Dagen som fortsätter!

Som dagen har gått fort! Vart svettig vid flera tillfällen bakom kassan, men allt löser sig, och mycket(och då menar jag mycket) sitter som lim i märgen. Det kommer nog aldrig försvinna. Kunskapen man behöver på Hemtex. Kände mig seg i början, med alla knappar och priser som skulle ändras. Men det kom tillbaka fort. Riktigt kul var det att jobba med de två goingarna där, hoppas det blir igen!

Som jag ville ha allt i butiken. Jag hade ju ändå börjat vänja mig vid idén att göra mig av led lägenheten och spara pengar. Men som jag skulle inreda den med allt från Hemtex. Till och med julgranskulor i silver med diamanter på ville jag ha.. och vi ska inte ens ha en gran. Illa.

Sedan var det spårvagn till korsvägen, byta till spårvagn mot Almedal. Där stod Brus. Hon hade fått hoppa in för att jobba. Men vi hann inte prata för det var så sjukt mycket folk! Tråkigt=( Men men! Jag stressade igenom allt, nästan sprang till spårvagn för att ta mig hem sedan. Men det var dumt. För jag hade räknat fel. När jag trodde att jag bara hade en timma hemma för att göra mig iordning för New Moon ikväll, så har jag istället två. Gött!

Nu är Canal + hits på. Fått sjukt många gratiskanaler i en vecka, för päronen har köpt nya tvapparater.  Det är X-men. Wolverine-killen är snygg!



Maten idag har varit:

Frukost: 2 st husman knäcke. 3 msk mini-keso. Grillkrydda. 100 g gurka.
Lunch: 1.5 dl mini-keso. 100 gram lithellskorv 9%. 200 g gurka(glömde grillkryddan, blev trist smak.) 1 äpple.
Mellanmål: 1 Äpple.
Middag: 1.5 dl råris. 100 gram Lithellskorv 9%. 200 g gurka.

Innan Bio: 1.5 dl Mini-keso. 150 g gurka. Grillkrydda.
På Bio: Cola Zero(kanske läkerol)

Detta blir total kaloriintag
: 1005 kcal.
Motion: 45 min cross: 500 Kcal.

Kanske blir något litet innan läggdags sedan, då jag borde komma upp i 1300 kcal om dagen för att inte tära på kroppen!

Nu börjar det blir bråttom, dusch nu!

Tjipp!

Skillnad

Det är skillnad på att ställa klockan och på att ställa klockan.

Shit va mycket tröttare man är när klockan ringer för typ jobb än för morgonpromenad. Blev ingen idag, var död. Men kommer ju stå upp i minst sju timmar innan gymmet, så borde ju göra lite nytta för kalorierna också!

Filmen igår var grym! Lite lång kanske, men väldigt lik boken.

Nu måste jag dra till stationen för att åka buss. Kul.

Hejdå.

Hungrig!

Nu är jag så sjukt hungrig va! Sminket är på, kläder är på.. väntar bara på att vi ska få gå och äta på Danilo! Just nu är jag sugen på allt..speciellt baconsnacks.



Jag får idag om jag vill. Bestämde jag för bara en liten stund sen=) Men bara om jag kör stenhårt i två veckor(och självklart fortsätter bra i Dubai) och även skriver matdagbok och träningsdagbok varje dag. På så sätt kan jag inte fuska. För då ser alla. Suveränt! Får se om det lyckas, eller om det bara medför ångest och stress. Provar man aldrig får man ingenting veta!

Tjipp!

True blood-glammered

Dagen idag har varit väldigt slapp. Morgonpromenad på ca 55 minuter. Förbränning ca 300 kcal. Sedan bara True blood avsnitt, ut med hunden i 45-50 minuter. True Blood avsnitt igen. Och fortfarande True Blood.

Mor och far julpyntar. Vi drack vår första glögg. Gud så gott! Åt två pepparkakor också..MMM!

Ska till Restaurangen kl halv åtta.. ska inte vara för hård idag. För de två kommande veckorna så ska jag gå på morgonpromenader varje dag, samt vara på gymmet alla dagar utan en. Jäklar va det ska köras!

Fick precis ett sms av Hemtex. Kanske måste hoppa in några timma imorn.

True blood nu! (igen..)
Tjipp

Promenad!

Jag har precis intagit liiiite kaffe, pappa skriver inhandlingslista, mamma dammar av jordgloben. Ska när som helst ta mig ut på en Powerwalk innan frukost. Borde ge mig ut riktigt snart, är hungrig som en varg.(Mmmm..Jacob..)

Föräldrarna ska iväg och köpa tvapparater. Jag är trött så jag ska bara vara hemma. Hoppas jag. Om jag hinner och orkar tar jag vägen till Almedal och kör cross. Men jag och Brus ska dit imorn på dagen, så känner inte att jag måste idag.

Ikväll blir det sallad på Danilo har jag bestämt, och bara cola zero till filmen. Från och med idag är det högväxeln, denna takten går inte!

Nu pratar de om åka på Safari i Kenya till mammas födelsedag. Kan vara kul. Och sedan till Sansibar(Vet inte ens hur det stavas). Nu nämndes Madagascar. DET hade varit kul! Leka pingvin=)

Tjipp så länge!

Hemma

Kommit hem, tagit ett glas cola och en chokladbit. Som det var gott!

Middagen på Danilo var underbar, filmen likaså! Sedan drog jag vidare med Systrarna Lonka mot Johanneberg, där jag sedan hoppa på samma buss som Emma och hennes kompisar var på, på väg mot stan.

Det bidde Lounge. Inga direkta mängde alkohol för mig. Skönt! Ett glas vitt vin till middagen och en drink ute. Men måste säga att när jag gick hem så kände jag mig ändå påverkad. Men mer åt det trötta hållet.. inte kul. Det var jättekul att träffa Emma, händer på tok för sällan! Och musiken var bra. Dyrt bara. 150 kr i inträde och 20 i garderoben. Och sjukt mycket folk var det..lite för mycket. Tror inte att jag är så mycket för att vara på krogen just nu. Kan varit på grund av att jag var tokigt trött också, kanske mer taggande en annan gång!

Träffade Ludde på vägen hem, det var trevligt! Vi ska ta en fika nästa vecka! Som jag aldrig äter hemma längre.. Dags att worka lite och tjäna lite para? Ja.

NU ska jag nana. Katten är mysig, hoppar upp i knät och gosar. Med tanke på vad som ätits idag så är det rörelse på schemat imorn. Förutom bio och Danilo-mat med mor och far!

Tjipp!

Danilo, New moon, utgång!

WOOP Wooop! Nu kör vi! Lyssnade på Bad Romance av Lady Gaga. Gud va bra den är! Supertaggad för utgång! =) Hoppas det håller i sig genom bion också, med lite rysk vodka så går nog allt. Eller vad säger du Sasha?:D

TJipp!


Vad man göra?

Benhinnorna höll på att ta död på mig. Sjukt att det kan göra så ont. Ska köpa Zon-kräm imorn. Om det kan hjälpa. Sen ska jag kolla upp i-lägg. För det här kommer ju verkligen inte funka inför Göteborgsvarvet. I den här takten kommer man ingenvart!

I vilket fall så var jag ute i 64 minuter, la hyffsat fort av med löpandet och powerwalkade rester.  Medelpuls: 135. Maxpuls:172. Förbränning? 477 kcal.

Har intagit ett äpple och en clementin. GOTT! Funderar på att ta en varm dusch. Det hade suttit fint. Sen ska jag försöka övertala mig själv att gå till Almedal sportlife(3.5 km dit), crossa i ett antal minuter, säga hej till Flisen och sedan gå hem(Och ta systemet i Focus på vägen hem.) Fast innan blir det nog kyckling och ris, vet hur jag blir utan mat i magen!

Den som vill veta får se=)

Tjipp!

Ny dag nya krafter!

Igårkväll var katastrof. Ställde klockan igår kväll, men ställde "av" den imorse några timmar innan den skulle ringt och somnade om. Låg kvar i sängen till klockan 08.00. Det längsta jag gjort sedan urminnes känns det som! Skönt var det! Har ny energi. Vet inte om det är på grund av att jag sovit eller för att jag tagit ett beslut som fått mig att stressa ner=) Vilket som, så är det gött!

Har ätit frukost, ska snart slänga på mig löparkläderna och ta en runda på ca 10 km. Hoppas så in i norden att benhinnorna inte krånglar! Sedan får vi se vad dagen bär med sig..kanske en promenix? Hoppas det! För sedan blir det mat på Danilo, bio och utgång!

Tjipp!

Jävla skit

Skitbenhinnor. Skitpass(Som bara varade i 13 minuter). Skittrötthet. Allt är skit. Det enda jag vill ha är godis. Mamma säger jag får äta. Förstår henne. Är svingrinig och är typ nära gråten hela tiden. Fryser konstant. Känner mig helt psykiskt störd i huvudet.

Det enda som varit bra idag är att mina hjärtan jobbade på Sportlife som jag hängde med tills solningen. Där jag också frös.

Skitskitskit.

Slappis?

