ärenden i Allum så frös jag och blev sjukt trött, fick ont i kroppen. Duschade för att bli varm men frös ändå! Klockan började närma sig jobbdags och jag la mig i sängen under täcket för jag kunde inte sluta frysa, tog febern och guess what. Feber it was.

Ringde min going till mamma som påpekade att jag alltid blivit sjuk när jag ska resa iväg lite längre.
Förra året, veckan innan Thailand, blev jag magsjuk. När vi skulle åka till Spanien när jag var liten, 40 graders feber och halsfluss. Innan vi flytta till Dubai så blev jag tydligen också sjuk, kommer dock inte ihåg det. Och nu, några dagar innan vi åker.

Satt ju med både jacka och filt igår när jag jobbade för att jag frös så förbannat, och jag har känt mig lite hängig, sett att min hy fått extremt mycket finnar, vilket oftast berår på att kroppen inte mår bra. Var väl bara en tidsfråga!

Så nu har jag sovit i några timmar.. är fortfarande supertrött så blir nog sängen snart igen.

Det var nog den uppdateringen för ikväll. Hoppas ni har det gott! Ingen afro imorn Flisen.. puss!

Meeera cash

Fick lönespec idag, eftersom de skulle dra 8700 kr från min lön, så trodde jag typ att jag skulle få ut 5000 kr typ.. Men fick mer än vad jag trodde, så jag är nöjd! :D

Nu drar jag, hej så länge!

Allum it is!

Pratade precis med Bruce, jag hänger på dem en snabbis till Allum, kollar om Klasse ohlsson har ngn telefon, får kanske prata med 3butiken först?

Kan ju passa på att handla lite sallad och keso på ica i allum också, två flugor i en smäll=) Blir troligen ingen träning idag, kan vara bra att vila, känner inte alls för det idag! Trött är jag också.. kanske kan lägga mig ngn timme innan jobbet sen. Hoppas det!

Nu dusch!
Hej så länge!

Klant eller bara otur?

Mobilen föll ner i handfatatet igår kväll..när vattnet rann. Nu är den CP. Det går att ringa på den, och ta emot samtal. Men inte mycket mer. Så måste åka och köpa en skittelefon!

Och väckarklockan funkar ju såklart inte heller, hade ställt den på kvart i åtta, pga jag skulle flytta bilen då, vaknade som tur var 07.50. Och försökte sedan somna om men icke! Så nu äter jag en stabil frukost! Har jag inte gjort på länge=)

  Frukost: 150 g vanlij youghurt. 45 g musli, kanel och äpple osötad. 1 st Havre plus. 1 ägg. 1 msk Minikeso. 1 st kycklingkorv. Min fantastika Gekås-grillkrydda. = 415 kcl.

Nu ska jag fortsätta äta, och sen ska jag försöka kontakta flisen som pratade om ngt ställe som sålde billiga telefoner? Typ grymme Nokia! Mellan detta ska jag beställa böcker. Efter detta ska jag börja packa kläder och nånstans där emellan måste jag åka och handla telefon=)

Puss på er!

Längsta hittills?

Det är nog det längsta som dröjts innan jag skrivit, nästan, om jag inte varit bortrest:P Men var nog för att jag var sååå sjukt hungrig och trött efter jobbet som gjorde att jag sysselsatte mig med annat än att skriva här.

Nu har jag iaf adressändrat, slängt i en tvätt.. typ. Imorn är absolut sista dagen innan jag måste beställa böcker. Men vill så gärna bara få svar från en tjej, kanske kan få den billigt..Hoppas..

Imorn blir det att ställa klockan innan åtta, trots att jag börjar 18. Står på en parkering som bara är gratis till 08.00, så måste upp och flytta den, och efter som det är måndag imorn så borde många ha åkt till jobbet lagom tills dess och gett mig en go parkering=)

Imorn är det packning av kläder, tvätta mer kläder.. som sagt beställa böcker. Typ det sista fixandet innan TURKEY! Får nog flytta till mamma på Tisdag, så vi kan börja städa ut lägenheten!

Ska fixa Skype också, pappa sa att man kanske inte kan fixa det i Turkiet(?), det går iaf inte i Dubai, så bra att göra det här innan! Så tjejer om ni läser detta, så fixa fixa, annars säger jag det till er i röstaväg imorn ;)

Funderade lite på om man skulle simma imorn? När alla andra jobbar? Får se vad jag känner för!

Nu är det film, fast nog sova lite tidigt ändå, är trött!

Haha, flisen har lagt upp den sjukt roliga trailern till Twilight-filmen. ÄLSKART!

puss!

Jobba jobba joobbaaa

Om en timme börjar jag jobbet.. mm, ska bli så kul! BARA fyra pass kvar, sen inge mer på ett halvt år! YAY!

Det blev en pytteliten lugn springtur på ca 27-28 min. Kcal: 251.
Vågen kommenterar jag knappt idag. Gick åt fel håll. Kan man skylla på att tant röd ska komma på besök när som? Nää..bryr mig inte idag. Känns som om det kommer gå bra ändå!

Solen skiner, blå himmel.. fin dag idag? Hoppas det håller i sig i veckan! Undrar vad alla lediga hittar på idag?

Ikväll, om vi inte träffar Alexs som kommit hem från sin semester, så måste jag tvätta. BIG TIME. Och beställa de sista böckerna från CDon.

Jaja, nu är dags att packa matlådorna och sedan bege sig.. 

Sova?

..Vad är det? Jag fattar inte, det är som att sömn inte ingår i mitt liv längre. Lite, men inte mycket. Har vaknat till typ varje timme känns det och kollat på klockan och trott att jag ska gå upp. Och nu, vid 05.30 så panikvaknade eftersom jag hade i minnet att jag ställt om min klocka i natt.. så kolla jag. 14.20 tror jag den stod på. Hallå eller? senast 07.30 måste jag ju upp om jag ska hinna till jobbet.

Men som sagt, vaknade med ett ryck och kunde lika gärna gå upp. Men gå eller springa? Hade ju ont i knäna igår, men inge nu... kanske liiite springning..lugnt.. får se va det blir=)

Hoppas det gick bra för Jess inatt!  ne nu blev jag trött..och hungrig.. hmm.. kanske lägger mig i ngn timme till och skiter i träningen, som jag hade tänkt göra från början, behöver ju vila.

Helen har fixat sin blogg, check it out yo´ bro´s, brother, brothers?

Puss!

Landat lite..

