Sömn?

Ja inte blir det mycket av det när det är en katt och hund i en lägenhet.

Jag stupade i sängs 09.20. Sjukt trött och mätt. Hade någon dröm och var uppe och vandrade. Klockan 04 så väckte Ia mig två gånger för att hon var kissenödig. Det var bara att dra på sig varma kläder och ge sig ut. Hon ville dock inte vara ute länge för hon blev rädd för något.

Klockan sex och fram till sju så var både hund och katt i sängen och rörde sig konstant och katten pep heeela tiden. Och nu har katten bara sprungit fram och tillbaka, fram och tillbaka och försökt smälla till Ia några gånger.

Det var ju bara att kliva upp kl sju sätta på kaffe. Vill att det ska bli lite ljusare innan jag tar ut Ia. Gillar inte mörker..

Känns inte som att gymmet passar in i matschemat idag. Man ska ju träna runt "ät"-timmarna. Vilket betyder att jag skulle behöva ha mitt gympass närmare klockan 13. Och jag ska lämna Ia kl 12-13 i Surte. Men ska ta med mig träningskläderna ifall att det blir tidigare. Ska ju vara hos Brus 16 och hinna duscha innan. Vi får se. Känner inte att jag måste träna idag. Inte så mycket ångest över det faktiskt. Lugna puckar=)

Tjipp!

Ingen träning idag..

Det hanns bara inte med. Och nu vill jag inte lämna Ia ensam igen. Men det känns okej. Kanske för att det nya året är så nära och man kan köra på för fullt igen nästa år?
Vet inte.
Sen så kom jag på att mina löparskor är kvar i Dubai. Inte okej.

Var hos Brus närmare 15.00 och slingade håret på varandra. Det blev super på båda, så det är ju skönt. Med självaste nyårsafton på ingång!

Idag är ju första dagen av periodisk fasta-testandet för mig. Och än så länge går det bra!
Åt nog lite för lite som första mål. Gör en liten anteckning till mig själv, så jag inte blir så hungrig i forts. som jag var nu inför mål nummer 2.

Än så länge så har dagen sett ut så här:
Mål 1: kl. 12.30. Gröt, äpple, 1 dl soja-mjölk. 300 g honungsmelon. : Ca 322 kcal.
Mål 2: kl. 18.00: 100 g kyckling-falukorv. 100 g skivade champinjoner på burk. 100 g mini-majs. 1 skiva bröd; polar-extreme. 1.5 dl keso. : Ca 365 kcal.

Skivade upp falukorven och stekte det med champinjonerna och minimajsen med soja och grillkrydda. GOTT!!

Trots att jag är proppismätt nu, så måste jag ta mitt sista mål senast halv nio. För jag ska orka fasta en liten längre stund än till 12 imorn tänkte jag. Eftersom det är nyårsafton så lär vi äta senare, så då får jag försöka skjuta fram mina åtta timmar av ätande. Inte för att nyårsafton kommer vara något som jag räknar vara "nyttig" på, men jag vill ändå passa på att testa periodisk fasta även när man är bortbjuden. Alltså testa att flytta på timmarna. Se hur jag klarar av det. Men som sagt, nyårsdagen lär ju inte bli så nyttig heller. Så detta är ju bara en testomgång innan jag kör igång den andra januari. Fullt ös medvetslös med periodisk fasta! Woop woop!

Men utvärdering än så länge; dock ej intagit mitt sista mål mat. Så känns det bra. Det är ju alltid svårast att inte småäta och bli sugen på gotta på kvällen. I alla fall för mig. Och nu när jag är proppis men ändå vet att jag har typ 600 kcal till jag borde få i mig innan halv nio, så är jag inte ett dugg sugen på något.
Och dock var jag ju hungrig under dagen. Inte konstigt då jag är van att äta var tredje timma. Men ändå är det lättare att inte småäta eller inte äta onyttigt på dagen än på kvällen. Så för mig är det viktigare att få känna mättnad på kvällen än på dagen. För det är på kvällen jag lättast faller för frestelser.

Så än så länge så är jag för periodisk fasta. Haha. Har inte ens gjort en hel dag, men positiva tankar gör väl allt lättare?=)

Imorgon blir det upp tidigt, ut med underbara Ia. Hon är så duktig. Rädd för allt men när man kallar till sig henne så går hon runt en och går fot. Duktig hund!
Sedan hoppas jag på att hinna med ett intervallpass innan första mål mat och senast kl 13-14 så ska jag lämna Ia i Surte. Och sedan NYÅRSFIRANDE med goa människor och gooo mat!

Tjipp!

Första dagen-testingtesting

Första morgonen i Sverige på två veckor. Känns faktiskt skönt! Försöka få in lite rutin i vardagen igen.

Klockan ringde 06.15. 06.45 kom moster och vi slängde in hennes hund och våran katt i lägenheten och sedan skjutsade jag henne till Landvetter. Hon ska ju fira nyår i New York den lyckosten!

Sedan åkte jag och handlade, som det var kul! Köpte minimajs(lågt kaloriinnehåll men bra knaperi) kidneybönor, keso osv. Kul att handla när man börjar från noll i kylskåpet. Kan ju bara bli nyttigt!

Väl hemma så gick jag ut med Ia, en timmes promenad. Som det var kul att gå med en stor hund(Berner senner) som är lydig. Jag måste ha en egen hund.

Sedan intog jag mitt första mål mat 12.30:
Fiberberikad havregrynsgröt, 1 äpple, kanel och 100g Soja-mjölk light.
300 g honungsmelon.
GOTT!

13.30 (runt den tiden) åker jag till Brus för slingning av våra hår.  Innan måste jag hinna till systemet.
Tar med träningskläder om jag åker till gymmet direkt sedan.
På träningsschemat står: 45 min intervaller.

Sedan ska jag göra lite ärenden.
Och innan 20.30 ska jag få i mig ett stort eller två mål mat.

Det är min första dag med lite testande av periodisk fasta. Ska bli väldigt kul att se om det är något för mig. Både när det gäller viktnedgång och resultat i träning!

Imorgon blir det fullt upp, ut med hund, träna och vara hos Brus kl 16!

Men hejdå för nu i alla fall!

Kallt..

Då var man hemma i kalla och snöiga Sverige. Och som det är kallt! Och värre ska det ju bli. Dags att handla vinterjacka och vinterskor? Ja!

Sov lite på planet, det var bra. Men när jag kom hem så slocknade jag i min varma goa säng och sov i två-tre timmar..såå gott!

Ikväll, eller om en timma så kommer tjejerna, som det ska bli mysigt! Antar att vissas karlar följer med=) (Det har slagit mig ett antal gånger nu att jag är enda singeln kvar..dags att skaffa en karl innan bebisar börjar rulla in också!)

Maten har varit katastrof de två senaste dagarna, utan träning. Så vill nästan inte veta vad vikten står på imorgon. Men oavsett hur illa det är, så känner jag mig taggad, för jag har lite idéer om den periodiska fastan som jag ska sätta igång med. Så det är okej!