Nu är det lugnt. Farmor och pappa åkte iväg på ett ärende, moster är avsläppt och ska inte hämtas fören 16-17. Jag har bokat sol 19.30. Så om jag hinner tillbaka från Surte (och åker direkt till gymmet) till klockan 18.30 så hinner jag en timmes löpning. Perfekt!

Detta innebär, att så länge jag betalar mina räkningar och hämtar ut biobiljetter under dagen så hinner jag kanske ta och slappa lite i soffan! Woop woop!

Tjipp så länge!

Ipod funnen.

Woop Woop! Som jag ska köra hårt ikväll! Inga ursäkter=) Gott!

Hade gett mig själv sovmorgon, ställt klockan på 08.00. Men hunden kom in och väckte mig först klockan 06. Och då sa jag åt henne att i alla fall låta mig sova till 07. När hon sedan väckte mig igen blev jag sur, för det kändes som om det bara hade gått 10 minuter. Då var klockan 07.13. Suck. Bara att gå upp, ta på sig kläder och ge sig ut i mörkret. Men som hon var kissenödig, så det var nog nödvändigt! Vi var bara ute i 35-40 minuter.

Trädgårn hade gratis frukost. Det verkade poppis, många bilar som tog vägen förbi och plockade upp en frukostpåse!

Strax ska jag hämta far och farmor från flygplatsen, sen blir det som sagt att skjutsa moster. Ska även hämta ut biobiljetter för mig och Emma, hon hade bokat igår!

Träningen har sett ut som följande hittills:

Måndag: Gym: Ben och triceps. 20 minuter cross.
Tisdag: 50 minuter stavgång. Gym: Axlar och mage.
Onsdag: 50 minuter stavgång.
Torsdag: Löpning 6.5 km. Cross 10 min.

Fredag: 9 km intervaller
Lördag: Powerwalk. Milen.
Söndag: Ledig(?)


Får se om de sista dagarna blir som planerat! Nu måste jag röra på mig! Tjipp!

2012

Som jag inte vill att jorden går under 2012. Speciellt när jag inte har en rysk Sasha som kan flyga ett flygplan åt mig. Haha, som vi skrattade ibland..lite kul med ryska. Han var snygg dock. Grät gjorde man. Inte konstigt. Var en hemskt film. Bra men lång!

Det blev en matbit där på Bergakungen innan och en kärleksmums för mig. Mmmm.. och baconsnacks till filmen. Med andra ord får jag inte unna mig gotta på lördag. Men det känns bra, idag kändes det som att det behövdes.

Skönt att vara med Flisen igen. Inte okej att jobba!  Då får jag inte umgås med henne konstant=( Blir lite smått förvirrad när jag är utan mina vänner i flera dagar. Ingen ensamvarg med andra ord.

Är sjukt trött. Ska lägga mig strax. Ögonen gör ont och när mamma pratar med mig blir jag bara irriterad och det känns som om man ska börja grina när som. Trött much? Ja.. Och imorn blir det ut med hunden. Shit. Jag som hade planerat in en egen PW. Dock ingen Ipod. Helvete. Sen ska jag vara chaffis åt moster, och hämta far och farmor från flygplats. Till sist, på kvällen, så blir det Sportlife i Almedal. Ska köra 9 km intervaller. Hoppas så in i norden att jag på något sätt fått fram min ipod..annars är det starkt psyke av dess like som ska fram. Jaja, får se hur allt blir imorn.

Godnatt! Tjipp

Gött é det!

Så himla kul när saker inte alls blir som man tror! Dagarna går snabbt men de blir aldrig som planerat=)

Det var ju frågan om utgång ikväll, men det blir inget, istället så föreslog Flisen bio! Och OM jag vill gå på bio! Som jag ska mysa med flisen, hon är så gooo=) Blir 2010. Spännande..har hört att den ska vara bra!

Fikade med Emma, det var jättekul att träffa henne! På tok på tiden! Ska även möta upp henne och hennes gäng på lördag, efter Taras och New moon(igen!). Ska bli väldigt kul att se vad för kompisar hon har. Det är också på tiden. Jag är kass.=) Jag tog te. Tyckte det var duktigt, för jag suktade lite efter en meeegastor kärleksmums.

Och vi bestämde att vi ska gå på New Moon på måndag. Som det blir 4 bio på mindre än två veckor. Och tre av dem är New Moon. Kan det bli bättre?!?!

Jaja, nu ska jag snart äta lunch, sen bortsta tänderna trettio gånger och förbereda mig på skäll av tandis. Usch. Vill inte slå rekord i hål..

Tjipp!

När ska det blir som det är tänkt?

Precis när vi skulle dra till Almedal så kommer jag på att jag inte har min ipod med mig. Och inte hittar jag den någonstans heller!! Jag bestämmer mig då för att släppa av mamma och sedan hem och leta. För det går inte att springa utan musik, då klarar jag mig max två minuter.

Iväg bar det, gulliga Märta stod i receptionen, vi går in och sätter igång! Det gick över förväntan. Jag bestämde mig för att köra tills jag tröttnade. Det blev ca 6.5 km37 min. Sedan crossen i 10 minuter. Totalt nästan 50 minuters träning! Dock inte 8 km löpning som stod på schemat..när ska jag följa det? Planeringen finns ju, men alltid när jag är där så går något snett. Och så starkt psyke har jag ännu inte byggt upp så jag kan puscha mig själv till 8 m utan musik.Tydligen. Men nästan=)

Total förbränning. Ca 550 kcal. Maxpud: 191. Medelpuls: 168.

Nu frukost. Klockan 11.00. Lunch med Emma. Sedan tandläkare i Floda. De kommer inte bli nöjda..har varken använt tandtråd eller flourskölj så det räcker. Usch.

Tjipp.

(Kanske även blir spontanutgång ikväll? Flisen "party-ådran" Persson sa något om det igår.)

Tänkte inte på de´...

Att jag är mörkrädd. Jag var inte så trött när klockan ringde, men när jag hörde regnet smattra på fönstret så började jag tänka. Glömde bort att det är så sjukt mörkt klockan sex på morgonen. Borde väl våga mig ut egentligen då folk är på väg till jobben vid den tiden..men nej. Det är en sak jag får jobba på!

Proteinshaken är i magen, nu drar vi iväg till Almedal för löpning! Tjipp!

Utmaning eller straff?

Ska faktiskt ställa klockan på 05.45 imorgon. Tänkte ta en PW, äta frukost för att sedan ta mig iväg och springa på löpband. Vet inte om jag ska kalla det straff för att jag sköt upp löpet till imorgon, eller om jag ska kalla det utmaning? Kan ju lika gärna ta PW på söndag..men.. nej. Jag ska upp 05.45.

Kanske dags att försöka sova då? (har inte sovit ordentligt på väldigt länge känns det som, på tal om ingenting.)

Godnatt mina vänner!

Som det inte funkat!

Skulle blogga förut, och då kunde jag varken göra det eller kommentera andras. Men nu så! Nu gå det både att blogga..och kommentarerna? De har jag lyckats skicka flera gånger om, sorry Flisen;)

Imorse ringde klockan kl 07.00. Trött som en tok. Var länge sen jag var så förstörd. Koffeintablett och ut och möta Tigger. Vi drog till Skatås. Jag var grymt hungrig så jag ville ta femman. Och tur var väl det, det regnade och blåste, och värre blev ju vädret ju mer dagen gick framåt! Inte bitter=) Vem vill inte ha regn och vind?

Förbränningen blev 412 kcal. Maxpuls:180. Medelpuls: 144. Tid? Ca 50 minuter.

Sedan åt jag och Tigger gemensam frukost, gott! Hennes Dixon var med, fick träffa våran surkärring. Lite morr och lite skäll, annars gick det bra!=)

Sedan blev det Allum med Flisen. Kul var det! Leggings, tröja, smink. Typ. Nödvändiga saker. Vi tjöta lite med Jessi♥.

Hem, var toktrött!! Kände att det inte fanns en chans att jag skulle ta mig till gymmet och löpa. Skjuta det till morgonen därpå verkar vara min grej! La mig en stund i soffan, slumrade nästan!

Klockan ringer som vanligt imorgon, men istället kl åtta. Mor ska följa med till Almedal och köpa tio-kort. Kul! Sedan efter 8 km på löpbandet blir det snabbt hem, frukost och luncha med Emma! Tandläkaren vill jag inte ens tänka på...usch.

Tjipp!

Aj axlar..

Mina armar hänger bara.. det gör så sjukt ont i mina axlar! Gympasset med Jessica var grymt! Grymt både för att det var sjuk kul(!!) och grymt för att det gjorde ont! Körde axelövningar efter axelövningar tills det sved och brände i axlarna.. underbart! Och sen blev det mage. Som Jessi puschade mig tills magen vek sig. Bokstavligt. Det var helt sjukt, har aldrig varit med om det innan. Jag är nog riktigt mesig när jag kör styrka själv. Tack Jessi! Jag vill ha med dig på gymmet varje dag!! I slutet körde vi på crossen i 30 minuter. Ca 350 kcal förbränning. Go träning idag!