Så, nu har jag hunnit sitta här i soffan ett tag, kollat runt på datorn och har även på Anchorman på på femman, den är faktiskt väldigt rolig=)

Jag har nu då hunnit bli trött...mm.. ska nog sova snart. Jag har ätit godis nu flera dagar i rad. Det är bara för att jag kan styra själv. Typ, om jag äter mindre kalorier under dagen så kan jag äta så och så mycket godis utan att överskrida mitt kaloribehov för att gå ner i vikt. Detta är ju inte okej. Jag går kanske ner i vikt. Men det är ju på fel sätt!

Så nu, ska jag bara tillåta mig äta godis på helger, inte överskrida mitt kaloriintag dock. Hanna gav mig en idé också. Att på vardagarna får jag inte utnyttja de kalorier jag förbränner, men på helgerna får jag äta upp dem, men ändå inte gå över 1300. Tycker jag lät bra. Det blir som en belöning men ändå en såpass belöning som gör att jag fortsätter gå ner i vikt. Ingen ånger inget fel=)

Känns bra!

Så, nu börjar det nästan göra ont i ögonen så trött är jag.. får se vad jag hittar på för motionsform imorn innan jobbet. Början nio. Simning? Ska se när valhalla öppnar!

Seee ya!

 

Då var man hemma..

Och snart ska man lägga sig=)

Tiden går ju iaf hyffsat snabbt.. men orkar inte med en till dag med bara jobb. SUCK! Det var kul idag, jobbade med Hanna=)

Vet inte hur jag tänkte när jag körde hem, först körde jag fel, sen så var det trafikstopp så fick köra om igenom hela stan igen. Och sen när jag kommer till Munkebäckkorsningen så har två krockat och det är en ambulans och polis där.. så tog typ en timme att komma hem :P

Well well, idag är det bara att vara hemma, äta lite gott och sen sova. Inget mer spännande än så!

Skänker goa tankar till Jess som springer Midnattsloppet inatt, Heja dig! Och till två kusiner som jag har som också springer, heja er också!=)

puss puss, hade inte mycket mer roligt där ner.. så mycket händer mig när det är jobbdagar :P

Ändring!

Det blev ändring, var tvungen att växla pengar på statoil för att kunna parkera om bilen, så sprang bort dit, och fick växlat av en snäll tjej, som även sa att man fick stå gratis på skolans parkering på helgerna...Schweet!

Blev istället då 33 minuters joggning: Kcal: 313.

Nu måste jag springa, har gjort korvstroganoff, får se hur det smakar=)

Återkommer efter jobbet..suck..slutar 19.00.. mmm..


Hej så länge!

Morgonstund har guld i mun (?)

Jag var såååå nära att ställa om klockan, jag gjorde det till o med, men när jag låg där och hade chansen att sova 1.5-2 timmar till, så tänkte jag "ne, du kan skippa träningen imorn, men inte idag då du har planerat att träna". Jag får faktiskt inte gå tillbaka till att ha "no karaktär what så ever! 

Så eftersom jag faktiskt hade sjukt ont i knäna igår, så blir det en lätt springning idag, planerat att springa till skatås (ca 2 km tror jag) springa 2.5an och sen hem igen då.

Och trots ett ännu större kaloriintag igår så stod vågen på - 4 hekto imorse. Det lär ju bita mig i röva ändå, sån där"var lycklig nu så får du massa kg på vågen när du minst anar det!"

Well well, jag ska ta och stoppa i mig en banan nu så jag orkar springa, va blir det? Ca 6.5(?)km, och sen blir det nog en mysig storfrukost hemma innan jobbet. Goare att ha tid att äta hemma än där, får la bli någon shake eller ngt litet där som "mellanmål" innan lunchen, eller säger man middag när man slutar 19? Jag vet inte.. jag funderar faktiskt på att göra korv stroganoff på kyckling-korv, får se hur det smakar=)

Igår var det gotta så man mådde illa, jag lär mig aldrig!! Haha, filmen med Flisens Rob var väldigt speciell..:D Sen såg vi she´s the man.. och gyyyyyd va bra den är!! "Word ma` man!" "Quit blushing, it´s lame"..underbart! Och hennes miner och tonfall...mmm!

Oj, nu kommer McLeods döttrar, se där=)

Puss på er så länge!




Sugen!

Idag är jag sugen på gotta! Sjukt sugen, så idag ska jag äta utan ånger=) Wieee!

Det var jättekul att ha Marlene och Emma här, var sjukt länge sen vi sågs! Marlene flyttar ju till Spanien för ett år på måndag, sjukt det känns när alla sprids! 





Ska iväg till Flisen nu och mysa med film.. passar mig!
Fick även igång datorn idag, kände mig lite som ett datorgeni:D
Så nu blir det bilder, kanske inte på saker som datorn inte kommer åt..men ändå! :P


Ne nu ska jag bege mig, är sååå sugen på att äta! Puss hej!


68 minuter..

..blev det! Härligt! Men jag hör att det knäpper i mitt vänstre knä när jag går i mina trappor.. Någon som vet vad det kan vara? Det gör inge ont men det låter äckligt, och högt.

Joggade till skatås, joggade femman och joggade hem, totalt 68 minuter, kaloriförbrukning: 688 kcal. Intag än så länge: 217 kcal.

Ska äta en knäckemacka med ett ägg på nu. Sen dusch, städning och sedan möta upp tjejerna på Ica-olskroken!

Puss på er!

Bara att köra på!

Tokigt nog så stod vågen på -3 hekto, trots att jag hade en sjuk överkonsumtion på kalorier igår. Hoppas bara att det inte är någon fördröjning så att det syns på vågen imorn eller om ett par dagar.. Så nu blir det ut på en löptur, ska bara dricka en shake som kom med som ett smakprov från svensk kosttillskott. Hallon, diet shake, mindre än 100 kalorier. Mycket spännande. Kände att jag var tvungen att ha något i mage då planerna är att springa femman!

Sen blir det storstädning, snabbt som sjutton, innan jag ska möta upp marlene och emma! Får se vad dagen bär med sig! Ikväll blir det iaf en tv-kväll med flisen och hennes Rob;)

Igår var det supermysigt! Vi åt uppe på Danilo(?) och sedan såg vi Baksmällan. Alla hade ju sett den innan förutom Bruce, men det bevisar ju bara hur bra den är! Underbar!

Ne nu ska jag återigen försöka installera modemet på macen, försökte igår, men fattade ingenting. Surprise? Inte alls.

Puss så länge!

Haha, just det. Bad kassörskan att väga mitt godis igår. Hon sa 8 hekto. Då tänkte jag, så dålig på matte som jag är, att det måste vara 80 gram. För det var inte mycket godis. Haha, och när jag kom hem så kollade jag på viktklubb, då är 1 hekto över 300 kalorier och 8 hekto är över 3000 kalorier. Alltså 800 gram. Så när jag tänker efter så undrar jag inte om hon sa 0.8 hekto? Kan det stämma med med 80 gram då? :P För närmare ett kilo var det ju definitivt inte :P

Bra Shopping!