Träning förra veckan:

Måndag: Vila.
Tisdag: 55 min morgonmotion varav 43 min jogg.
Onsdag: Gym 23 min. Intervall på löpband 45 min.
Torsdag: 69 min morgonmotion varav 30 min jogg.
Fredag: Morgonmotion 57 min varav jogg 28 min.
Lördag: Morgonmotion 69 min varav jogg 30 min.
Söndag: Vila.

Denna veckans träning återstår att se hur den blir, inte så mycket då två dagar redan försvunnit och nyårsdagen automatiskt faller bort.. Vi får se! Sjukt taggad är jag inför nytt sätt att äta i alla fall!

Om en timma blir det nog thai..bra sätt att avsluta lite av onyttigheternas två veckor;)

Puss!

3 timmar..

Kvar i lägenheten. Sedan är det på väg till flygplatsen. Planet lyfter 01.40. Mellanlandning i Amsterdam och landar sedan i snöiga och svinkalla(!!!) Sverige.
Ska bli riktigt mysigt att få träffa mina tjejer dock=) Det ryktas om vin?

Har inte blivit någe träning idag. Klockan åtta åkte jag och far till Knowledge village(ett område med sjukt många universities) för att kolla kurser till mig i vår.
Fick hem lite papper så får kolla lite där och på hemsidan och bestämma mig=)

Sedan var det bara hem, äta frukost och iväg till stranden. Det blåste storm idag, men solen sken ändå. Lilla turen för mig, att få sol sista dagen trots osäkert väder de sista dagarna.


Efter några timmar på stranden så blev det Mall of the Emirates för att handla lite småsaker som vi ville kolla nu i efterhand. Och då var klockan fyra-halv fem. Och jag hade inte ätit någon lunch..för jag hade spanat in en glass som jag kände att jag vill ha ätit innan jag åkt hem! Och det blev det. Fiii faaan va gott!

Man fick välja ett bägarrån där överdelen är doppad i vit eller ljuschoklad och sedan rullad i typ kexsmulor eller strössel
Sedan välja tre kulor som de la på ett marmorbord. Hackade upp kulorna och lade i valfri "fyllning". Då fick man välja flera alternativ mellan typ: Snickers, marshmallows, Oreos-kakor, gummibjörnar, nötter, bär osv.
(på grund av mitt godisförbud så tog jag bara Oreos-kakor)
Sedan gojsade de ihop de tre glasskulorna med "fyllningen" i och sedan la de hela samlade göran i rånet.
Sååååå sjukt gott!
Är fortfarande sjukt mätt, och klockan är ju typ tjugo över åtta!




Det är oxfilé, potatis i ugn, tsatsiki, sallad med fetaost på gång här hemma. MÅSTE bli hungrig..kan ju inte missa denna goda mat!

Igår var vi på Madinat, åt lebanesisk mat. Såå gott. Hamour. Mm!


Sedan ska jag försöka sova mestadelen av resan hem. Kan nog bli lätt för jag är såå trött. Sent i sängs, tidigt upp. Så har det varit i två veckor nu.


Hejdå Dubai

Snart sluta på värmen..

Läste idag att det blir suuuperkallt till nyår. Ingen vinterjacka. Inga vinterskor. Shit va jag kommer frysa. Hatar att frysa.

Imorse blev det en liten morgonjogg och promenix på stranden. Mor följde med, det var kul med sällskap!
Trist att jag inte tog med kameran imorse, för det var oväder. Det blåste och det var mörkt på himlen. Supermysigt! Surfarna var väl de enda glada i Dubai kan jag tänka mig=)

Det blev:
Morgonmotion: 69 min. varav jogg 30 min.
Medelpuls:121
Maxpuls: 169
Kaloriförbrukning: 412 kcal.

Det var faktiskt kul. Hade massa energi och det hände lite mer under rundan än vanligt. Massa vågor att kolla på samt att jag körde höga knän när vattnet kom upp högt på mig. Kul med annorlunda=)

Sedan var det hem, frukost och iväg till Mal of the Emirates. Storta shoppingcentret med skidbacken.
Jag fick äntligen handlat det jag velat hela tiden jag varit här. Träningskläder!
Var inne i en stor sportbutik med märkeskläder. Det var kanske inte så mycket billigare än typ kläder från H&M och Stadium och Intersport. Men det är kanske roligare, ovanligare som inte många andra har? Sen att det är Nike och Puma är ju bara kul=)
Blev:
  • Två träningsbyxor(Svinsnygga och sköna, ett par till styrketräning och ett par till gympapass)
  • Två träningslinnen
  • En träningsbh
  • Två gymhandskar
Sedan åkte vi vidare till Karama där man prutar och köper.
Skulle inte ha något, men när man hittar vita converse för 100 Kr så köper man dem!

Nu ska vi duscha och göra oss iordning, sedan blir det nog middag på mysiga Madinat!

Jessi, följer med dig på shoppingrunda av träningskläder ändå, kan köpa lite till, fick ju lön för sjutton bövlar!
Woop Woop!

Periodisk fasta?

Är mer och mer inne på det här med periodisk fasta.
Jag äter hellre stora portioner än små. Blir hungrig fort(känns nästan som om jag är hungrig konstant). Äter hellre mer på eftermiddag, kvällen än förmiddag.

Enligt vissa som håller på med periodisk fasta så har de mer energi, de får inga "blodsockerdippar" och är mer jämn i hungerkänslor då de inte blir panik-hungriga eller proppmätta längre.
De får även bättre resultat i träning, både när det gäller fettnedgång och muskeluppbyggnad.

Läs gärna detta: http://www.sethronland.nu/index.php/2007/11/16/periodisk-fasta/



Har nu snart ätit ute varje dag i två veckor. Det känns och märks. Inte så kul, men som jag njuter. Riktigt kul att ha släkten här också! Jag får helt enkelt ta tag i mig efter nyår. Trist bara att vikten fortsätter stadigt upp varje dag trots att man tränar..varje dag. Men men.. god mat ska väl märkas!

Khorfakhan (snoopy island )var kul och supermysigt, men började regna och blåsa så åkte därifrån!
Snobben ligger och sover!
Liten ministorm=)
Musikvideoinspelning(?) pågick. De fick ta om heeela tiden, vi tror på grund av att folk gick förbi i bakgrunden hela tiden:D


Vi var ikväll ute på mexikanska restaurangen med den sjukt goda browniesen så att gästerna skulle få smaka och som de tyckte om den!! Nog omöjligt att inte tycka om den..blir nog en tradition. En sådan varje gång man är här:D Tog en sked från pappa, annars så höll jag mig från det=) Fast det var för att jag var så mätt från maten, så duktig på att äta lite är jag inte..

Nog om det! Ha det gott! Puss!

Grym juldag!

Gårdagen var underbar! Jetski och en tur till guldsouk och kryddsouk!

Sjukt kul!!

Världens största ring!

Var vid creeken och åkte liten taxibåt för 2 kr=)
Billiga kryddor!