Det onda i nacken är kvar.. vet inte hur det kommer gå att sova, inatt var det mardrömsliknande. Det går bra när jag sträcker ut skulderbladen, men så fort de är på väg att tryckas ihop så går det som en stöt genom skulderblad och nacke..kan absolut inte vrida huvudet åt höger. Suck.

Jaja, direkt efter gymmet åkte jag och mötte upp Martinsson. Vi tog en kycklingsallad på TinTin. Det var så sjukt kul att träffa honom. Det var på tiden, hoppas det kan bli oftare..

Nu blir det kvällsmål och tidig sängående. Imorn blir det stavgång klockan åtta. Åttan tror jag bestämt att det blir. Sedan Allum med Flisen(kul!) och sedan måste jag springa 8 km. Får se om det blir löpband eller ute..

Jaja, ska nog kolla lite True Blood innan läggdags, lagom till kvällsmålet. Som jag är såld på den serien..







Älskar låten..

Stavar is da´shit!

Som det var svettigt och ansträngande att gå med stavar. Det trodde jag verkligen inte! Svettades som en gnu=)

När vi kom till parkeringen så valde vi faktiskt femman istället för åttan. Den gick vi på 51 minuter. Medelpuls: 142. Maxpuls: 177. Förbränning: 421 kcal (Tigger hade grymt mycket lägre puls än mig.. trots att hon skadat tassen. Sjuk träningsmänniska det där!)

Imorn bestämde vi att vi ska ses på polisparkeringen kl åtta! Då blir det åttan i Skatås. Vi räknade ut att vi borde klara den på 1 h 20 min. (Hoppas på att Flisen följer med!)

Nu blir det till att ladda om tills gymmet kl 14! Då träffas hela tjejgänget hoppas jag=) Sedan blir det faktiskt en liten träff med Mr. M. Det är på tiden!

Det är konstigt, jag har redan bokat upp mig på ett fullspäckat schema hela veckan, trots att jag inte jobbar. Hur hann man allting innan Turkiet? Och nu kom det ett sms om tandläkare 15.30 på Torsdag. I Floda. Suck.

(Låg inte kvar på mitt delmålsvikt idag. Märkligt. Hur kan jag gå upp när jag tränar och äter rätt? Hoppas det är vätska..)

Tjipp!

Så trött!

Har precis skjutat hem kusinen till mysiga Haga. Mor och moster sitter i soffan och kollar på tv 4, Mamma till en mördare. Hemska händelser i det programmet.

Det har varit jättemysigt ikväll, vi har ätit en supergod fisksoppa innehållandes:
Torsk
Lax
Räkor
Buljong+vatten
Massa olika grönsaker
Kryddor som salt,chillipulver,vitpeppar och saffran
Krossade tomater

Väldigt gott!

Nu är jag trött. Det blev ett kort träningspass på gymmet förut idag. Hade planerat att åka dit vid 14-tiden, för att vara där och köra lite styrka och cardio och hinna träffa både Brus och Flisen då den ena jobba dagen och den andra jobba kvällen. Men så när jag precis hade planerat klart i huvudet så säger mamma att hon behöver bilen kl 13.30.

Hopp.. då var kl halv 12. Det var bara att slänga på sig kläderna och sticka iväg. Hann träna i en timma, varav 20 minuter på crossen. Men styrkan var ju huvudsaken och den blev gjord. Fixade nog någon sorts sträckning i nacken när jag tränade triceps med stång. Ont gör det. Hoppas det går över till imorn. För då kommer Jessi in till stan och då ska vi träna ihop! Wie:D

Ska försöka hitta stavarna nu..vill INTE att Tigger förbränner 50% med fett än vad jag gör. Kl kvart i nio hämtar hon upp mig imorn. Gött ska det bli, åttan i Skatås!

Godnatt och hej!

Detta underbara väder..

Frukosten ligger i magen, jag är sjukt nöjd. För jag klarade mitt delmål med vikten imorse:D Woop Woop. Nästa delmål är -4 kg innan den 15 dec. Det ska man väl för sjutton gubbar klara?!?? Svar: Ja.

Igår blev det 30 minuter löpning på löpband och 20 minuter på Crossen. Grymt svettigt. Men tiden gick riktigt fort för Lönnen var med och körde samma=) Man känner sig så sjukt hemma på Almedal, tiden bara flyger förbi när man står och tjötar med dem i receptionen!

Ska dit nu faktiskt, kl 12. Camilla lärs ju upp idag. Kanske ska vara en jobbig kund..  Blir nog ben på schemat. Har fortfarande träningsvärk sedan jag körde ben sist. För en vecka sedan. Så kanske smart att ta det passet först av allt!

Jaja, nog tjötat. Byta om och sedan ta sig i ösregnet till bilen! (Verkar bli tjejkväll ikväll med de tjejiga i släkten)
Kul!

Tjipp

Skitväder..

Vad är det för fel? Det öser ner regn och det blåser något frukansvärt. Och har gjort detta sedan imorse.. NOG att jag går ut och springer i detta. Ibland kan det ju vara skönt att springa i regn, men jag har ju inget regntåligt att ha på mig så både Ipod och mobil lär ju få sitt..

Så sitter här med både frukost och mellanmål i magen och funderar på en trip till Sportlife Almedal. Köra en stund på crossen och en stund på löpband kanske..för att dela upp det lite. Blir så fruktansvärt tråkigt annars!

Inatt var jag förbi jobbet och lämnade en liten födelsdagspresent till Tigger. Stackarna som jobbade natt fick även en påse godis av mig, som de förtjänar den!=) Det var roligt att träffa dem! Även den natten är historia.

Idag får vi se vad som händer. Usch. Jag bara kollar ut och fryser ända in i märgen. Trist.

På tisdag så bli det i alla fall en morgonpromenad med Tigger, då vi ska använda stavar! Och senare blir det Gym med Jessi och kanske de andra tösera? Det är väl det som jag har planerat de närmsta dagarna:P

Jaja, tjipp så länge!

Dagen som bara försvann

Idag har dagen bara försvunnit. Kl 13.00 var vi hos moster med nästan hela tjocka släkten Där blev vi bjudna på världens goaste kantarellsoppa! Som jag ska få receptet och bjuda mina buddies på den. Sen ställde hon fram två kakor...sjukt gott. Sen efter någon timma så kom det kaffe och browniesar! Allt hade hon pysslar ihop själv.. gott!

Det var riktigt trevligt och kul, träffa alla kusiner, blev även bestämt att det blir tjejkväll i veckan, troligen måndag=) Och Bosse var där. Blir så långt mellan varven då man träffar honom. Riktigt kul att se honom!

I alla fall. Kom hem närmare 20.00. Hungrig! Och jag tänkte: Jag skiter i att vara duktig nu, fortsätter i söt och fett-tecknet. Så skickade jag till Flisen och frågade vad jag skulle äta. Och hon skrev: Koka gröt eller ät sallad och keso. Haha. Tack flisen! Orkade inte ta mig till någon affär. Inte ens för Cola Zero(!!). Så stekte ihop squash, aubergine, paprika, champinjoner med vitlök, sweet chili sås och soja. RIKTIGT gott. Tog 100 gram quornfärs till med tacokrydda på. MMM! Hittade en skvätt julmust Light i kylen. Tycker egentligen inte om Julmust. Men finns det inte Cola får man ta det som finns!

Mamma stannade kvar hos moster. Så ska köra tillbaka och lämna hunden(i Surte) så jag slipper bli väckt runt sju-halv åtta imorgon=)

Nu är det Robinson. Men ska åka iväg så fort det är klart, sedan blir det nog en liten promenad..vet inte riktigt vad som sker sen! Blev ju inget med Jessi och Flisen, men kanske tur det då jag var hemma så sent ändå!

Mamma hade fått hem lite provgrejer från föreläsningar igår:
"Garanterat vitare tänder efter första borstningen"..Tror nog att det blev vitare leende!
"Lotion för fylligare hår"..Aaaa..varför inte?

Ne nu får jag göra något annat, kolla robinson kanske=)
Tjipp!

Ge mig New Moon nu!

..Så jag kan pausa i den underbaraste scenen när Jacob står halvnaken ute i regnet...mmmmmums säger  jag bara!!

Igår var en alldeles förträfflig dag! Solen sken på dagen, jag var inte stressad över något.. mätt och belåten mest hela dagen! Sen var det då dags för det man längtat efter såå länge. New Moon. Träffade goa Flisen på Bergakungen och inhandlade lite godis. Filmen. Det nog mest underbaraste jag varit med om. Som jag sa till Flisen efteråt. Jag kommer aldrig få en karl, för jag kommer inte nöja mig med något annat en Jacob. Ja...jag säger då det!
Som jag vill ha filmen nu!

Sen blev det Taras. Det stället fick en ju att känna sig som hemma. Hade lite Mitos-känsla över sig, fast mycket lugnare. Grymt god mat! Delade en flarrra vin, och hade det supermysigt! Det måste göras om!

Efter det, lite idol på gårda terass och resten är historia=)  Bra var dagen från morgon till slut i alla fall!