Riktigt nöjd med det som inhandlades idag. Både jag och Flisen var i ett flow..var länge sen det hände=)

Jag är dock lessen över att jag inte kan ta bilder på det och lägga upp. Jag måste fixa datorn! Och kameran. Ännu en grej på listan. När man börjar bocka av så kommer det nya saker! Ringde iaf 3 iaf, fick pratat med en snäll kille som skickade installeringsprogram till mig, så nu ska jag föra över pengar till flisen och en tjej för en bok. Installera (försöka iaf, kan verkligen inget om datorer.) Och sen om jag hinner innan vi ska äta, beställa böckera från CDON!

Iaf, det som handlades av mig:
På Gina:
En tjocktröja, grå, med lite rullade ärmar som ska bäras till leggings.
Blankare leggings, dock i kortare modell. Ska fortsätta leta efter längre.
En klänning, svart, med dragkedja på axlarna och en tydlig midja. Både jag och flisen fastnade för den=)
En mörkaprikos-färgad topp med lite mudd längs ner.
Jessicas fina blå-vit-rutiga kjol för ENDAST 29 kr!
 
På Bikbok:
Ett supersött och gulligt linne, jag som aldrig har gulliga saker på mig, vitt med små små rosor och gröna blad=) Fint till ljusa jeans, som expediten sa!
Och till detta fick man köpa en jättefin tröja för 99 kr som egenligen kostar det dubbla! Det är en trekvarts-ärmad ljusljus rosa tunika/topp i sommrigt material! Också najs till ljusa jeans/leggings kan jag tänka mig!

På H&M:
En lite volangkjol som man har i midjan.
Ett svart och ett vitt boxarlinne i lite tunnare material som jag tror är fint till kjolen!

SHIT...Det var inte lite saker.. ska logga in på banken och se hur mkt som spenderades. Gissar på 1400? Behöver ju inte köpa kläder den närmsta tiden iaf:P Smink måste jag dock!

Intag under shoppingen. Mc-chicken, Ca 417 kcal. Tur man sprang imorse och kan nolla det där:P
Så totalt intag än så länge:  680 kcal. - 506 kcal.
Ska bli gott ikväll=)

Well well, dags att beta av lite måsten innan middag och bio!

Puss!

Svettigt!

Det är riktigt varmt och skönt idag.. kul att Sverige får lite värme igen=)

Det var skönt att röra på sig idag! Ännu bättre när man rör på sig med någon! Haha, och är det någon som man tycker om så är du ju ännu bättre;)

När jag kom hem så hade jag fått en av böckerna jag betalat för av en av tjejerna jag mailat, grymt härligt med snabba, effektiva och ärliga människor=)

Sen var det två räkningar också..mindre kul! Dock ett erbjudande om ett år till av avgiftfritt mastercard. OM jag använder det innan oktober. Haha, det har bara legat i min låda.. så dags att använda!  Farligt farligt...

Iaf, det som jag gick in för att skriva, så jag själv håller lite koll. Förbränning:

15 min jogg. Kcal: 151.
25 min jogg/gång. Kcal: 205.
15 min jogg. Kcal: 150.

Totalt: 506 kcal.
Intag än så länge: 263 kcal.

Nu ska jag duscha, har ätit min smoothie från imorse. Mamma kommer och hämtar mig kl 12.30, kanske lite efter. Jag kör hem henne, hämtar Flisen och sen är det SHOPPING. Riktigt sugen.. trots pengarsparande till Turkiet så vill jag spendera!

Sen blir det mat, bordsbokning gjort av Jess, ängeln som fixar och donar! Tack för det! På Bergakunden halv sju, sen är bion typ nio=) BRA DAG!! (Ser det ut att bli iaf..peppar peppar..)

Puss så länge!

Haha..

..Jag har tre anonyma kommentarer, ett är ju flisen, är det jess som är de två andra tro?=) Isf så ska jag bara meddela att bilder hoppas jag kommer snart, ska ringa 3 och se ifall de fattar vad jag gjort för fel när det gäller nätverket. Annars vet jag inte vad jag ska göra =(  Lite lessen i ögat blir man när man köpt en sån go dator och inte kan använda den...

Idag var jag uppe strax efter 07.30. Vet inte vad det är men kan inte sova länge nu förtiden. Gick upp, diskade, och det var MYCKET disk. Gjorde en smoothie (eller två blir det, en innan träning och en efter, man får dela upp det för att spara på kalorierna! Man vet ju inte om det blir någe gotta ikväll på bion som sagt...;)) på en banan a la 90 g, 112 g vanilj youghurt(Tog fel, skulle tagit lätt..så det får man sota för genom att använda mindre.) 100 g frysta hallon, 100 g frysta blåbär, osså hällde jag på vatten för att späda ut det. Mixade och delade upp det i två glas=) Detta blir då ca 263 kcal,

Ska snart gå upp och hämta lådor så jag kan börja plocka ner kläder som jag inte ska ha till Turkiet, och ställa det på vinden så att den kommande hyresgästen har någonstans att ha sina kläder=)

Ska även ringa synsam och fixa nya linser, är på mitt sista par nu, och det är lite risky om något skulle hända!

Joggar sedan bort till skatås vid ca 10.40 och möter upp flisen för en liten runda i Skatås, får se hur svettigt det blir med tanke på vädret idag! Hade det inte varit för att vi ska till Turkiet om mindre än en o en halv vecka så hade jag känt mig tvungen att vara ute i solen och pressa idag. Men nej nej, lugn som en filbunke ska vi till Kungsmässan och shoppa! Wie!

Ska föra över pengar till Flisen ,The Pärla, idag också, hon är så himla handlingskraftig och har betalat extra kg till flyget och taxfree(sprit och nagellack för min del :P)

Well well, har inte mycket mer att skriva just nu, lär återkomma om hur mycket förbrukning av kalorier springturen för med sig ;) Kanske verkar väldigt  insnöat på kalorier ut och in just nu, men det är för att jag tycker det är så himla kul och jag märker resultat. Jag kan äta vad jag vill, så länge jag ser till att hålla mig under mitt dagliga rekommenderade kalori-intag. - 1 kg denna veckan med hjälp av den metoden!

Jupp jupp!! puss!

Suck...

...nu fattar jag ingenting.

Jag kan inte använda min 3-dongel på mina fina, vita, skinande nya mac-dator? Vad gör jag fel? För det brukar jag göra när det gäller datorer, lyckas alltid sabba det från början.. jag som har längtat så att få leka med den!!