Nu ska vi till korfakahn och snorkla:D

Trevlig dag på er!

Notis:
Morgonmotion: Cross 43 min.
Medelpuls:123
Maxpuls:137
Kaloriförburkning:274

OCH: Man blir så lurad! På crossen hade jag förbränt 450 kcal. På min pulsklocka: 274. Inte rättvist.

Energin?

Jag är superpigg i huvudet, men kroppen är skitseg!

Har precis kommit hem från en morgonjogg. Eller det skulle varit en längre morgonjogg. På grund av mina idiotiska benhinnor så blev det bara jogg 29 min och resten gå. Det gjorde så ont så jag knappt kunde stå på benen.
Så här kan det ju inte hålla på var och varannan gång jag ska jogga!?!

Det blev:
Morgonmotion: 57 min. Varav jogg 28-29 min.
Medelpuls: 133
Maxpuls: 168
Kaloriförburkning: 414 kcal.

Jag tänkte slänga i mig en banan och sticka ner till gymmet också. Men ne, när jag stod och skulle öppna bananen så kände jag att jag skulle inte få något effektivt gjort i gymmet ändå. Äta en banan i onödan? Har ju ingen kraft i kroppen så vad kan jag få gjort? Inget.

Så det blir istället att vänta på att resten ska vakna, duscha och äta frukost!
Vi skulle egentligen åkt till palmön och varit på Atlantis vattenland och badat med delfiner idag. Men det blir söndag istället. Tur det, för idag kom det faktiskt lite regn, och mulet är det också.
Vi ska på sightseeing idag istället. Kryddsouk. Guldsouk. Creeken. Osv.

Igår var en helt underbar julafton!
  • Solade på förmiddagen.
  • Åt jullunch. Och vilken god en! Åt som en häst. Aldrig ätit så god innan!
+ prinskorvar, potatis och underbar julskinka!

Åt tills jag var övermätt och lite därtill!
  • Plockades upp av jeepar för att åka till öknen för ökentripp där det var ökenåkning i 40 min och sedan ett läger med mat och magdans och vattenpipa. Kanske 200 pers där?
Sandboardåkning. Kul!

Magdansringen där Andreas blev uppdragen=)



Lillkusinen kläddes ut!

Söt liten Kamel som inte fick vara en av dem man fick rida på!

Buffén var underbar! Åt tills jag var ännu mera mätt.

  • När vi var hemma vid 22 så spelade vi Party Alias. Ett sjukt roligt sällskapsspel där man är i lag och ska beskriva saker i ord och känslor. Som vi skratta:D Spelade tills klockan var 02.30. Och fortsatte äta tills den tiden.
Vågen imorse? Det ska vi inte ens tala om!

Ha en trevlig juldag!

Tjipp!

Julafton?

Ja det är det minsann! God jul på er!



Jag började min julafton med en tripp till stranden klockan halv åtta. Gick upp 05.45. Kollade ut i mörkret. Kom på att jag är rädd för mörker och gick och la mig. Men gick upp en timme senare då pappa åt frukost. Så vi lämnade byggnaden tillsammans=)

Blev ingen seriöst morgonjogg. Lite mysig, halvseg en med lite korttagning. Lagom skön start på en härlig dag=)
Blir nog väldigt varmt idag. Svetten dröp trots lite ansträngning! (mor kom precis och sa att det ska bli 28 grader idag. Vi misstänker högre då vi tror det var den graden igår och då skulle det varit 26)

Det blev:
Morgonmotion: 69 min. Varav jogg: Ca 30 min.
Medelpuls: 122
Maxpuls: 170
Kaloriförbrukning: 405 kcal.



Lägger upp bilder från igår senare om jag hinner.

Ha en trevlig jul alla! Puss!

Min mobil var utan batteri igår. När jag satte på den så hade jag fått sms av Brus och Flisen. Som jag blev avis på det båda skulle göra;) Haha, ni är underbara!

Häftig kväll!

..Men julafton imorn? Kan man verkligen inte förstå. Skumt. Imorgon blir det bara jullunch och sedan ska vi ut på Ökentur. Så ojuligt som det bara kan bli, men kul!:D

Kvällen har varit suverän! Dubai mall, hittade lite linnen, men var nog bättre på Ibn Battuta Mall, måste hinna tillbaka dit! Såg världes suveränaste uppvisning i världens största fontän. Sjukt mäktiga saker här! Åt så mycket mat så det hade mättat världens starkaste man. Men som vanligt kom ångesten men jag började snabbt tänka att gjort är gjort och gick igenom lite snabbt i huvudet vad jag kan göra bättre nästa gång. Helt enkelt "Gör om gör bättre"

Underbart här, trivs massa! Imorn ska jag ta en joggingtur innan frukost, på stranden. Tänkte passa på att vara där strax efter 06.00 för att ta kort på soluppgången. Klockan är ju efter 23, blir inte så många timmars sömn, men känns som skit samma när man är på semester=)

Usch för att jag är seg med bilder, men lägger upp några imorgon, lär ju ha några timmar på mig innan resten vaknar;)
Puss, godnatt och god jul;)

Tjipp!



Trevlig kväll på er!
Puss!

Bästa medicinen!

Känt mig pluffsig och tjock de senaste dagarna och varit lite deppig över vikten, som inte riktigt går som planerat. Men så idag, så tog jag mig ner till gymmet efter vi varit på stranden. Och efter passet så kände jag mig både smalare och fräschare:D Började med lite styrka: Axlar. Kände att jag hade jättemycket energi och kraft. Körde rygg och lite biceps och triceps. Sedan gick jag på löpbandet, och hör och häpna, benhinnorna var goda mot mig! Eller aa.. de gjorde ju ont med det gick att tänka bort det. Nu är det dock ömt.

Började med 2 km uppvärmning. Fart 9.
Kände att jag hade sjukt mycket energi(måste berott på all go mat de senaste dagarna) så bestämde mig för att prova på lite intervaller. Har aldrig kört det på allvar på löpband.
Så höjde farten till 13. Sprang i 30 s. Vilade 30s. Gjorde detta 2 gånger.
Sprang sedan 1 min. Vilade 30 s. 4 gånger.
Sprang sedan 1min 30 sek. Vilades 30 s. 2 gånger.
Höjde till fart 14. Sprang 30 s. Vilade 30 s. 2 gånger.
Höjde till fart 15. Sprang 30 s. Vilade 30 s. 2 gånger.
Joggade ner 2 km. Fart 10.5.

Totalt träningspass: 1h 8 min. Löpband: 45 min Längd: Drygt 8 km. Tid: 45 min. Medelpuls: 136. Maxpuls: 179. Kaloriförbrukning: 503 kcal.

Det roliga är att jag hade så mycket energi så jag kunde fortsatt. Och kunde ha höjt farten i intervallerna.

Detta ska jag lägga in i träningsscheman, efter nyår. Svinroligt! Älskar verkligen när man tar ut sig så det gör ont och svetten dryper!