Var redigt trött imorse, tur jag inte behövde ta hunden idag. Tog mig ut på en 50 minuter PW, och va det var skönt att gå så man svettades! Lite annorlunda än när man går med en tant i koppel. Hade även underställ, tröja, tjocktröja och fodrade träningsbyxor.. solen sken. Kan ha varit en anledning till varför man svettades. Men det vill jag inte tro.

Nu är frukosten snart i magen. Blir sedan dusch, släktlunch(kanske även lite julpyssel) och sedan blir det troligen Robinson med Mina goingar!(Jessi och Flisen, synd den tredje gosen är i Ö-sund)

Nu skynda skynda!


Tjipp.

Hola´ at your boy
(När tar vi filmen Flisen?)

Go morgon=)

Det blev en liten slapp runda på 45 min. STEL som en 80-åring är jag i benen.. har jag hört talas om stretching kanske?

När jag kom hem så tog jag fötterna i egna händer! Som de inte mår bra.. jag fotbadade, skrubbade och har nu smörjt in med bivax-aktig kräm. Blåsor som blöder och varar? Inte kul.. bort bort bort!!

Det var den uppdateringen=) Börjar bli hungrig.. mellis snart?

TJipp!

Härliga mornar!

För att hinna med allting idag så ställdes klockan på 05.00. Gick upp 05.25. Var på Gymmet 06.00 och löpte backintervaller i drygt en timme. GOTT! Tycker sisådär om löpbandet..inte så illa så att jag ger upp(klarade för fasiken en timme idag!!)men så illa så att jag längtar till Skatås på söndag. Jag MÅSTE ta mig till Skatås då, hoppas vädret är okej.

I alla fall, frukosten är intagen(som det var gott!): Havregrynsgröt, tinade hallon, linfrön och proteindrink. Nu är det promenad med hunden!

Som det är fullspäckat idag..i like it!=)

Tjenixen!


Kikärtsbiffar hjärtar jag!

Nästan nyss hemkommen från Tigger, som det var kul att träffa henne. På tok på tiden!=) Hon bjöd på kikärtsbiffar och quinoa.. och som det var gott! Hon är ett underbarn när det gäller god nyttig mat!

Mor ska på en grej på jobbet imorn, så det blir fortfarande hundpassning imorn.. Och katten kommer tillbaka från sin semester. Moster kommer med han vid halv 12-tjugo i 12. Känner att det blir lite svårt att få in morgonpromenad, löpning, ta emot katten, hundpromenad igen och förberedelser inför bio+restaurang på den korta tid innan bion börjar.. Så en idé har börjats ta form i huvudet. Men vågar inte "tala högt" om det, för då kommer jag definitivt inte att genomföra idén. Det blir väl ett test på hur snabbt jag vill nå mitt mål!

Nu ska jag sova, tidig kväll ikväll, är som sagt sjukt mycket att göra, från tidig morgon till sen natt!

Bokade även bord på Taras kl 19 imorgon. De hade många bokningar så de fick pussla, skönt vi fick ett bord i alla fall!


Hämtad från:
http://www.restaurangguiden.com/gbg/centrum/taras/valkommenRG.aspx

Hej så länge!

Sov gott! Tjippp

En kul grej upptäcktes

Haha, skulle ta av min pulsklocka nu, och märkte att den varit på av misstag den senaste 1 h och 18 min.  Direkt efter träningen var jag iväg och köpte lite grejer på apoteket, så har ju inte varit still, men inte rört på mig så mycket heller. Men kaloriförbrukningen låg på:253 kcal. Tyckte det var kul att man förbränt så mycket genom att bara vara! =)

Nu bordsbeställning på Taras, innan duschen :P

Tjjipp igen!

Nöjd!

Mellanmålet ligger i magen, blev den nya favvon: Knäcke, keso, grillkrydda och gurka..mmmums!

Jag är sjukt nöjd med mig själv. Gick till gymmet med inställningen att jag ska inte ha tråkigt på löpbandet och ge upp efter 2 minuter som jag brukar. Jag hade lite problem med att ställa in, hade velat ha inställt i km, men hittade bara i tid. Men iaf, jag sprang på i riktiga lutningar och bra hastighet i dryga 42 minuter. Dyngsvett! Det bara dröp.. jag skulle ju sprungit 8 km idag, men det blev inte så. Det blev dryga 6 km. 545 kcal. Men eftersom jag var på löpband så är jag extremt nöjd. För jag blev inte ens avskräckt=) Kan ha varit tack vare Jessicas musik.. Breaking Benjamin. Tiden bara flög förbi. Det var när deras låtar tog slut som jag började få panik på bandet!

Imorgon blir det, oavsett väder, Skatås. 2.5 km uppvärmning. 5 km intervaller. 2.5 km nervarv. Kul!

Nu: dusch. Sen leka med Tigger!

Tjipp.

Mys!

Igår var det riktigt trevligt att ha Brus och Alexsandra här! Vi ska även ha STORT julbak den 13e December. Inga hämningar lovade vi varandra..spännande! Nu är hon på väg till Marocko. Kul för henne. Verkligen. =)

Imorse blev det då 55 minuters hundpromenad. Ett äpple. Hämtade mor på flygplatsen(Skönt hon är hemma nu!!) och nu ätit min frukost. Ett bröd, ett knäcke och tre ägg. SOM jag ska flyga fram på löpbandet om ca en timme=)

Sen blir det hem, duscha och sen umgås med Tigger. Kul!

Tjipp!

UNDERBART!

HAHA.. måste bara hänvisa er till Flisen som har lagt upp lite bilder från våran helg i Ö-sund. Som jag inte kan sluta skratta när jag ser dem. ♥

Det regnar fortfarande.. finns en stor risk att jag byter dag. Byter idag mot imorn. Vilket innebär att det är vila idag men löpning imorn. Är dock ombytt men regnet utanför får mig att veeeerkligen lessna.. Hunden måste dock ut. Skönt mamma kommer hem imorn!

Nu ska jag iaf ut och blir blöt. För hundens skull.

TJipp!

Rätt beslut..




...tror jag nog allt! Känns som om det kommer småregna mest hela dagen så att ge mig fasiken på att klara jogget på löpbandet idag är nog helt rätt!

Mysigt när man är inne..men att ge sig ut i det?

Ugh..

Gör om gör rätt!

Det blev en promenad på dryga 60 minuter! Men kände att benen fick sig en omgång igår (inte konstigt med tanke på att benen inte tränats på gym sedan urminnes), nästa vecka blir till att planera så att löpningen inte kommer
dagen efter benpass.

Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp dagen idag. Det ska städas, joggas, handlas, ätas(ett antal gånger), hundpromeneras, träffa en från jobbet och slutligen ska Alexsandra och Camilla komma hit. Ska bli mysigt! Alexsandra åker till Marocko imorn. Lyllos henne=)

Men i alla fall.. hur ska allt detta läggas upp. Blir nog jogg kl 12. Städ kl 13. Ut med hund kl 14.. osv. Haha, och om någon tror att jag kan följa ett sånt tidschema så blir jag överraskad=) På något sätt så pusslar jag ihop det!

Blir nog faktiskt 8 km på löpbandet här på Ullevigymmet. Brukar bara palla 5 minuter på löpband, men känner inte för att ta bilen till Skatås.

Får se hur detta slutar..frukosten är intagen i alla fall, det är alltid något! Tjipp!

Det ska alltid vara något =)

Kom ihåg att köpa tvättmedel, då jag inte har några kläder kvar att ha på mig, men när jag storröjde i köket (som BTW var grymt skönt) och till sist skulle sätta igång en proppfull diskmaskin..då är även maskindiskmedlet slut. Är det inte det ena så det det andra. Kommer jag ihåg något och är nöjd med det så dyker det alltid upp andra grejer som jag borde tänkt på. Men vad gör det! Mor kommer inte fören torsdag, nog hinner jag köra igång diskmaskinen både en och två gånger innan dess! Måste även köpa hundmat(!!!) så måste ju ändå till affären imorn. Igen. Haha.

Jaja, nu när jag röjt lite och tvättmaskinen är igång så ska jag snart sitta i soffan och kolla på Biggest looser och sen blir det antingen desperate housewives eller lite serier på datorn som jag måste kolla ikapp!

Idag fick jag köpt löparskor, på Stadium. Tänkte att jag kommer behöva köpa nya innan loppet ändå, och lägger mer pengar på det då från löplabbet!(Sen att jag aldrig tar mig till löplabbet är ju en annan sak..) köpte även leggings och baslinnen från Gina. Och en Cardigan. Sååå mysig! Ska ta bild på den sen. Helt underbar. Det finns så sjukt mycket som man vill köpa nu. Men inget jobb. Inga "Para". Men det är ju ett val jag gör.

Vi träffade på Lonka i Allum också, hon var på sitt jobb Telia! Som det alltid är kul att träffa henne! Brus, Lonka och Flisen gör mig alltid glada=)

Idag på gymmet blev det ben, bröst, triceps. Benen kunde knappt hålla mig uppe när vi gick i affärerna sen. Kul!

Veckan löper på, och än så länge har jag följt min plan. Blir spännande nu när löpningen blandas in, det är det som jag drar mig för. Det är sjukt tråkigt att jogga.