Men flisen, du får hjälpa mig imorn, guida mig steg för steg hur du kunde använda din dongel i början!

Idag var jag sååå seg på jobbet va. Allting gick sååå sakta, och jag var och är fortf sååå trött. Gör ont i ögonen! Orkade inte ens cykla hem.. Blev vagnen.

Ingen mer motion idag än det imorse. Tur jag gjorde det då, för efter jobbet hade det inte funnits en chans att jag orkat!

Imorn åker jag till Kungsmässan där jag hoppas på att jag ska hitta mina klädesplagg som jag vill ha. Var utplockat i stan. Får jag igång datorn imorn så blir det kanske tom lite outfit-bilder ;) Sen på kvällen är det bio! KUL!
Men först innan Kungsmässan så blir det en tur i skatås med flisen! Duktiga som vi är =)

Idag har jag gjort av med, via aktiv rörelse: ca 480 kcal. Fått i mig : 1350 kcal.

Ska fundera lite om det kanske blir lite gotta på bion imorn.. då måste jag lägga upp så jag äter minimalt med kalorier under dagen. Planering, planering, planering!

puss hej!

JA!

Jag gjorde det, tog mig ut på en 48 minuters joggingtur. Förbränning: ca 480 kcl.

Nu ska jag ta på mig och fixa maten till idag. Ätit frukost har jag redan gjort! Längtar tills ikväll då jag får leka med datorn!

puss!

Hur ska detta sluta?

Har precis börjat kolla på CDON, och råkade gå över till serier.. Och vad hittar jag inte då? One Tree Hill Säsong 6!!!

Köpa? Lägga 500 spänn på den? Det är ju lätt värt det, älskar dem! MEN, har jag pengar till det just nu... Ohhh vad jag vill! Då kan jag kolla på säsong 6 på min vita, fina, skinande nya dator..mmm...


Oh, helvete. Greys anatomy säsong 5.

Såå

...nu börjar jag slappna av här hemma igen. Ska snart lägga mig, ska bara ta och beställa alla böcker jag behöver från CDON, sätta i pengar på en tjejs konto för en annan bok, och hoppas på att två andra säger att de gärna skickar sina böcker också, så kanske jag kan sätta över pengar till dem imorn och få alla böcker kirrade=)

Köpte en jättefin vit Macbook idag..den är jättefin, och jättevit=) Längtar tills jag kan använda den, när den är färdigladdad. Lär bli imorn. Slutar 18.30, så blir en sen leksak, men jag är ju ledig torsdag, så kan sitta och leka med den till seent. Ska bli jättekul!

Ska även försöka ta mig ut på morgonjogg imorn, börjar ju halv tio, så om jag går upp halv sju borde jag hinna med att springa och fixa matlådor lagom tills jag börjar jobba. Jag SKA har sådan karaktär så att jag tar mig upp den tiden. För det första så är det den tiden jag har börjat jobba de senaste två dagarna. Då borde jag kunna gå upp vid den tiden. För det andra är jag ledig torsdag, fredag så kan slappa lite då. Blir ju såklart att ställa klockan, har ju fullproppat med planer men det blir ju inte halv sju! Lite sova iaf=)

Ska städa imorn efter jobbet också, kanske kan hinna med innan? Om jag springer snabbt och går upp halv sju så hinner jag kanske..ska gå till jobbet också. Tar ju 45 min.. Hade varit gött att hinna innan. Vi får se!

Torsdag blir det morgonjogg(Jag SKA ha den karaktären) sen kungsmässan hoppas jag..sen bio med mina älsklingar: Camilla, Erica, Jessica och Helen!

På fredag, morgonjogg, träffa mina sötnosar Emma och Marlene kl 12, luncha och umgås hos mig (aledningen till sorstädning innan + att det är sjukt skitigt) sen på kvällen ska vi umgås med Camilla och hennes prins, ska bli slappt. Kanske pizza pratade vi om?

Idag har jag varit på jobbet, slutade 15.30, cyklade och köpte datorn, åkte hem till mamma, lånade bilen till Almedal- Tränade Afron med Flisen. SJUKT svettigt! Brände ca 450 kcl. Fått i mig ca 1302 kcl. Känns bra!

Nu är jag trött. Ska börja spendera MER pengar, på böckerna. Kommer inte vara någon cash kvar till Turkey. Suck!

Weell, weell.. puss på er!

Haha, skulle jag?

När klockan ringde kl 4a imorse så orkade jag bara ställa om den... ska nog ge upp idén att träna innan halv sju-pass:P

aja, nu bär det av till jobbet iaf, ska bara packa ihop träningskläder inför afron, tar cykeln och rullar till jobbet sen! Ska öpa mac-datorn sen...mycket pengar men så som jag aldrig gett upp tanken om den så får det vara värt det!

Hej svejs!

Det här blir spännande!

Var paket från Svensk kosttillskott, En burk Burn och två Koffeintabletter..Får se ifall Koffeintabletterna kan hjälpa mig komma upp imorgon för en lite mer svettig morgonkardio, trots att jag börjar halv sju? Ska bli väldigt kul att se..Blir ju Afron halv sju sen, eller var det halv sex? Tror det är halv sju.. Och då måste man ju vara pigg också!

Ne nu måste jag ta tag i mina måsten idag, helt värdelöst att bara dra på det! Hej så länge!

Japp japp en sån måndag..

Jobbade halv sju till halv fyra, började dagen med en morgonpromenad till jobbet på 45 minuter. Efter jobbet hade jag planerat att inhandla allt jag kan tänka mig inför turkiet, men väl inne i stan så hade de inte det jag ville ha så bestämde mig för att spara handlandet till Torsdag eller Fredag då jag vill åka till Kungsmässan!

Tog spårvagnen till Olskrokens ica, handlade massa gooooa grejer, åkte hem, såg en avi på ett litet paket som jag beställt.. ska gå och hämta det snart! Spännande! Och nu har jag precis ätit en så sjukt god middag. Grillad kyckilng, keso, massa sallad och grov baguette. Mmmmm!

Så nu ska jag rulla till posten, sen MÅSTE jag logga in på portalen, betala kåravgift och hitta alla mina skolböcker. Ingen träning idag. Orkar inte.

Puss hej!

Böcker..

Jättesvårt att hitta alla böcker som krävs för kursen. Alla är ju så utspridda. SUCK! Orkar inte..men ska ge det en halvtimme till och se ifall jag kan få det klart=)

En tvätt ligger i maskinen, har ätit men är ändå konstant sugen på allt.. typ nutella och ciabatta, hur gott hade inte det varit?:P

Helgen var jättekul! Var ute med arbetskamrater i Fredags, sjukt goa människor, Flisen, Hanna, Cissi, Lilli! Synd att jag inte har kameran.. som sagt innan.