Det rekommenderar jag: Känner man sig lite tjock och deppig för att man inte har tränat eller har massa ätit gott, ta er iväg till träning, kör ett stenhårt pass så att endorfinerna flödar. Efteråt känner man sig snyggare och smalare och piggare. Och det märks. Mår man bra så syns det utåt! Även om man är trött i huvudet: Träna! Man blir piggare, tröttheten hamnar ju skönt i kroppen istället=)

Ne nu blir det smink och påklädnad. Sedan: Dubail Mall för shopping! Sedan lite sightseeing och goood mat! Tjipp!

Flisen..

...fyttar du till Turkiet så flyttar jag till Gävle.

Tillbaka och mätt!

Som maten var god! Potatis i klyftor i ugn...så gott! Och kött...mm.. och sallad med fetaost och pumpakärnor. Delikat! (Ni måste prova pumpakärnor i sallad!)

Svårt att sluta äta..så gott var det!

Och nu dukas det fram choklad, konjak och kaffe. Då gick jag därifrån=) "Barnen" spelar Wii, vuxna ägnar sig åt vuxendricka och jag.. jag är trött! Men jag har ju min sovplats i vardagsrummet. Så tji fick jag!

Imorgonbitti klockan 06.00 landar Frida och Andreas! Det ska bli så kul! Och vi har planerat kommande vecka i detalj för att hinna med allt innan alla åker hem=)

Idag i alla fall, var vi på Jumeirah beach Park. Jättefint, tog bilder trots att man inte får det där, men såklart så verkar jag ha glömt kameran bilen. Vilket innebär, att imorgon så blir det ett inlägg med bara bider från idag=)

Sedan var det hem, äta lite frukt och iväg till Ibn batutta Mall. Ett köpcenter jag aldrig varit på. Vi var bara där för att kolla läget en snabbis och handla på stor mataffär inför ikväll.

Det var massa rea och billiga nyårsklänningar!! Jättefina.. kanske jag köper en ny nyårsklänning, eftersom jag har ett fodral hemma som kanske inte kommer sitta så snyggt efter denna resa..;)

Gick snabbt in och ut i två sportaffärer, nike och adidas blandannat var märkena. Storrea, jättefina träningslinnen, billigare än H&Ms! De hade även kosttillskott, mitt proteinpulver, på rea, men ändå dyrare än hemma. Ska kolla det igen ifall jag såg fel pris.

Såg även gymhandskar(får ju så ont så fort man har använt maskiner på gymmet). Nike, för 120 kr. Jättefina..vet dock inte vad de kostar i Sverige?

I alla fall, kollade snabbt priser, så man kan jämföra. För imorn ska vi till Dubai Mall. Världens största shoppingcenter. Har vi tur så är det rea där med..kul!

I samband med detta ska vi även kolla på Burj Dubai, världens högsta byggnad. Det ska tydligen har någon show vid fontänen där på kvällen så vi ska äta på en mysig restaurang där och kolla på det!

Men innan detta sätter igång så är planen: Hämta kusinen, jogga, gymma och sola!

Nu ska jag, mätt, försöka hänga med de vuxna utan att äta=)
Puss!

Och återigen har Jessi visar hur otrolig hon är som människa.
Hon får mig jämt att må bättre. Helt enkelt underbar!

Rulla fram på Nyår?

Kanske jag kommer vara den som gör det?

Det är, omöjligt kanske jag inte ska säga, eller jo, omöjligt för mig att äta "smal-mat" när det är semester med 10 pers.
Första dagen med mitt beslut dock har gått bra.

Vi äter hemma idag, steker kött. Kyckling och klyftpotatis i ugn. Sallad med fetaost. Halloumi och nötter som snacks innan. (Alla var väl rätt så hungrig när vi satte igång med maten så det var nödvändigt.)

Låter ju som att jag kan äta smalt med denna maten. Visst. Men jag har ju snöat in mig på att olivoljan innehåller så sjukt mycket kalorier. Och det tänker inte folk på. Och jag var inte den som hällde oljan på potatisen. Inte jag som hällde på kycklingen. Inte jag som hällde oljan i pannan för stekning av kött. Så det blir mycket.

Jag kommer ju välja liiite potatis och ingen bea-sås. Men allt runtom blir mycket i slutändan när man själv inte håller i tyglarna. Som jag kommer få göra efter nyår. Det ska faktiskt bli sjukt skönt att hårdköra på nyttig mat och träning(Marias kost och träningsscheman). Nu känner man sig så hjälplös.

Jag menar, valde en tonfisksallad på stranden idag. Det var bara gurka, sallad, tomat och tonfisk. Men såklart olja.
Så oavsett hur jag försöker(fast jag njuter ju ändå av maten i Dubbe för det är ju trist att välja bort god mat när man är utomlands. Det är ju ändå en stor del av upplevelsen. Tycker jag. Så tro inte att jag försöker leva på sallad. Det gör jag inte!) så blir det ändå inte så bra som det hade varit hemma. Om jag hade varit hemma inför nyår så hade jag nog varit ganska nära mitt viktmål. Nu går det åt andra hållet. Ledsen att säga det, men det går uppåt.

Och har tänkt att jag kan göra egen lunch av..sallad och tonfisk och ta med i en kylbag bara för mig. Men bara jag av tio personer när de provar ngt lunchställe på stranden. Sitta och kolla på när de äter? Nej. Njuta mer av semestern än så vill jag.

Det är bara klagoord jag kommer med.
Nog tjatat. Det är som sagt juletider, jag befinner mig i ett utomordentligt härligt land med sjukt god mat och en underbar släkt. Så jag ska njuta och inte ha ångest. Det är bara svårt. Men övning ger färdighet.

Skönt att skriva av sig sina ångest-tankar i alla fall. Rekommenderas!

Kanske skulle varnat i rubriken att inlägget inte är så mycket av "läsvärde";)

Återkommer senare ikväll med inlägg om shoppingcenter vi varit på en snabbis idag: Ibn Battuta Mall. Hittade bland annat rea på sportkläder och kosttillskott. Återkommer:D
Puss!

Gott é det!


Bara ÄLSKAR trappor och backar!


Som det är skönt efter en joggingtur. Det glömmer man lätt när man inte varit ute på ett tag=)

Det blev en morgonrunda på ca 55 min. Varav jogg med trappor ca 43 min.

Jag blir så mycket lyckligare efter en joggingtur där trappor, backar eller raka sträckor med intervaller är inblandat. Kanske inte är så konstigt då jag tar ut mig mer då, samt att det händer lite mer under turen. Inte bara raksträcka efter raksträcka.. ge mig massa uppför och nerför så är jag som lyckligast :D Endorfinerna utsöndrades som tusan antar jag? (Inte direkt påläst, men antar att de utsöndras och inte gör något annat?:D)

Räknade att jag tog 7 trappor längs strandpromenaden på tillbakavägen. Sen så antar jag att jag tog dem på ditvägen också, men de kändes sjukt många fler på vägen hem:P Sen så tog jag en extra på baksidan av strandpromenaden. Så om jag tog alla sju på ditvägen, så blev det totalt 15 trappor, långa trappor=) Det roliga är att jag kände smärta(brännande smärta) i rumpan redan under rundan. Så hoppas det känns imorgon. För då ger det ju resultat!