Måndag: Morgonpromenad. Gym
Tisdag: Morgonpromenad. Gym
Onsdag: Morgonpromenad. 8 km jogg.
Torsdag: Morgonpromenad.
Fredag: Powerwalk. 9 km löpning.
Lördag: Powerwalk.
Söndag: Powerwalk. Milen.

Middagen är intagen. Blev: 100 g kyckling i ugn. 1.5 dl kokt ris. Massa broccoli i ugn. MMMM. Första gången idag som jag inte är hungrig. Lär nog inte hålla i sig så länge, tur jag har kvällsmålet kvar=)

Nu tv! Tjipp!

Läkerol!

Verkligen fått dille på läkerol. Köpte två "nya" förpackningar idag.


Gröna är lakrits och vattenmelon.
Röda är lakrits och persimon.
Det konstiga i detta är ju då att jag har ju precis fått en ny favvo, som är just lakrits och persimon, men som ser ut så här:


Förstår inte. Men de två nya jag köpte idag. Suveräna smaker!

Har precis ätit mitt mellanmål. Och som det var gott! Ny favvomellis också?
1 knäckis.
1.5 dl minikeso.
Gurkskivor
Massa grillkrydda.

SUVERÄNT!

Och träningen idag? Gick också suveränt! Som det är kul att gymma! Att ta ut sig och bli helt skakis efteråt..som jag gillart!

Och pratade med JL om jobb, och hon är ju helt underbar!

Nu: Dusch
Sen: Promenad med hund.
Senare: Lunch
Sist: Löplabb + Allum

Tjipp

Brr..

Det blev en 40 minuters promenad med hunden. Vi hamnade mitt i hällregnet så blöta och kalla blev vi båda två!

Frukosten är intagen: Havregrynsgröt med 1 dl hallon, 1 msk linfrön och proteindrink på det! Det var gott! Men jag längtar tills jag får köpt nytt goare protein. Det blir på fitnessmässan!

Tänkte lite under promenaden. Eftersom jag fått en störd knäpp av min viktuppgång. För att motarbeta en ångest som jag inte kan hantera. Som kommer av nästan allt, så tänkte jag så här: Varje gång jag kommer avvika från mitt kostschema, så måste jag träna extra utöver mitt träningsschema. Så lätt ska det vara!

Lyssnade även på Breaking Benjamin, som Lonka föreslog igår som löpmusik. Och som de är bra! Längtar till löpningen imorn för att testa dem in action!



Tjipp!

Mysmåndag!

Kom hem för drygt en timma sen från Jessica. Och som jag tycker om hennes lägenhet(henne vet vi redan att jag tycker om=)) Det är supermysigt hos henne. Och vilken god mat hon hade lagat till oss! Pasta med fläskfile-sås liknande rätt. MMMM! Som hon lovade oss receptet! Och jag med urkass telefon, har ju ingen bild på kalaset. Men flisen tog. Kanske får en bild av henne!

Nu: Tv och kvällsmål.


1.5 dl minikeso
Äpple
Kanel+sötningsmedel
20 g nötter
Kan nog även bli lite te innan läggdags.. kanske.

Sen: Ut på minipromenad med Doggen och sova tidigt!



Ses tidigt imorgonbitti. Tjiipp!

Som jag tycker det är kul!

Styrketräning är faktiskt kul. Än så länge i alla fall!=)

Denna veckans träning kommer troligen se ut så här(om jag kan följa en plan för en gångs skull):

Måndag: Morgonpromenad. Gym
Tisdag: Morgonpromenad. Gym
Onsdag: Morgonpromenad. 8 km jogg.
Torsdag: Morgonpromenad.
Fredag: Powerwalk. 9 km löpning.
Lördag: Powerwalk.
Söndag: Powerwalk. Milen.

Får se hur detta blir!

Nu är det lunch, dusch och ut med hunden innan det blir mys hos Jessica!

Tjipp!

kl 01.03..

..gick jag upp inatt, satte på mig morgonpromenadskläder, fixade iordning hundens frukost och svalde en koffeintablett(!!!). För att sedan börja reflektera över att det inte kändes som att klockan var sju på morgonen. Klockan var då ett på natten. Jevlla smart att svälja en koffeintablett mitt i natten. Och hunden visste nu att hennes mat stod på diskbänken, färdig att ätas. Så blev väckt av henne ett antal gånger, när jag väl kunde somna om. 05.45 fick hon tillslut sin mat. Och jag fick gå upp halv åtta då hon skulle ut på promenad. Som det inte känns som om jag sovit något inatt.. Men vad ska man göra!

: 50 minuters hundpromenad.
Nu: Frukost.
Snart: Löplabbet.
Sen: Gym. Rygg, biceps, axlar, mage.
Ikväll: Mat hos Jessica!

Tjipp!

Trött men taggad!

Sitter nu hemma, ska ta och lägga mig strax. Har haft en helt underbar helg i Ö-sund! Kolla in helgen hos Flisen som har varit en duktig uppdaterare!

Mina hörlurar har gått sönder, så nu har jag nada musik att lyssna på. Jag kan inte jogga utan musik. Går inte. Så imorn blir det morgonpromenix med Dogglasen för att sedan vänta tills löplabbet och ngn annan butik där man kan köpa hörlurar(om man inte kan på labbet) öppnar. Snabb inhandling, för sedan blir det gym med Kestar(tjejerna)! Ska blir kul, för Flisen ska även läras upp imorn i receptionen, som jag ska kolla på henne!

Sedan blir det ut med dogglasen igen och sedan fortsätta kvällen med tjejern igen=)

Tjipp!

On the road!

Nu är vi på väg! Vilken road trip vi är på! Oba-hjärnorna är på väg att visa vart skåpet ska stå i bondbyn=)



Vem kollar på vägen egentligen?



Inte Flisen i alla fall.. taket är ju fint? "Det är bra med de vita sträcken så man vet när man kör av vägen" Eller hur var det?=)

We are on the go!

Sömn? Vad är det?

Klockan ringde 07.00, gick upp en kvart senare. Tog bilen till mina gamla hoods i Floda. Mysigt värre var det! Tog en 40 minuters promenad med Bessie innan jag hämtade upp lite saker hos Fru Kärrman!

Blev sedan frukost. Hade tänkt ta mig till gymmet men tiden bara rinner iväg och jag känner ångesten och stressen ramla på mig. Så nej. Jag ska packa, duscha och städa. Sedan blir det långpromenad med hunden igen innan jag lämnar lägenheten strax efter 12.30. Ska INTE boka in för mycket. Finns ju en vecka nästa vecka också. Det jag inte gjorde rätt denna veckan, ska göras rätt nästa.

Gårdagen var underbar! Först så hade ju jag och Flisen en blast med Celsius. Som vi blev glada av den drycken!


Sedan tog vi oss till jobbet(igen) och det var superkul att träffa alla igen. Men jag fick fortfarande inte gjort det jag ska göra där. Hur ska detta gå?

Sedan mötte vi upp Jessica och åkte och handla mat för en rätt som var så underbart god så jag höll på att storkna! Och det var så roligt och mysigt att umgås med dessa små raringar=) Som jag tycker om dem!!


Sånna små mumsingar

Ne, nu kanske man skulle ta och packa. Så man får klart allt annat också.

Som dessa bilder berättar hur jag kände igår på början av dagen
(Då jag inte är så bra på miner:Stressad, glad, övertrött)

Tjipp!

Wieee, fick precis veta att flisens dongel funkar på hennes mac. Slipper jag släpa på denna tegelstenen=) (No offense)


Celsius!

På gymmet idag provade jag och Flisen Celsius, en dricka som ska bränna bort 100 extra kalorier under träningspasset. Haha, efter typ halva började jag känna att det var svårt att forma orden rätt och fnittriga blev vi. Vi började misstänka alkhol i den. Haha, nej, men kul var det! Var nog inte van vid koffein=)

Gott var det med träning. Kul var det med styrka! Som jag vill köra mer av den varan nästa vecka!

Nu sitter jag och väntar på att min moster ska komma och hämta katt och nyckel så jag och flisen kan dra vidare till jobbet. Vi har ju inte fått gjort det vi ska än. Trots att vi varit där typ alla dagar denna vecka.. =)


http://www.webfinanser.com/nyheter/172665/ny-dryck-i-sverige---celsius-ar-en-prestationshojande-dryck-som-ger-dig-en-kick/

Hej så länge!

Nya kläder? Ja tack!

Måste ha nya träningskläder, men så kom jag på, vart är bättre att handla träningskläder på än fitnessmässan i December? Just det. Bara att vänta och hoppas det finns något som faller en i smaken!

Och underbara Jessica hamnade i Lerums tidningen som veckans bloggare! Stort grattis! Kul när det kommer lite uppskattning tycker jag=) Blir stolt!

: 50 minuters promenad med hunden.
Nu: Frukost.
Om en timma: Gym med Flisen.

Tjipp.

Tankarna går..





Det blev nästan självklart vad jag ska hitta på i vår när jag pratade med Flisen på gymmet idag. Ända sedan jag kom hem från Turkiet i fredags så är det något som inte känts bra. Det är något som ligger och gnager som gör att jag inte mår bra. Jag är stressad och har nästan konstant ångest över saker som inte ens är något egentligen. Det är allt och inget. Jag känner bara att jag vill fly bort från allt som är "hemma".