Igår var det ätagodmatochgodisdag. Mumma! Men mådde sjukt illa efter det, magen var inte beredd på det där asså! Jessica, Camilla och jag var hos Erica, såg skräckis, vilket inte var jättebra för mig och flisen:P

Idag är det förberedande för morgondagens arbete..usch! 8 pass kvar.. Låt dem gå snabbt snälla! Ska göra ärenden på stan imorn också,

Puss heeej

En sån början!

Sprang till valhalla. Tog 28 min. Kcl: 314.

Väl där så märker jag och mamma att det är stängt! Enbart idag och imorn pga något underhållsarbete! Verkar inte varit många som visste om det för det var folk hela tiden som gick dit, läste lappen och suckade.. SÅ TYPISKT!

Så jag gick hem. Tog olskroksvägen så det blev bara backar upp typ. Svettigt! 47 min, 335 kcl.

Total rörelse: 75 min.
Total kcl: 649 kcl.


Hittade min pulsklocka! Trodde den var kvar i stugan, men den låg i väskan=)

Ska göra lite ärenden idag innan jag går hem till flisen, sa upp min Iform prenumeration imorse, en sak avklarad iaf!

Och köpte en vattenmelon på vägen hem, den ska det smaskas på också! Gjorde även en smoothie som inte var så god..några tips på ngt som gör det godare än bara mjölk, kesella, blåbär och sötningsmedel?

Ne nu ska jag fixa lite innan stan! ska försöka vara nere till halv tre senast!

pussheej

SKÖÖÖNT

det är att vara ledig! Himlen är blå, gick upp strax innan nio och gjorde mig en frukost på finn crisp, keso och makrill i tomatsås. Känner mig laddad för idag asså!

Ska jogga till valhalla vid halv elva, möta mamma där kl elva, simma och sen jogga tillbaka. Sen är det  bara ta en blåbärssmoothie bestående på minimjölk, kesella och blåbär och göra sig iordning för att gå på stan och göra ärenden!

Ska även packa för att sova hos flisen, vi ska ju till Lounge ikväll och skönt att sova hos henne efteråt!=) Och Booooo får man träffa då, Shweeeet!

Jaja, inte mycket mer nu att säga, hej så länge!

puss!

LEDIG!

Äntligen är jag ledig i tre dagar..och det ska bli så skönt! Börjar min ledighet med bio ikväll, baksmällan, kul ska det bli!

Min dag idag har sett ut följande:

Upp ur sängen kl. 04:50.
45 minuters morgonpromenad till jobbet.
Första samtalet på jobbet kl 06.30. (Illrött redan då... suck,)
Frukost kl. 08.00. Allevo 110 kcl.
En kopp kaffe.
Lunch kl 11.00. Allevo 220 kcl.
Kopp kaffe kl 13.30.
Flisen kom till jobbet nånstans mellan 14.30 och 14.50 :D
Slutade ta samtal kl 15.00
Gick från jobbet kl 15.20
Nya Ullevi sportlife Crossen Kl. 15.40.-  20 minuter på crossen var det enda jag orkade.
Mellanmål. Allevo 110 kcl.
25 minuters cykeltur hem.
256 g gurka: 16  kcl.

Intag av Kcl än så länge: Max 514 kcl.
Gjort av med i kcl: Ca 358 kcl

Det som kommer hända idag:

kl 19.30. Träffa Krille på Bergakungen för mat. Bio kl 21.00!!  Sen hem och sova och njuta av tanken att vara ledig imorn!

Fick inloggningsuppgifter til skolans portal idag.. ska loggas in! Men först duscha!

Hej så länge!

Bachelorette!

Är det nu, och som jag har sett fram emot det!

Har varit på ikea med flisen,  det var kul, vi var nog ganska trötta efter jobbet.. :P

Blev ingen träning idag, suck. Får ta det imorn! Ska gå till jobbet imorn, kanske tar 45 minuter? Eller vad tror ni?  Cykeln blev nämligen kvar där då mamma skjutsade hem mig med saker jag köpt som... MATVÅG! och lite gurka o tomater..och LÄKEROL!

Ska bli superkul att laga massa mat inför veckan på söndag, och väga maten så man vet hur många kalorier man får i sig. Tycker det har blivit jättekul med sånt där fett, protein, kalorier osv..

Har även skickat iväg kontrakt till värd och han som ska hyra. Köpte ett kuvert för lite, så får skicka in till CSn imorn. OCH beställa böcker.. innan fredag. Blir kanske bio imorn nämligen, och ska försöka hinna träna innan så får göra ärenden på fredag. Då ska jag även se om mac-datorn är kvar på rea, ska köpa den isf! Kom ju på att trots att de drar 8700 från min nästa lön.. så betalar jag inte min nästa hyra! Jag ligger ju före en hyra och han som ska hyra ska också ligga före en ! wie!

Jag och flisen ska även kolla lite i stan och göra lite ärenden. Vill kolla efter Jessicas kjol på Gina=)

NU blir det tv!

pusshej

Nu börjar det hända saker..

Hade en kille här som kolla på lägenheten..och vi har skrivit kontrakt! Wiee! nu ska jag bara ta med det till jobbet och kopiera upp det, skicka en till honom, ha en till mig och en kopia till hyresvärden.. och hoppas på att de inte sätter sig på tvären för ngt. Hade faktiskt varit min lyckliga tur. Inget kan väl flyta på utan problem? Eller? Han verkar superbra iaf! Skönt!

Idag ska jag även ansöka om studiebidrag, beställa hem böcker.. och äta tacosallad! Wie! Idag har jag inte tränat, vila idag, och ätit ganska mycket mat.. får träna bort det imorgon!

TRÖTT! Har känts som en sån där ätagodiskollafilm-dag-känsla.. haha, jag och flisen eggade varandra på jobbet idag genom call-guiden "mmm...marabou mjölkchoklad..mmm... röda mattor....mmmm.."

Som sagt, trött då jag inte sover på nätterna, hade ringt mamma 00.25 inatt tydligen. I sömnen. Det var ngt nytt!

Bara onsdag och torsdag kvar sen ledig tre dagar! Wiee.. då är det massa ärenden, mycket att fixa inför Turkiet nu!

Ska fixa papper och kolla tv nu, och äta=)

pusshej!

Träning?

Kan det vara så att man börjar komma igång med träningen igen? SKÖNT! Fjärde dagen i rad idag då jag tagit en löptur på 30 minuter. Inte hårda pass alls då jag inte haft superbra mat i magen, men ändå rört mig!