Bra tid att motionera också. Svettigt och varmt, men skuggan fanns där.


Det är så sjukt fint längs strandpromenaden, jag blir lika hänförd varje gång jag är där. Och det är så sjukt många affären och restauranger, både på marken och övervåningen, dit alla trappor leder. Sjukt.

Nu ska jag ta mig frukost, det är bara jag och mor som är vakna än så länge. Inte konstigt, i Sverige är ju klockan bara sju på morgonen.

Vi ska sedan till Jumeirah Beach Park, där vi ska ligga på stranden och glassa. Det stället är också ett av mina favoriter, det är inhägnat, en liten liten peng i inträde, typ 10 kr. Så har det palmer och enkla matställen och gräsplättar(som jag och Brus fick veta för ett år sedan att man INTE fick sola på).

Nog tjötat. Känner att det blir långa inlägg, men blir så babblig när jag inte kan prata av mig med mina små vänninor varje dag;)

Tjipp!

Taggad!

Som jag faktiskt är taggad över mitt beslut! WoopWoop!

Håller nog i ca fem timmar sen så håller jag på att gå under av godissug.

Men faktiskt, hittat två bloggar med grymma nyttiga bakalternativ! Här ska kroppen tajtas upp!
(Kanske blir aningens svårt i Dubbe-land med restaurangmat varje dag, men snart är det kalle-landet!)

Nu: Morgonjogg.
Tjipp!

Pysko?

Jag har nu infört totalt godisförbud samt chipsförbud. Två dagar innan jul? Ja, psyko som man är.

Idag blev det på tok för mycket att äta. Supergod thaimat ute, so far so good. Vi tog även en långsam timmes promenad hem längs Marinan. Mysigt=) MEN. När vi kom hem. Då tog de vuxna några glas vin och ställde fram chips och chokladpraliner..

Det var kört. Jag är verkligen en sådan som inte kan sluta äta. Det är inte så att jag hetsäter så fort som möjligt för att jag är rädd att det ska ta slut och att jag aldrig mer får något gott. Vet inte vad det är, det bara är. Jag äter en pralin. Tar lite chips. En pralin till. Lite chips till. Och oj en pralin och chips, va gott. Och så fortsätter det tills det praktiskt taget är slut framför mig. Suck. Det är bara att erkänna. Jag kan inte hantera vissa livsmedel. Och då får jag inte äta det. Så enkelt är det. Vill jag må bra, både psykiskt och fysiskt så är det nog det enda rätta.

Speciellt nu när vi äter ute varje dag.

Så mitt beslut:

När Göteborgsvarvet är genomfört så får jag äta vad jag vill.
Kort och koncist beslut. Underbart.

Andra livsmedel som jag har svårt att hantera är:
Vitt bröd
Kakor


Men dessa har jag inget förbud mot, för det är inte ens i närheten så illa som godis. Egentligen är inte chips heller lika farligt..Men slängde in det som lite extra psykning(?).

Dags att sova. Imorgon är det morgonjogg. Och min pulsklocka ligger inne hos gästerna. Suck.
Men kanske är bra? Ska ju försöka komma bort från räknandet av kcal.

Men som jag har haft pulsklocka ofta när jag sprungit, så jag kommer nog kunna höfta hyffsat bra på hur mycket jag förbränt. Ingen ursäkt för att inte ta sig ut helt enkelt.

Godnatt.

Funderar..

..på om det kan bli en vilodag idag?

Vi var inte i sängs fören ca 03.00 inatt. Gick upp klockan nio åt ett äpple. Åt min gröt klockan 10.

(OBS: Har ni inte provat granatäpple i havregrynsgröt med kanel på? GÖR DET!)


Gästerna sov till ca halv elva, halv tolv var ni nog på stranden.
Solen uppförde sig exemplariskt idag, trots lite gnabb med ett envist tjockt moln de första minutrarna. Det var helt underbart på stranden idag. Solen brände på men det fläktade såpass mycket så man svettades inte. Man slumrade=)

Vi blev hungriga och gick till Starbucks. Och låt mig säga. Det var himlen för en sådan som mig. (Eller ska jag säga helvetet?)
Det var stora bakverk som Rocky Road, Three chocolate Cheesecake, halloncheesecake, choklad med halloncheesecake, muffinsar i alla dess smaker, doughnuts(gigantiska) osv..
Men Brus, läser du detta så kommer du vilja ta första planet hit. De hade morotskaka. Och inte en liten kaka. Utan den var säkert 3-4 dm hög. Helt orealistiskt hög. Och breda bitar.

Ja vad ska man säga. Vi var där för att köpa mackor. Och det gjorde vi. Och bara det var ett svårt beslut. Skulle man ta panini med rökt kalkon eller med holoumi eller tonfisk? Mamma fick välja: Haloumi med svarta oliver på mintpanini. Jag skojar inte om mat. Så tro mig när jag säger att det var underbart. Mmm..

Som sagt. Mycket mera njutning när vi har gäster här. Annars hade jag ju suttit hemma i lgh med min kalkonkorv och keso. Undrar hur detta kommer sluta.. Nog om det!

Nu är klockan 17.10. Vi ska väl ut och äta middag om ett par timmar gissar jag. Varpå jag har svårt att bestämma om jag ska sticka iväg till gymmet någon timma. Hatar att stressa. Så det lutar åt att det blir vila.. om jag inte överraskar med att ge mig ut på en nattlig jogging/gångtur;)

Vi kan leka att vi åkt genom tiden:




Och min vän för alltid:


Jaja, nog tråkat ut er med samma bilder x 100!
Ha en go dag! Puss!

Vart tog mina krafter vägen?

Var taggad för tennisen innan vi kom ner. Men när vi väl började spela så hade jag inga krafter. Puts väck!

Blev sega rörelser för min del, därmed lägre puls och mindre kaloriförbrukning. Men jag är supernöjd att jag tog mig iväg på en 2:a träningspass idag!

(Har märkt mer och mer att jag blir mer och mer knäpp i huvet när det gäller träning och kaloriräkning, så nu ska jag försöka lägga mindre vikt på det och hejja mig själv så länge jag rör mig, och försöka att inte få ångest för minsta lilla gosak som äts här i Dubbe-landet. Även i Sverige. Ångest ska bort. Bort Bort Bort. Har fått lite psyktankar att bearbeta. Även om det innebär att viktnedgången tar längre tid än vad som är tänkt. Viktigare att få bort tankemönstret. Bort bort bort som sagt!)

Blev i alla fall 56 min Tennis. Kaloriförbrukning Ca 300 Kcal.