Och Flisen sa då så smart som hon är: Du har ju världens chans! Och det har jag ju.. Far min bor ju i Dubai. Varför inte flytta dit en tid, plugga arabiska hos en riktig arabisk tant, kolla efter jobb på något kontor/kafë/restaurang eller något. Träna då det finns tillgängligt gym, tennisplan och pool(liten men ändå) och löpning utomhus funkar ju alltid.

Hitta mig själv. Inte ha några krav, släppa allt va press och sress heter.

Ska prata med pappa. Mamma landar i morgonbitti, så kanske kan bli Skype med dem och Farmor på dagen.


Känns inte så fel när man kolla bilder..för en liten stund, kan ju alltid komma hem till Sverige.

Snart är de Greys, har inte hunnit komma ikapp, men det löser jag en annan gång! Sen blir det ut med hunden. Synd hon är mörkrädd...eller så är det bra, för då vill hon inte gå så långt.

Tjipp!



Skön dag idag

Lite mindre stressigt idag. Tänker att orka/hinner jag inte träna flera gånger per dag denna veckan så ska jag inte få ångest för det. Det är ju som sagt första veckan i Sverige. Blir mer rutin nästa vecka! Känns bra att tänka så. Har märkt att jag fått mycket ångest för allt och inget sedan jag om hem.. stressar upp mig för ingenting. Inte bra.

Igår var ju jag och Flisen i Allum och kollade lite, Bik Bok hade så sjukt många söta klänningar! Ville köpa alla..men när ska man ha dem? Förutom nyår.. och vart får man pengarna ifrån när man inte jobbar?:P

Idag var vi som sagt på gymmet, fick köp kort så det är skönt. Kan jag ta mig till Ullevi sportlife på kvällarna när jag är rädd för att motionera utomhus! Skönt att börja få ordning på saker så det kan bli rutin!

Nu ska jag skjutsa mor till flygplatsen som ska till Dubai. Sen blir det bara jag, hunden och katten som myser ikväll!



Hejdå!

Som jag tycker om katten..

Förstår för varje dag varför mamma behåller katten.. Idag, nyss, när jag satte mig i morgonrock framför datorn så hoppade han upp i knät på mig och kurade ihop sig. Mys på morgonen, precis som det ska vara!=)

Eftersom jag  haft tokångest och varit stressad över träningen denna veckan så tänkte jag om imorse när klockan ringde 07.30. Eftersom det blir tight denna veckan och eftersom det är min första vecka hemma i Sverige, första veckan med både kost och träningsschema att följa, så tänker jag inte följa träningsschemat.

Eftersom vi ändå ska till Sportlife idag och träna styrka så lägger jag på löpbandet efter det. Istället för att ge mig ut i detta förbannat kalla väder! Och detta tänkte jag att jag gör denna veckan.. kör kondition inomhus. Vare sig det blir crosstrainer eller löpband, så blir med mer säkerhet gjort än om jag ska klämma in utomhusträning mellan gym och allt annat som ska göras nu när man är hemma. Borde vara lugnare nästa vecka! Och då borde väl även jag kunna följa ett schema?

Idag, efter gym och sagt hejdå till mamma så ska jag nog kolla ikapp mitt älskade Greys Anatomy så jag förstår vad som händer i avsnittet som kommer ikväll!



Frukost!


Mörkrädd

Kom hem från Flisen för en tjugo minuter sedan, vi kollade första filmen av Johan Falks senaste 6 filmer. Sådär måste jag säga. Men klart man måste se alla sex! Kul var det att vara hemma hos The Perssons!

Kollade på min lista för dagen, tyckte jag hade lyckats hyffsat, men så hade jag helt glömt av löplabbet.. om jag inte gör listor så kanske jag gör allt jag behöver göra? :P

Tisdag:

Morgonpromenad 60 min.
Frisör Åsa 09.30.
Löplabbet.
Jobbet.
Backaplan Hemtex-chef.
Backaplan shopping.
Allum.
Joggnng 8 km.

Löplabbet glömdes ju då som sagt bort. Joggningen vågar jag helt enkelt inte ta nu då det är för mörkt för min smak. Finns ju ett antal dårar i Göteborg så känner mig inte riktigt säker att vara själv i stan. Knappt lugn när jag joggar på dagen. Mes? Javisst!

Så nu när veckan nästan har nått halvvägs så kan jag konstatera att då joggningen som ska vara tre gånger i veckan ligger risigt till.. Skulle vi inte åkt bort i helgen så hade jag haft lördag och söndag att spela med också..så det blir tight. Eftersom jag inte hunnit med det måndag eller tisdag så har jag bara ons-fre kvar då jag även ska klämma in två morgonpromenader och två gympass.. lycka till? Haha. Tack.

Well well.. imorn ringer klockan för en morgonpromenix, sedan gymmet med Flisen, solning, skjutsar mor till flygplatsen.. kan det bli en joggning efter det tro?=) Har ju hunden nu en vecka framåt också, men det ska väl hinnas med det också! Men som sagt, provar att inte göra någon Onsdags-lista(Vad nu min rabbling med grejer som ska göras imorn annars ska kallas) och ser vad som blir gjort!

Maten idag blev det jobbigt med. Åt ju frukost vid 08.00. Ett äpple kl 13.00 och sedan en kycklingsallad 17.30. Massa läkerol och cola Zero därimellan då jag var hungrig! Tycker om när jag kan äta regelbundet..hatar hunger! Men tack vare att jag var med Flisen hela dagen så var jag glad=)

NU: Kvällsmålet och tv. Sen sova tidigt!

Pusshajjj


Mörkrädd

Kom hem från Flisen för en tjugo minuter sedan, vi kollade första filmen av Johan Falks senaste 6 filmer. Sådär måste jag säga. Men klart man måste se alla sex! Kul var det att vara hemma hos The Perssons!

Kollade på min lista för dagen, tyckte jag hade lyckats hyffsat, men så hade jag helt glömt av löplabbet.. om jag inte gör listor så kanske jag gör allt jag behöver göra? :P

Tisdag:

Morgonpromenad 60 min.
Frisör Åsa 09.30.
Löplabbet.
Jobbet.
Backaplan Hemtex-chef.
Backaplan shopping.
Allum.
Joggnng 8 km.

Löplabbet glömdes ju då som sagt bort. Joggningen vågar jag helt enkelt inte ta nu då det är för mörkt för min smak. Finns ju ett antal dårar i Göteborg så känner mig inte riktigt säker att vara själv i stan. Knappt lugn när jag joggar på dagen. Mes? Javisst!

Så nu när veckan nästan har nått halvvägs så kan jag konstatera att då joggningen som ska vara tre gånger i veckan ligger risigt till.. Skulle vi inte åkt bort i helgen så hade jag haft lördag och söndag att spela med också..så det blir tight. Eftersom jag inte hunnit med det måndag eller tisdag så har jag bara ons-fre kvar då jag även ska klämma in två morgonpromenader och två gympass.. lycka till? Haha. Tack.

Well well.. imorn ringer klockan för en morgonpromenix, sedan gymmet med Flisen, solning, skjutsar mor till flygplatsen.. kan det bli en joggning efter det tro?=) Har ju hunden nu en vecka framåt också, men det ska väl hinnas med det också! Men som sagt, provar att inte göra någon Onsdags-lista(Vad nu min rabbling med grejer som ska göras imorn annars ska kallas) och ser vad som blir gjort!

Maten idag blev det jobbigt med. Åt ju frukost vid 08.00. Ett äpple kl 13.00 och sedan en kycklingsallad 17.30. Massa läkerol och cola Zero därimellan då jag var hungrig! Tycker om när jag kan äta regelbundet..hatar hunger! Men tack vare att jag var med Flisen hela dagen så var jag glad=)

NU: Kvällsmålet och tv. Sen sova tidigt!

Pusshajjj


Jag hjärta Haga

Som jag var trött imorse! Klockan ringde 06.00. Ställde om den till kl 08.00 direkt för jag gav upp. Men så kom Måns in och var supergo(!?!?!?!) och höll mig vaken, så jag gick upp halv sju. Hejja mig!



Tog en koffeintablett och försökte tagga till. Ut i fyra grader(orka med kallhet!) på en 50 minuters vandring. Som jag inte tycker om att promenixa i stan. Men tog en sväng i Haga. Mitt nästa hem (om jag får bestämma). Mysigare gator får man ju leta efter. Gick förbi en jättemysig affär,OlivOlja etc. Dit vill jag. Och sen förbi Café Husaren. Mmm..luktade inte lite bröd och bullar därifrån.
http://www.hagashopping.nu/butikval.asp?ID_kat=9&ID_meny=137
http://www.cafehusaren.se/

Jaja, frukosten är intagen: Musli, lättkesella och jordgubbar. Brustablett:Apelsin.

Nu: Hårfrissa!

Tjipp

Bra men blir tight imorn!