Jag och Annie var iväg till Skatås efter jag jobbat klart idag, för att springa femman. Men jag kände att det inte funkade. Hade ingen ork, ingen kraft.. ingenting i kroppen! Hade bara ätit pulver innan dess. Så vi svängde av innan femman gick in i skogen och fortsatte runt sjön. Blev ju circus 30 minuter ändå, i VÄLDIGT maklig takt. Tack för det Annie! Stackare som har all energi i världen och fick dra runt mig där! Du som klarar en mil lätt!

När jag kom hem så låg mamma på soffan och halvsov. Hon var här för att hämta deras hemnyckel samt att hjälpa mig städa lite. Får nämligen en kille på besök imorn som är sugen på att hyra lägenheten. Hoppas han tycker om den!

Men mamma var så trött så medan jag åkte och handla mat, då mitt kylskåp var toktomt, låg hon och sov på soffan. Kan hon ha behövt efter denna helgen!

OM det var kul att handla mat! Handla bara supernyttiga saker, och jag bara längtar efter att få äta det! Ska ju få i mig iaf en lunch, eller middag eller ett mellanmål om dagen, beroende på vilken tid jag ska träna. Får se till att jag har det i magen innan löpningen!

Fick ju sjukt mycket frysta blåbär av farmor, köpte lättkesella så jag kan göra smoothisar som mellanmål, och även då keso som jag kan blanda blåbär med som mellanmål. Sen massa sallad och tonfisk, makrill i tomatsås, ägg, krossade tomater för tonfiskgratäng.. mmm.. Ska lägga upp ett litet matupplägg ikväll så jag inte äter upp allt på en gång. En måltid om dagen denna veckan, iaf de första dagarna!

Men ja, igår var ju sista dagen i stugan. Gud va skönt det är där uppe! Sola på altanen på dagen, och sitta i det inglasade med infravärme på kvällen..ville inte åka därifrån!  Men så blev det, sa hejdå till Farmor, då jag inte träffar henne innan Turklandet! Sjukt god blåbärspaj bjöd hon på. Ingen deg, bara massa blåbär typ. UNDERBART! Springtur blev det ju också på morgonen igår.. Sen packning och biltur hem. Väl hemma så tog jag cykeln till mamma o pappa där vi var med Maud och Lars och Johanna och Bonnie innan Johanna gick på Madonna. Och Bonnie. Sötaste bebis jag sett! Aldrig varit med om en som skrattar och ler hela tiden! Mumma! Synd att jag inte kan lägga upp bilder på henne här.. kanske kan ta av pappa sen!

Jaja, åt en sjukt god tacosallad förut..mm.. nöjd nu! Men trött.. sov inte mkt i helgen och inte mycket inatt.. började halv sju idag, och börjat samma imorn. Usch. Det var kul att träffa flisen på jobbet, vi snacka USA i sommar.. spännande!

Jaja, slutjatat nu. TV nästa, sen städa och sen sova! Puss!

Sol igen!

Jupp, solning igen, och löpning! Man märkte att det gjorde skillnad om man hade mat i magen från kvällen innan! Och jag sprang ner till vattnet igen i slutet och hoppa i.. sjuuukt skönt! Det är nog det bästa med allting. Och det var jättegott igår och väldigt mysigt!

Idag blir det pulver tills vi ska grilla, då blir det kött och sallad=) Men ingen tårta eller ngt liknande som det blev igår. Det kommer finnas men är inte alls sugen på det. Kände mig sjukt bakis imorse när jag gick upp kl 8a.. Måset varit på grund av att man åt både mat och lite tårta igår när man inte varit van. Gott att kommit igång med löpningen lite smått iaf, får bara hålla igång det när jag kommer hem. Men då blir det en sallad om dagen. Kan inte springa på bara pulver. Märkte det igår.

Jaja, slut tjatat=) Hoppas ni hade det gött igår tjejer! Hörde att ni skulle ut och äta sen, kul! Och havet var la gött kan jag tro;)

Och flisen är på sin båt.. Mys!

Ses snart! Puss!

SOL!

Äntligen sol! Sitter ute på verandan i sommarstugan i Laxå med kusinen och hennes pojkvän! Det är så sjukt varmt! Apgött!

Jag och kusinen var och sprang kl halv nio i morse, är det bra att springa på bara pulver tror ni? Mellan puls på 190, max puls 207...Inte okej! Maxpulsen kom i långa uppförsbackar. Dags att gå över till vanlig bra mat eftersom jag ska komma igång med springandet nästa vecka. Men skönt var det, vi kom ner till vattnet efter springturen och doppade oss, det var skönt! Första svenska doppet, och gissa om det var skönt efter den turen! I uppförsbackarna kändes det som om jag skujlle spy. Och inte hade jag haft ngt att spy upp om jag hade gjort det. Ska bli gott med lite kolhydratsfri middag ikväll på släktfesten=) Ska dock försöka stå emot alla kakor och tårtor och sprit!

Kände igår att kroppen säger emot mot pulver, fick inte ner min fjärde av fem påsar igår för jag  mådde så illa. Men idag gick det hyffsat men mår ändå illa av det. Dags att gå över, sakta men säkert.

Hoppas ni har det bra och att ni har sol ni också! =)

Ses nästa vecka gummor! puss!

Ugh..

..Vad jag är trött! Vaknade med superont i halsen, och gör fortfarande ont. Inte kul. Och vågen? Ja gissa..+0.1kg. Inte för jag vet hur det gick till. Åt inte ens mina fem påsar igår och cyklade hem från stan.. och drack inte lika mycket cola igår som alla andra kvällar då jag inte var hemma så mycket. Ännu roligare att se hur det ser ut på måndag då.. USCH!

 Jaja, ska göra mig klar nu och packa det sista, sen är det vagnen ner till jobbet. Kl är ju bar tio över fem. Jaja, ses en annan dag! Puss på er!

Haha, igen..

Jag är ju så värdelös! Sitter fortfarande här o kolla tv..och det är typ tredje reklamen nu. Jag HATAR att packa. Gör det alltid i sista sekunden. Vet inte vad det är. Resfeber? Slog mig precis att jag kommer sakna mina gummor här hemma. Är bara några dagar, men känns som läääänge. Usch.

haha

Här sitter jag och gråter till Bachelorette... När jason träffa sin son för första gången på länge.. usch. TRÖTT!

 Nyss hemkommen från bio med mor o far, kusin och hans flickvän och moster! Slängde i mig min fjärde "måltid" idag. Blir en för kort idag också. Vi såg Sommaren med Göran. Den var rolig, väldigt kul... Men det var ändå inte fullt så kul som man hade förväntat sig. Det kändes inte alls fullt ut att det var en suuper film som så många sagt. Ne, kul att ha sett den men inget mer. Kanske blir roligare om man ser den fler gånger? Den var dock ganska stressande, han hade ju så sjukt mycket otur hela tiden..stackars karl.