Träningen denna veckan han sett ut som följande:

Måndag: Cross 44-45 min.
Tisdag: Flygardag.
Onsdag: Gym 58 min. Varav Cross 30 min.
Torsdag: Morgonmotion 65 min. Varav jogg 30 min.
Fredag: Morgonjogg 47 min. Gym 50 min. Varav Cross 20 min.
Lördag: Morgonpromenad 50 min. Tennis 63 min.
Söndag: Motionsrunda 36 min. Varav jogg 26 min. Tennis 56 min.

Ikväll klockan 23.40 landar morbror med familj. Så det är nog inte här fören närmare 01. Jag kanske slumrar till i soffan, men man vill ju ändå vara vaken och säga hej när de kommer!
På tisdag kommer min jämnåriga kusin Frida och hennes pojkvän, det ska bli superkul!

Fick ett otroligt värmande sms av Jessi idag. Som jag blev glad. Hon är otrolig♥
Har sånna underbara vänner, helt makalöst=)


Nog babblat, börjar bli tomt i magen, ska se om det kanske blir ett äpple!
Tjipp!

Duschad?

Nej. Svettig? Ja. Det ser seriöst ut som om jag precis kommit ur duschen. Fast jag slängt på mig kläderna lite smidigt utan att de blivit alltför blöta. Aldrig. Och då menar jag ALDRIG ska jag göra om detta. Ge mig ut, mitt på dagen, i strålande sol, klarblå himmel. Ca 26 grader. Och jogga. Jag var helt död. Sprang förbi så många underbara trappor som jag ville springa upp och ner för, men jag orkade knappt styra mig åt deras håll. Värmen slog ut mig totalt.

Tack vare mamma så åt jag riktigt mycket vattenmelon innan jag stack ut(mer än 600 g!!) Så fylld med vatten rullade jag sakta fram. Tänk hur jag hade legat platt på marken om jag hade gjort som jag hade tänkt istället: Tagit en klunk kaffe och en klunk vatten.

Blev bara en runda på 36 min. Varav jogg: 26 min.
Medelpuls: 149
Maxpuls: 167
(Jag joggade sakta..ni ser ju på pulsen att det var varmt)
Kaloriförbrukning: 316 kcal.

Jag är absolut nöjd över att jag tog mig ut. Men vad tänkte jag med? Knäppa knäppa mig..  Så i vanlig ordning blir det morgonjogg i fortsättningen då det är behagligare temperatur på 20 grader. Woop Woop!

Nu: Kalkonkorv, keso(fetare än vad vi ens har hemma, inräknat de med apelsin och pärsonsmak), gurka och brödbit.
Klockan 17.00: Tennis med mor.
Planerad mat ikväll: Kycklingfilé med grönsallad, fetaost och oliver. Mmmmm!
Runt midnatt: Morbror med familj kommer. Vilket innebär att från och med imorgon blir det betydligt minde träning och mer turistande. Ska bli kul!

Tjipp!

Japp japp visst visst

Ska bevisa för mig själv att jag har starkt pyske trots allt. Brukar bara få min joggning gjord om jag tar mig ut tidigt på morgonen när jag inte orkar tänka något. Det vill säga inte orkar argumentera emot mig själv.

Idag ska jag ut och jogga på strandpromenaden senast klockan 13.00. Jag ska. Jag ska bevisa att jag kan styra mig själv.

Jag kan styra. Jag är inte svag. Jag kan styra. Jag är inte svag
Nu stranden för solning!
Ikväll kommer första delen av släkten!

Just det.
Igår såg vi på Hairspray:



Zac Efron va charmig som alltid;)

Kul med tennis!

Vi trodde vi skulle suga BIG TIME! Men icke sa nicke! Vi var grymma! Det satt i sedan de där åren i Dubai då vi bodde här. Tokigt nog. Jag var grymt imponerad av oss. Kul var det! Heja oss!

Det blev ca 63 min. Förbränning: Ca 406 kcal.

Svettades som en gnu!
Och det bästa? Utomhus klockan sex på kvällen 19 December. Mmmm..

Kom på att jag glömde berätta: Mor och far köpte Wii sports idag. Kan vara kul, när man nu ska ha tid med det här=)


Tjipp!

Dagarna bara går..

Känns både som om man nyss kommit och som om man alltid varit här. Skumt.

Igår var vi på Madinat, ett område med massa mysiga restauranger. Det är mysigt byggt med en liten flod(?) mitt i allt där man kan åka på arabiska småbåtar.
Älskar det stället! Dit vill jag ta min tjejer.







Innan man är bland restaurangerna är det små marknadsstånd. Supermysigt!




Burj Al Arab skymtar man bortom Madinat.

Verkligen ett av mina favvo-ställen när det gäller restauranger.

Sedan åkte vi hem och såg tredje (eller sjätte?) Johan Falk. De tre sista har vi inte med oss=(

Idag var vi supertrötta, kom inte iväg fören kvart över 10. Då begav vi oss mot stranden för en morgonpromenad. Efter promenaden så åt vi frukt som vi hade med oss och stannade ett par timmar för sol.(Var dock mulet med regndroppar då och då)

Det blev: Ca 50 min. Varav i vattenbrynet på stranden: 40 min.
Medelpuls:114
Maxpuls:136
Kaloriförbrukning: 280 kcal.


Sedan var det bara hem, chilla lite(kollade one tree hill-avsnitt), äta lite innan vi drog iväg till Emirates Mall för julgranskulsinhandling(alltså julgranskulor skulle inhandlas).
Och då. DÅ hittade jag något som kan stilla min hunger här. Hoppas det. Kalkonkorv! Inte kycklingkorv som hemma..men ändå. Kalkonkorv! Skitbra att äta till sallad och kanske en bröabit:D WoopWoop. Prova det imorn!

Jag är svag för pennor och block..

Om bara en 30 min ska jag och mor spela tennis. Det ska bli spännande..



Ha en trevlig afton!
Puss!♥


Inga krafter..

På gymmet idag hade jag inga krafter what so ever. Kände mig lite hängig. Lite deppig på något sätt. Fast har ju inget att vara deppig över.. så det var nog bara kropp och psyke som var lite trötta. Är även sjukt godissugen idag..konstant. Dock inget ovanligt. Men jobbigt ändå.

Men jag och mor tog oss igenom nästan 50 min träning på gymmet:
20 min cross.
Styrka: Minimalt med bröst, rygg, axlar, biceps, triceps och ben.  Kan i princip säga hela kroppen fast inget dödande=)

Kaloriförbränning: 241 kcal.

Kameran åkte med:
OBSERVERA skelandet:D
Sjukaste bästaste magträningen!

Utsikten från crossen.


Imorse efter joggingen så släppte päronen av mig vid stranden när de skulle åka och kolla utemöbler. Sjukt varmt idag. Eller inte olidligt, för det fläkta väldigt skönt, men ändå varmare än de andra dagarna. Skönt! Färgen kommer snabbt denna gången, så mycket färg jag fått nu hade nog tagit minst en vecka, om vi inte varit i Turkiet i 10 veckor. Tack för det.