Ändå bra gjort för att vara mig får jag nog allt säga:

Idag:
Inflytt till gästrummet.
Hämta bil.
Jobbet med Flisen.
Löplabbet.
Gym för träning och kortköp

Ska utmana mig själv och se ifall jag kan stryka allt imorn på nya to do listan.

Tisdag:

Morgonpromenad 60 min.
Frisör Åsa 09.30.
Löplabbet.
Jobbet.
Backaplan Hemtex-chef.
Backaplan shopping.
Allum.
Joggnng 8 km.

Allt detta är ju i ett enda kör, förutom promenad och joggning. Hur gör man då med maten? Tåls att tänkas på under natten..planering, planering, planering.

Oooh. Såg precis en reklam för New Moon. På Kanal 5. Första gången. Stort.

På tal om New Moon. Längtar till den 20e. Bio. Mat på Taras. Ugly Truth. Gotta.

Ska ta mitt kvällsmål nu. Tjipp!




Måns leker "snäll"

Jobbelijobb utan jobbandet!

Snart möter jag upp Flisen utanför jobbet, ska bli jättekul att träffa alla igen, var ju ett tag sen=)

Som jag ser ut just nu:



Förhoppningsvis massa svettigare innan natten är kommen!

Tjipp tjipp!

Nu förstår jag!


Insikt nummer ett idag

Mamma har ju en katt också. Måns. Som jag faktiskt har hatat den katten.. Han har hållt mig vaken på nätterna genom att skrika, han bits och attackerar. Men nu, nu hoppade han faktiskt upp i mitt knä och var supemysig.

Nu förstår jag varför mamma älskar den katten.

Och det var det..

Som sagt, gör inget som jag säger att jag ska göra.

Klockan ringde 06.00 imorse. Aj i ögat så trött man var! Snacka om att man glömt bort hur det var att gå upp när man började 06.30 på jobbet förr i tiden..

Jag och mamma och Bessie(hunden) åkte bort till Peugot Bilservice, lämnade in den och promenade en bra bit innan vi hoppade på en buss som vi tog till Nordstan. Köpte oss en stark kaffe på Espresso House(?) som satte igång magen kan man säga. Den var ganska tom.

Väl hemma blev det frulle, havregrynsgröt, krossade linfrön, jordgubbar, kanel, lite sötningsmedel och proteindryck. Har bara choklad/banan. Inte gott till havregrynsgröten. Ska inhandla vanilj.

Idag:
Inflytt till gästrummet.
Hämta bil.
Jobbet med Flisen.
Löplabbet.
Gym för träning och kortköp 

Hejdå.

Maaaat!

Haha, känner att bloggen handlar mest om mat nu, men det är så roligt med det och mat är det enda jag har i tankarna hela dagarna! Men det går väl över=)

Lunchen blev torsk i ugn med sås gjord av krossade tomater med vitlök, chilipulver och andra kryddor. Sjukt gott!
Rödkålen orkade jag inte tugga i mig..jobbig sak att äta:P

Och nu är middagen på G. Det blir kyckling, ris och grönsaker i ugn. Mmm..
Provade på ny krydda på kycklingen, supergo:

Skulle ju ha storkok idag, blev inge med det. Får göra det en annan dag. Men vi var och handlade på Ica Maxi i Mölndal och handlade på för att kunna göra storkok. Kul var det! Och jag passade även på att inhandla Läkerol.
Som jag saknat det!

Hittade även en ny favvo-smak:
Lakrits och persimon. MMMM..

Nog med matbloggande idag..fast jag ska nog äta keso och jordgubbar som nattamål sen. Var tvungen att få med det:P

Tidig kvällsgång ikväll (Efter alla serier). Ska lämna bilen på service på Hisingen kl sju imorn. Funderar på att jogga hem..(Hur ofta gör jag det som jag skriver att jag ska göra? Inte har jag varit på löplabbet inte..)Den som läser få se!

Tjipp Tjipp.

Mitos..

Planering, planering, planering..

Konstant hungrig! Små portioner men ofta.. magen vänjer sig nog snart=) Kul är det i alla fall!

Nu är mellanmålet intaget. Det blev 1 dl lättkesella och 1/2 dl mûsli. Och vilken god mûsli! Kanel och torkad frukt, osötad. Rekommenderas! På detta hade jag kanel och lite sötningsmedel och drack funlight Red Apple Chai till. God kombo!



Och min nya drog(användes INTE i mellanmålet):


Tjipp tjipp.

Hunger!



: 58 minuters morgonpromenad.
Nu: En macka, en knäcke med ost och grönsaker och Aromat. Som jag älskar den kombon.
Sen: Löplabbet, Ica Maxi, Sysslor.

Rolig upptäckt: Pomelo finns i massor på Ica Maxi.


Måste även skicka ett mail till Pappa och gratta på Farsdag.. och då även passa på att berätta om min "framtidsplan"..

Hej så länge!


Schindlers list

Skam på mig för att jag inte sett den innan.

Otroligt bra film. Avskyvärt att den är sann.

Godnatt.

Aktiv

Som man är mer aktiv i Sverige än Turkiet=) Har precis fått i mig min middag för idag. Det blev kyckling och ris.. gott med gud va jag märker att jag ätit på tok för mycket innan. Hade jag inte haft mitt schema att följa så hade jag nog ätit trippel så mycket!

Det var jättekul att träffa Alexsandra och Andreas! Tycker massa om att vara hos dem, deras lägenhet är underbar. Sedan till Flisen för att sedan åka till Taras. Vi kom i rusningstid. Göra om göra rätt imorn!

Nu kolla nätet. Om en kvart: Schindlers list med mamma. Har inte sett den. Så känner att jag borde.

Och man blir inte svettig på löplabbet. Flisen sa det. Bra man har vänner som vet saker.

Hejdå.

Dags att börja tänka kanske?

Suck! Jag mitt dumme flan tänkte ju gå och springa på bandet hos löplabbet och få nya skor och sedan bli upplockad av Camilla och Simon för att sedan åka och hälsa på Alexsandra. Men så slog det mig nu, när mellanmålet snart är uppätet och jag är nyduschad och sminkad.. blir man inte svettig när man springer hos dem? Kanske, kanske inte.. inte kul att bli det när man ska iväg till två ställen efter det.

Får bli imorgon, tillsammans med inhandling av allt annat som finns på min inköpslista för att klara mig här i Sverige!

Kanske dags att sätta igång hjärnan?

Tjipp tjipp!

Platt fall.



Var supertaggad och gav mig ut här i stan för att jogga en mil ungefär. Joggade i 5 minuter innan jag knappt kunde sätta ner foten för att benhinnan gjorde så djävulskt ont. Gjorde så ont så jag trodde inte att jag skulle kunna gå hem äns en gång. Men jag fortsatte gå och smärtan minskade, blev en liten promenix innan frukost på ca 37 minuter. Ska gå iväg till Löplabbet och köpa nya skor. Hoppas att det är det som är problemet så det är lätt att fixa! Då blir det att prova dem ikväll innan middagen tänkte jag=)

Jag måste bli bättre på att planera märker jag. Med matschemat menar jag. Som jag ska hinna med att äta 6 mål om dagen.. jisses. Gott men oj vad man måste vara planerad. Men frukosten ligger i magen och jag är mätt och belåten!

Men som jag är trött på att saker inte kan fungera! 3-dongeln fungerar inte på min mac-dator, trots att jag installerade det innan jag åkte till Turkiet och trots att jag gör precis samma installation nu. Jag orkar inte ringa till kundservice och låta dum i huvudet och inte fatta något. Och när jag lägger på saker på min Ipod för att föra över till mammas dator så jag kan lägga in det här istället så går det inte att komma åt ipoden. ORKA krångel.

Idag blir det ingen släktlunch som det var tänkt då moster blivit sjuk=( Men klockan 15 så ska vi träffa Alexsandra, det ska bli kul!

Som vi har bra låtar från Turkiet!

Här är en som är en favorit:

http://www.youtube.com/watch?v=lBH85xp9bvo
Go när man är ute och motionerar!
(Har inte lärt mig hur man lägger upp filmen på bloggen än. Sorry.)

Hej så länge!

Invigd!

Nya känslan på bloggen invigd! I pausen innan idolutröstningen så var jag och mor och hämtade upp tre lådor från källaren som innehöll kläder och lite koffeintabletter och proteinpulver. Imorgon börjas det. Härligt!

Måste bara säga, det var första gången jag såg idol detta året, och OJ vilken röst Eric har. Helt sjukt. Hejja honom!

Nu blir det snart sova, smälta allt gott man ätit de senaste 10 veckorna och lyssna på regnet som öser ner och vinden som viner. Mysigt.

Godnatt!

Har fortfarande inte fått igång min 3-dongel på min Mac-dator. ORKA ringa och krångla igen.

Heeej Sverige!

Och då var man hemma igen! Vi hade alla en varsin mamma som väntade på oss på flygplatsen, det var så skönt att få krama om mammsen på hemmaplan! Och det var lite tårögt att se Flisen få krama sin mamma efter fem månader.. Det var på tiden!

Jag och mor åkte och storhandlade direkt efter flygplatsen. Så nu har jag basvaror så jag kan börja följa mitt kostschema imorn! Kul ska det bli! Träningsschemat börjar jag följa på måndag.