 Ska packa under reklamen till bachelorette, åker till Laxå efter jobbet imorn. Ska ta med mig nyinköpta pulvret som inhandlades idag. Köpte den gamla soppan..mmm... tur jag fick en förpackning innan de byter ut alla=) Så imorn blir det sista vägningen innan måndag..usch. Ska ju äta iaf två riktiga måltider utan kolhydrater i helgen. Lite ångest inför det. Men ska ta med springkläder. Och pulver så jag håller mig mätt så jag kanske slipper äta tårta;)

Flisen jobbat natt igen..stackarn. Men jag får ändå inte byta av henne halv sju imorn bitti, för hon går ju hem vid en sån sjuk tid. Hon slutar 05.51, om jag inte minns fel?

Jaja, nog tjatat, jag är så trött så mina ögon gör så sjukt ont!! Det var kul att träffa kusinen och hans flickvän. Det händer ju inte alls för ofta! puss hej!

trött

-0.4 kg idag! Usch, trött.. en kompis kom över igår och kolla på film och vi prata typ genom hela. Kom i sängs halv ett och klockan ringde fem idag. MMMMM..och efter jobbet kl halv sju är det bio med mamma o pappa.. sen hem o packa inför släktkalas och stuga i helgen! Och upp fem imorn med för jobb. Kommer däcka så fort jag sätter mig i bilen imorn. Schweeeet! Ne nu måste jag fixa det sista innan jobbet.. hej så länge!

Men seriöst!

-0.1kg... DETTA gör mig trött! Nedgången förminskas ju varje dag. Så imorn, hur ska det se ut då? Efter jag cyklat hem från jobbet måste jag gå ut och springa. Även om det bara är 2-3 km så måste jag. Detta går inte för sig!

Ska till jobbet strax, ha det gott!

NEeeeeeeeeeeeeeeej!

De har gjort något med sina soppor! Allevo! De har förstört sina potatis och purjolökssoppor.. Hur ska jag överleva detta? Jag älskar ju de sopporna. Jag såg att de hade minskat en kcl i varje portion. Tänkte in mer på det. Men nu när jag äter den...ser annorlunda ut, inte mycket men färgen är lite mörkare.. mer lök.. och jädrar va den inte smaka gott.

Ledsen... men får ju tvinga mig att tycka om det..
SUCK!

TV!

Kom hem och satte mig framför tvn med mitt första glas cola för dagen kl 20.10. OM det var härligt!

Hos pappa så bar vi upp min garderob i delar, och det var inte små delar! Vägde mycket, stackars pappa som slitit ner de delarna från min tredje våning utan hiss hela dagen..och sedan flyttade vi runt deras megatunga säng.

Sen, svettiga och goa, åkte vi till Ikea i Kållered och köpte mina byråer, och DÅ kände jag att jag var hungrig..isch.. men det var bara att bita ihop. Pappa skulle äta pizza idag. Tycker jag han gör rätt i, så mycket som han slitit idag. Bar upp de två byråerna helt själv tre trappor förut, tydligen lättare då. Men det varnades tom på ikea att de var tunga. Så mer pizza till far!

Jag hoppade sedan av vid Coop hos mig och köpte två flaskor Cola zero och ett paket med soppa. Gyyyd va hungrig jag var och jäklar va jag ville äta all skit i butiken..INTE okej! Men men, väl hemma så smakade colan UNDERBART! Om en kvart är det soppa..mumma!

Men om man ska dra in lite kärlek i den här händelselösa bloggen?

 Varför blir man mer intresserad i någon när denna personen drar sig undan och får uppmärksamhet från annat håll?
 
Ja..det kan man ju undra! Dags att sticka från landet och låta saker släppa! Men synd att det är tre veckor och fyra dagar kvar tills vi åker. Jag lär ju hitta på något dumt innan dess, så som jag är:P

Jaja, bra tv-kväll idag! wiee! Och jobbar till halv sex imorn, får ha fliisen till tre typ.. det är bra! Synd om henne faktiskt, massa jobb för henne nu. Inte okej!

puss hej!

Ikea tydligen!

Det blir en liten spontanresa till Ikea, det var pappa som tyckte att "varför inte idag? Och varför inte nu?". Så så blev det! Eller ska bli. Han håller på att kör hem de sista delarna av min garderob som de ska köpa av mig. Den är GRYMT snygg, men den kvävde mig nästan i mitt sovrum. Så för mig ska det bli två små byråer. Vita med frostade glas på låderna=)

 Kom på nu dock... att jag inte har tillräckligt på mitt kort. Hoppas jag kan låna av far under dagen bara.

Annars är jag sjukt trött och hungrig. Försökte hålla mig från Cola idag..Lyckats, men går nog inte ikväll. Ingen energi. Dock druckit två koppar grönt te idag och mängder med bubbelvatten! Det ni! Det blev många kissepauser! Jobbet var segt, men gick väl okeej, kul när Flisen kom förbi!

Och så var det det med promenaden hem..jaa, det har ju regnat hela dagen och fortsätter än, så ledsamt var det ju inte att den försvann. Dock tråkigt för jag kanske får ångest ikväll och måste ge mig ut och promenera. Får se! Bra saker på tv ikväll och det vill man ju inte missa!

 Hej så länge!

!!

-0.2 kg..inte okej! Ska promenera hem från jobbet idag. DET kanske sätter fart på saker o ting! Ne nu ska ja till jobbet.. suck!

hej så länge.

En fråga..

är ju om jag ska gå och lägga mig nu.. och skita i den sista pulverpåsen. Eller vara uppe och kolla på film och äta den sista måltiden. SVÅR fråga. Jag är varken hungrig eller trött. Men sitter jag uppe så kommer jag bli. Tar jag inte den sista så har jag fått i mig 440 kcl idag. Annars blir det 550 kcl. Vilket kan vara onödigt eftersom klockan är så sen..Men oh! Inte trött. Men lägger jag mig så slipper jag ta den sista.

Får suga på den en stund. Var hos Camilla med Helen och Erica, vi var bara där i några timmar och tjöta. Åkte la därifrån vid halv åtta, alla var ganska sega och trötta. Typisk Söndag. Jag ska jobba imorn.. Tror jag börjar halv åtta. Hoppas Flisen stannar ett tag på jobbet när hon hälsar på, blir så mycket roligare då! Hon ska prata med chefen och se hur hon ska jobba om hon måste jobba in sina semesterdagar.

Söta Jessica ringde och kollade hur vi hade det, men hon blev nog lite förvånad över att vi splittrades så tidigt=) Haha, vi är ju inte 20 längre:P Hon var på Lissan med sina syskon, bra du hade en bra dag!