När jag ligger på mage på stranden ser jag detta:
När jag ligger på rygg är min syn :

Strandpromenaden dagtid:

En trappa som jag vill köra trappträning i:

Just det, höll på att glömma. Mor och far kom hem med himmelriket innan gymmet:
Allt för ca 280 kr.

Men vad hjälper det mot godissuget?

Nu smink, plocka i köket. Sedan ut och äta!
Tjipp!


Jogg sol gym!

Nu kör vi! Woop Woop!

Var sjukt trött imorse, har nog inte riktigt kommit in i att vi ligger tre timmar före här. Blev även sent igår, efter första Johan Falk(eller säger man fjärde?) så såg vi även andra (eller femte?). Så när klockan ringde klockan åtta så såg jag inte riktigt klart.

Klockan tio i nio så var jag utanför dörren för att ta mig en joggingtur längs Marinan. Sjukt fint att springa där, dock på gränsen för varmt. Får bli tidigare imorgon. Många som var ute och motionerade, kul att se=)

Det blev: Ca 47 min.
Medelpuls: 147
Maxpuls: 160
Kaloriförbrukning: 406 kcal.

Tog det väldigt sakta, inte lika van vid värmen som tiden i Turkiet tydligen..

Nu blir det stranden och sedan gymmet!

Tjipp Tjipp!

Härliga kvällar!

Idag har det dock varit jobbigt med maten, uppe tidigt och tränat men ändå försökt att inte äta för mycket under dagen. Skitjobbigt att inte ha keso och kesella, blir inte mätt på frukt och tonfisk. Inte heller knäckemackor för den delen. Men i alla fall, dagen gick och jag var skithungrig hela tiden:P Men det är ju inte så ovanligt för mig!

Jag och mamma var på stranden på förmiddagen. Trodde jag tålde sol efter min tid i Turkiet, men ack så röd jag blev idag. Men håller på mitt motto: Hellre röd än vit!



Sedan blev det Ikea, och oj va jag ville köpa massa saker till min lägenhet hemma! Fick även ett samtal från Flisen. Som jag blev glad! Hon gjorde min dag bäst♥

När vi väl var hemma så stack vi ner till Beachwalken. Där var det massa folk och jättemysigt. Massa restauranger som verkar goa! Som jag vill ha med er här!

Det blev en Mexikansk Restaurang. Sjukt gott!

<---Nachos ist. för bröd.
Faijtas
<--Vi delade på godaste browniesen på år och dar! På ett stekhett fat med glass och någon sorts sirap som puttrade på.

Sjukt god mat. Sjukt mycket mat. Får se hur dessa veckor slutar.. men gott är det!

Nu: Johan Falk, gruppen för särskilda instatser.

Vi köpte med dessa filmer, som vi ska mysa:  


Imorgon: Jogg, gym, strand och äta ute igen då det är Fredag, svensk lördag. Det vill säga: Pappa är ledig:D

Puss!

Ajj!

Vilken jäkla träning det är för vaderna att springa i sand/vatten. Har sjukt ont i dem nu. Fasar för kvällen, morgondagen.. usch. Kan ju säga såhär: Joggar man i vattenbrynet så kan man nog skippa benstyrketräningen på gymmet. Sjukt jobbigt för benen. Och pulsen låg och pendlade mellan 158-168 under joggningen. För högt för träning innan frukost känner jag. Även segt när man glömmer både ipod och kamera.. bra första joggingtur!

Det blev en morgonmotionsrunda på totalt: 65 min. Varav jogg: 30 min.
Kaloriförbränning: 459 kcal.

Blev ju bara ett träningspass igår, förhoppningsvis blir det crossen i kväll, efter vi kommit hem från Ikea! Där ska vi äta lunch..mm..

Igår när vi gjorde ärenden så var vi i ett köpcenter där det fanns massa donuts- och glass-stånd. Mm..dunkin´donuts.

Hur fel låter det? Det måste jag ju bara äta innan jag åker hem.  Samt Baskin´Robbins. DET är ett måste. Deras hundratals olika glass-sorter är ju himmelriket.







Bilder: Google.

Imorn kväll så är det ju fredag. Då ska vi ner här på "beachwalken"(där de har öppnat ännu fler affärer och restauranger) och äta på en mexikansk restaurang som tydligen ska vara apbra!

Nog tjötat. Nu byta om till bikini. Strax efter: Sola. Sedan: Ikea!

Ha en go dag alla! Puss!

Morronjogg!

Nu är klockan strax efter halv nio och vi ska bege oss till stranden för att ta oss en lite jogg innan frukost. I vattenbrynet. Hoppas att det är så gött som det verkar på tv!

Igår avslutades ärendena på kvällen med tonfiskröra(gjord på tonfisk, lättyoughurt, gurka, ägg, örtsalt med chili & grillkrydda) på rostat bröd framför Baksmällan. Som det var gott! Och roligt:D Men sen så var jag trött, men kunde inte somna fören efter 01.. inte ställt om mig tror jag inte!

Hej svejs!

På väg

Om några minuter åker vi iväg och fixar ärenden!

Men vad gör man när julostar och julskinka tog hårfönens plats i resväskan?


Går ut i blött hår och köper en. Woop Woop!
Trevlig kväll på er!

Japp japp tjena tjena

Nu är vi hemma igen, blev en pyttesnabbis på stranden. Var varmt när solen var framme, men blåste kyligt när den gick i moln. Imorgon ska vi satsa på att vara där klockan 10!

Nu till lite bilder på olika delar av lägenheten:


Vardagsrum                 Balkong               Kök(öppen planlösn.)   Här sover Malle     




Malles badkar         Malles (stora) dusch


Gym:

<--- Pool och tennisbana

Jag kan nog vänja mig vid att vara här:D




Som vi gör ett försök att börja nyttigt i alla fall=)


Och här avnjöt jag min frukost imorse.

Nu är vi nog up to date med min dag. Nu är det dags för dusch och sedan hänga upp kläder.
Tjipp!

Snabb uppdate!

Igår när vi landa var det 24 grader och då var klockan typ halv ett. På natten. Helt underbart! Det roliga var att jag kände mig mer hemma i Dubai denna gången än för ett år sen. Konstigt. Men skönt=)

Lägenheten som pappa har nu är grym! Mycket bättre än förra. Mysigare och hemtrevligare. Och badrummen är enorma, med stora duschar och hörnbadkar. Tokigt.

Imorse sov vi tills vi vakna. Kunde nog sovit hela dagen. Vi gick upp vid tio, det vill säga 07.00 hemma. Gick upp, gick och handlade frukost och annat. Sedan tog vi oss till Gymmet. Och vilket gym sedan! Grymma maskiner och fria vikter. Styrkemaskiner, som är 4 i 1. Man bara typ fäller ner en sadel så har du en helt annan maskin. Helt imponerad. Det finns även cross, trappmaskin, löpband, rodd, cyklar(förutom alla hypermoderna styrkemaskiner då). Och en grym magtränare. Kommer bild på den imorgon förhoppningsvis=) Jag är i himlen!