Åt keso och äpple och kanel till mellanmål efter våran inhandling. GOTT var det! Som jag har saknat det. Sedan tog vi Bessie och promenade till 4-Gott. Skulle aldrig gått dit. Det var paradisets paradis med svenskt godis.. Tur jag gick dit idag av alla dagar. För det går inte att ta få godisar. Blir verkligen inte dit när jag börjar mitt shchema, vilket som sagt är imorgon. Jag menar, röda mattor som är en av favoriterna.. fanns i typ 5 färger! Vad gör man? Och bumlingar? Fanns i typ tio färger! All olika choklad ni kan tänka er, alla sorters mjuka godisar som man inte ens sett innan samt hårda.. och sockerfria i massa olika format. Och kön var så lång sen när man skulle betala så den ringlade sig genom hela butiken. Som är stor. Det var en upplevelse! I fortsättningen blir det äckliga butiker med äckligt godis.

http://www.4-gott.se/gallery3/index.html

Ikväll blir det grillad kyckling med potatisgratäng och sallad. Och MASSA godis. Maria, dotter till mammas kompis är här med en kompis, så det blir nog idol med dem ikväll också. Blir nog tidig kväll efter fredagsmyset, imorn hoppas jag på att vara pigg och ta milen(pallar man?) innan frukost, innan det blir lunch med släkten, innan mellanmål med Alexsandra och Camilla med deras Andreas och Simon, innan besök på Tarrass med Flisen.. Fullt upp men på söndag blir det nog bara slapphet=) Och matlådor! Och kanske lite fotvård som jag lovade mig själv att införa.

Nu ska jag hjälpa till med maten! Hej så länge!


Hejdå Oba

Nu har vi packat och skrubbat ur kylskåpet. Vi ska nog nappa en timme, är ganska trött! Vi åker från Oba halv fyra, lämnar flygplatsen halv åtta. Framme i Sverige 12.30.  Usch.. tycker inte om att flyga. Hatar att packa. Men kul är det att vara utomlands=)

På Mitos hade det inte uppmärksammat på något sätt att vi skulle åka.. kanske var bäst så, blev inte så känslosamt då. Goa kramar fick man när man gick iaf! Men ja, man kan ju säga att man kände sig väldigt hemma på Mitos. Kommer sakna det. Hoppas man kommer tillbaka nästa år.

Ne nu är dags att kolla över det sista(som vi har vägt, slängt och packat om) och sen se ifall man kan stänga ögonen för en liten stund=)

Nästa gång som vi ses blir på svensk mark! Hej så länge!

Det var det, och det var det..

Igår var det storm i Oba, strömavbrott vilket innebar sminkning i mörker, hällregn vilket innebar taxi till Mitos(Tar inte mer än fem minuter att gå) och imorse så låg det bröte längs hela stranden..usch.

Idag solade vi en timme på takterassen, gick i linne och kjol inne i Alanya medan vi väntade på att få göra ett "äventyr". Oba ville nog hälsa oss välkomna tillbaka, kom ihåg mig som en varm och solig plats!

Nu ska vi sminka och klä oss inför våran finale-middag på Mitos! Iaf för detta året..Ska bli spännande om de uppmärksammar på något sätt att det är våran sista kväll där, förutom att krama oss hejdå då såklart. Den som är där får se.. och ni som läser och pratar med oss såklart=)

Jaja, sluttjötat. Nu klä o smink.

Pusshajj din ....hajj=)

Regn och packning i Oba

Inatt var det riktig storm, blåste och regnet öste ner. Regnar gör det fortfarande. Så blir väl knappt att lämna lägenheten fören ikväll för middag!

Idag provpackar, väger och slänger vi saker. Hade ju 30 extra kg när vi åkte hit.. här har vi handlat både skor och massa tröjor. Lycka till Oba-familjen. 20 kg i bagage. 8 kg i handbagage. Hatar att packa.

Men men, det är bara att ta tag i det! Skönt med en riktigt slapp dag!

Om ca 2-3 dagar så byts namn på bloggen(inte adressen) och inriktningen blir smalare. DET ser jag fram emot!

Nu får jag försöka göra någon nytta. Hejdåååå!

Sicken lyckad kväll!

Som vi hade kul igår! Det kändes redan vid första vinglaset på Mitos att kvällen skulle bli bra. Vi åt god mat och hade det trevligt med våra vänner på restaurangen. Vi betalade enbart för det vi drack.. bra deal vi har going on med Mufti! (Frågan är väl hur mycket dragplåster vi är när vi sitter där inne längst bort från fönstrena)

När vi skulle bege oss mot hamnen så blev det lite deppigt för vi började säga hejdå till Baby-Bury och Ozzy.. men så sa de att de skjutsar in oss till hamnen innan de åker hem till sin hemstad. Det var mycket jobbigare än jag trodde att det skulle vara. Usch.. de har ju blivit våra vänner och nu vet man inte om man någonsin får träffa dem igen. Nej. Det var riktigt jobbigt att säga hejdå i hamnen.. Den känslan kommer sitta kvar länge.

Men vi tog oss i kragen och begav oss till Havanna och shakade loss totalt. Det var ganska tomt och vi brydde oss inte om några andra så vi släppte loss totalt=)




Idag mådde man som man förtjänade men oj va det var värt det. Efter en panodil och frukost så kände man sig som en människa igen. Typ. Vi la oss uppe på takterassen med musik och försökte få lite sol på oss. Sen gjorde vi kycklingtacos. Sen blev det sjöjungfrun för mig och Camilla. Vi bäddade ner oss i dubbelsängen och oj va känslig jag är dagen efter så här:P Fin film.



Nu blir det dusch och sedan mat på Mitos.

...

Det var bra vi gjorde..Resorb.

Efendim!

Även ikväll kom vi hem. Vi lyckades. Det var bra.

Flisen har gått och lagt sig. Undrar varför. Efendim.

Hejdå. Vi syns imorn. Okej. Hejdå.


Nu drar vi!

Nu är det dags att ta sista kisselissen, packa pengarna och läppglansen! Kul ska det bli! Får se vart natten tar oss=)

Hej på er, ha en rolig kväll!





Puss!

Sista shoppingen på Oba-marknaden




Nu har vi kommit hem från Oba-marknade och Oj va vi shoppade! Förutom massa billiga grönsaker så shoppade vi lite skor och strumpor och tröjor. Lite sorgset. Älskar verkligen sånna dära stora grönsaksmarknader.

Skinconverse
Ytterligaren en adidaströja..men absolut den sista.
8 låga strumpor för 25 kr

Nu ska vi bara slappa, blir sista festardagen i Oba idag också.. allt blir nog det sista denna veckan.

Jaja, nu ska vi inte vara sånna. Njuta är vad vi ska göra! I regn och rusk..men vad gör det?=)



Ciao!

Träning i Turkland slut?

Klockan ringde och jag hade ingen ork. Ingen lust. Ingen motivation. Tror nog att träningen i Turkiet är avslutad för detta året.




Hejdå.

Ser fram emot..

Sitter och väntar på att vi ska bege oss mot Mitos. Mor och Far har åkt.

Har även tänkt mycket på hur jobbigt det kommer vara att säga hejdå till våra vänner på Mitos och Turkiet. Älskar denna lägenheten.. kommer sakna den här tiden när man kommer hem. Men det är mycket man har att se fram emot i Sverige också.. det är tur det! Annars blir man nog lite deppig.

New Moon
Keso Oxelösund Skatås
Ben & Jerrys
Göteborgsvarvet Lösgodis

Nu drar vi! Hej svejs igen!

Vila och mysdagar

Idag blev det andra vilodagen från träning denna veckan, och det var nog välbehövt=)

Vi var som sagt i Side i förrgår(?dagarna går ihop..) och det var tur vi åkte dit för jisses va fint det var! Älskar det! Det kändes lite äldre. Väldigt mysigt med kullerstenar och lite gränder.. MMM! Dit vill jag igen! Och trots att det stod att det skulle regna så var det superväder! Det har dock ösregnat varje kväll och blixtrat och åskat.. men som sagt, säsongen är ju över!

Vi åt sjukt god mat på en restaurang som låg precis vid havet. Helt underbart!




Efter Side åt vi mat på en restuarang vid hamnen, men då regnade det och vi kunde inte gå runt och kolla.

Igår så låg vi lite på stranden trots mulet väder, sen åkte vi till slottet för att kolla utsikten och sedan åt vi päronens sista måltid på Mitos. Gott var det! Jag och Camilla åt Fajitas med kyckling och nachos..Sjukt gott! Nästan så man drömde om det sen=)

Idag skulle vi på massage igen, så vi gick runt i Oba, men allt sånt har stängt. Snopet. Så det bidde inget. Mor o far kommer hit och väger sina väskor så de kan ta med våra skolböcker. Skönt! Och sen åker vi till Mitos så de får säga hejdå och sen avslutar vi deras vistelse med Evs goa pizza inne i Alanya

Nej nu blir det dusch! Hej svejs!
Oxelösund 10 Juli. Göteborg 22 Augusti.
RSS 2.0