Ne nu får jag väl sluta, måste tänka igenom hur jag ska göra ikväll:P

Haha, jag kan ju inte gå och lägga mig nu! Lilla tanten.. Äsch. Suprise blir det!

puss på er!

Karlar!

Att hålla ögonen på...

Taylor Lautner:         

Ge mig November nu! Twilights andra film!

Och en annan karl som har två filmer ute snart!  Channing Tatum. G I Joe är den ena, den andra kommer jag inte ihåg vad den heter. Men KOLLA på honom!



Kolla även denna reklamfilmen.. Het eller?
http://www.youtube.com/watch?v=V43s0vOp7YM

En flicka!

Det bara rullar ut flickor! Min kusin Johan och hans tjej Camilla fick en liten flicka inatt! De har två söner och nu kom det en flicka.. gud va kul! Inte för att ni läser min blogg, men GRATTIS!

Och Johanna, en annan kusin, som också fick en flicka i våras, Bonnie. Grattis till dig också, men du läser inte heller min blogg:P Men får träffa Bonnie nästa helg.. DET ska bli kul!!

Babyboooom i släkten! Wiee!

Dumt att sova?

Jag kan aldrig sova ut i den här lägenheten. Det är så typiskt mig att inte ta tag i saker, jag skulle behövt mörkläggande rullgardiner i sovrummet då jag har ljusblåa persienner i fönstrena. Inte konstigt att man vaknar tidigt på morgonen. Jag har försökt somna om flera gånger sedan 7. Men var även uppe halv tre då jag inte kunde sova.

Jaja, idag ska jag försöka göra lite nytta. Betala räkningar, anmäla mitt intresse för studiebidrag och köpa hem böcker till kursen! Usch va mycket pengar det går åt hela tiden. Och inte på så roliga saker heller! Men det är för en rolig sak;)

Sen  när Annie vaknar så blir det väl femman i skatås, men hon har lovat mig en lugn takt då jag inte har så mycket energi i kroppen dessa dagar. Hoppas Brus vill med och springa också!

Igår var det jättemysigt! Vi satt och åt(jag suktade och luktade) diverse kex och ost och godis och chips. En ost som definitivt kommer finnas med den 15e är en "rulle" med vitlökssmak. GYYYYYYYYYD va gott det luktade! Vi satt iaf på Erics balle och lyssnade på U2, och jäklar va högt det var! Men det var jättemysigt o tjöta och Camilla var ju tillbaka från Oxelösund!
Och återigen synd att jag inte har några bilder. DET måste jag ta tag i. Fixa kameran. Denna veckan.

Men något som var lite otaggande, gick bara ner 0.6 kg från igår. Och då åt jag bara 490 kcl istället för det vanlig 550 kcl. Så det var lite...ooh.. inte "ge upp känsla" men ändå åt det hållet. Men ska ju inte göra det, men ändå känslan kom!

Jaja, ska kolla lite gilmore girls innan jag sätter igång med ärenden! puss på er!

De två mongona


HAHAHA!

Gott!

Kollade byrån som jag ska köpa, men fick inte hem den, för skulle ha två och de va sjukt tunga, samt att vi bara hade clion! Så jag och mamma bestämde att pappa får hjälpa oss få hem dem=)

Vi var också på Coop i bäckebol och shoppade lite, blev sjukt sugen på räkor! Mamma köpte rökta, och då bestämde jag mig för att börja äta räksallad sen när pulvrandet är över. Haha, jag som inte ens tycker om räkor.. men det ska det bli ändring på!

Mamma blev sugen på att testa den potatis och purjolöks-soppan som allevo har, jag älskar den! 110 kcl, men helt underbart god! Jag köpte faktiskt en gröt som de har fått in i Kick-start sortimentet. Sjukt god. Luktade Äppelpaj när den var värmd, smakade typ som det om man tänker bort det söta=) Det var äppelbitar i och massa kanel.. mumma! Det är 160 kcl i en sån portion, så jag tänkte, om jag kör fem påsar idag så blir det 50 kcl mer än vanligt. Så jag ska försöka välja bort en måltid, bättre att ligga back än över=) Trots att det stod att det skulle ingå i kick-start fasen och att man kan äta fyra måltider till efter denna, så väljer jag nog hellre bort en! Men då köpte jag te som jag kan sitta med på kvällen istället! Ett Chai-te som lukta kanel och kardemumma och nejlikor.. som glögg och kanel typ..mumma! Och en annan, rabarber, jordgubb, vanlij och grädde.. Ekologiskt och bara naturliga råvaror! Mycket exklusivt! Men man får väl lyxa till det?

Tänkte ha det ikväll ifall mina kära vänner har en ätarag idag, så har jag iaf ngt varmt att mumma på!=) De får väl blåsa på mig;)

Synd att jag inte har fungerande kamera.. skulle jag kunnat lägga upp kort på tét, det med rabarber var Rooibos och det med kanel var grönt te.
Rooibos
är ett hälsosamt te från Sydafrika och är ett uppfriskande örtte med en blanding av mycket antioxidanter och olika mineraler.  Grönt te är kraftigt antioxiderande och skyddar mot en lång rad olika sjukdomar så som bl.a. flera cancersjukdomar. Grönt te kan underlätta viktnedgång.

Det ni! Där lärde vi oss lite om te=)

Ha det gott så länge! Brus kommer hem halv åtta, ska bli kul att träffa henne!

Ledig!

Men ändå ställa klockan.. inte kul! Men är ju för en bra sak, ska till Ikea med Mamma. Pappa ska plocka ner min garderob som de ska köpa, och då måste jag ha byråer och stoppa mina kläder i. Så spendera mera pengar? Wiee!

Och påmindes om att Flisen kanske blir tvungen att gå in och jobba mer än två veckor på sina semester, pga semesterdagar och tjänstledighet. Fy va synd jag tycker om henne!

Jag är trött i ögat idag. Jättetrött. Blir kanske en PN efter Ikea. Ikväll blir det nog umgänge med Flisen, Brus och Jess!

Ytterligare -1kg idag. Håll tummarna på att det fortsätter neråt. För så fort det stannar till eller går upp så kommer jag börja äta en vanlig måltid!

Ska försöka nå mamma igen, hon svarar inte på sin mobil!

Fint väder idag. Kul. På tal om kul. Igår när vi var hos Flisen så var typ konsert inne i lägenheten. Hördes så sjukt bra från U2 konserten. Hoppas de inte höll på fööör länge flisen!


Puss så länge!
Oxelösund 10 Juli. Göteborg 22 Augusti.
RSS 2.0