Nu blir det stranden en superkortis, sedan in till "stan"(stan känns som om den finns överallt) och lämna in bil på service(som pappas nya bil är snygg!), handla utemöbler och kolla lite annat smått och gott. Jag hoppas på att hinna med ett till träningspass ikväll.

Idag blev det: Biceps, Triceps, axlar, rygg och mage. Cross 30 min. Tid: 58 min. Förbränning: 341 kcal.

Lägger in bilder senare idag! Puss!

Som om!

Inatt har varit riktigt dålig när det gäller sömn. Har tydligen bankat och ropat "kom hit". Vet inte vad jag drömde. Sedan vet jag att jag varit vaken typ fyra gånger runt 2-3 snåret och trott det varit dags att gå upp... suck. När klockan väl ringde 04.30 så gick jag upp, kollade ut genom fönstret och såg slask. Slask på vägen och slask som åkte ner från himlen. Blev definitivt sängen igen. Men mamma kom ju 05.30 så blev inte mycket mer sova ändå. Med 99% säkerhet så hade jag inte gått ut och gått om det så hade varit torrt ute, men slasket vägde ju inte över åt rätt håll precis!

Nu blir det dusch, packa det sista i resväskan samt handbagaget. Flyget lyfter 10.30. Vi landar inte fören 23. Seeeegt! Idag blev det visst den "ofrivilliga" lediga dagen från träningen. Men som vanligt, blir ju aldrig sovmorgon på mina vilo-dagar.

Ska verligen inte klaga, nu är det faktiskt helt underbart att få komma till värmen!

Måste bara snabbt berätta vad jag åt igår kväll. Vi höll ju på att rensa ur kylskåpet lite, och hade inget direkt ätbart. Men så var jag inne på Bellas blogg, och där hade hon skrivit om en tonfiskröra: Kesella, tonfisk och grönsaker på rostat bröd. Jag hade lättkesella, tonfisk, sallad och gurka. Och grillkrydda såklart. Och rostat bröd. Det var supergott!!

Nu kilar jag, skriver förhoppningsvis ikväll! Puss!

Sicken dag!

Dagen började som sagt med en tur till Laxå. Med snö överallt! Resan gick bra och det var kul att träffa Farmor! Hon bjöd på supergod lunch:

Kål, morötter, selleri, bacon (småhackat) med köttfärs. Blandat och in i ugn. Detta serverades med potatis, kokta morötter och broccoli. Grönsallad med kidneybönor. Lingonsylt. Brunsås. Mmmm..massa gott!

Hon skickade med oss sånna dära sockerkringlor(?) som hon hade bakat. De åkte in i våran frys direkt tror jag bestämt=) Till nästa år antar jag!

<----Obl. Resegodis.

Efter Laxå blev det PKC, sa hejdå till Flisen.. som jag aldrig är ifrån henne=(. Kul var det att träffa Fredde, första gången sedan innan Turkiet! Sedan bar det av till Almedal, sa hejdå till Brus. Som jag kommer saknar henne också.. blir nog många sms till dem här i Sverige! Crossen 44-45 min. - Ca 300 kcal.

Fick ett sött sms från Jessi också, som jag har goa vänner! ♥

Nu har jag packat mina kläder. Det enda som ska i är toalettartiklar och smink, det åker ner imorgon. Vet ännu inte om jag ska ta mig ut på morgonpromenad imorn. I så fall blir det klockan 05.00. DET är ju en tid som jag inte vet om jag klarar av att gå upp=) Vi får se!

Ser massa fram emot att morgonjogga på stranden varje dag i två veckor.. Det hoppas jag blir av och att det ger resultat=)

Kommer nog sakna denna krabaten trots sina djävulska upptåg


Godnatt på er som ska sova, jag är nog vaken ett ganska bra tag till=)



En dag kvar!

Imorgonbitti åker vi. Hatar faktiskt att flyga, men det ska bli så skönt att få värme. Har verkligen börjat ogilla kallhet. Kommer dock sakna mina hjärtan. Har ju knappt gått en dag denna hösten utan att jag träffat en av dem! Som jag ska vara fastlimmad på dem efter den 29e:D

Blev ingen morgonpromenad. Vaknade kl 03.00 och undrade om klockan var 06. Nix det var den ju såklart inte. Halv sex, är inte klockan sex än? Nepps. Mamma kommer upp och säger att detta inte kommer hålla i längden. Jag följer hennes råd och kryper i sängs igen. Kanske var bra då det är andra dagen som jag vaknar med halsont. Som dessbättre är över efter någon timma. Men ändå! Varma morgonmotionsrundor, here I come!

Förra veckans träning:
Måndag: Morgonpromenad 60. Box Impact.
Tisdag: Morgonjogg 43 min. Cross 55 min.
Onsdag: Morgonpromenad + styrka 126 min.
Torsdag: Morgonpromenad 107 min. BodyCombat.
Fredag: Hundpromenad 50 min. Promenad+ styrka + cross 140 min.
Lördag: Vila
Söndag: Morgonmotion: Cross och promenad 70 min.

Igår när jag skulle sova kom jag även på två saker till jag måste göra när vi är hemma från Laxå men innan PKC. Hämta ut mitt internationella körkort och hämta post från min lägenhet i Kålltorp.

Dygnet kommer vara schemalagt till samma tid imorgon, plus några timmar=)

Ha en go dag! Puss!

Luciagotta!

Nu är man hemma från en helt underbar kväll hos Alexsandra! Som hon hade fixat och donat.. Blev bjudna på Broccoli och Blomkålssoppa (Gott!) och så hade hon förberett lussekattsdeg. Så det var bara för mig och Brus att baka ut fina och goa katter=) Och som det blev gott! Hon hade i kesella så de blev saftiga! Hon bjöd även på glögg, pepparkakor, hemmagjord chokladkola och knäck. Riktig pärla det där! Mysigt som bara den! Och som jag åt... Tar nog invägningen på tisdag. Punkt slut.



Jobbet tyckte jag gick bra, skönt att ha semester nu=) Bara träna och försöka äta rätt, i Dubai med släkt. Undrar hur det ska gå? Men det ska det. Massa sallad, frukt, kött och kyckling. Jajjamänsan! Nya året, here I come!

Imorn blir det tänkt:
  • Morgonpromenad
  • Klockan 09.00: Tvätta bil.
  • Åka till Laxå
  • Hälsa på Farmor, lämna hund, tända ljus på grav.
  • Hem till senast 17.00
  • PKC (Säga hejdå till Flisalisa)
  • Träna (Säga hejdå till Brus)
  • Packa (Hela natten...)
Tisdag klockan 10.30: Lämnar landet!






Läste en kommentar av Tigger. Jag har blivit omnämnd i veckobrevet. Woop Woop!

Dags för semester?

Är så sleten! Sover inte jättemycket på nätterna nuförtiden, så när klockan ringde 07.00 imorse var jag i princip medvetslös. Och som vanligt så ställde jag om klockan till tjugo min över men tänkte(som alltid) att jag lika gärna kan släpa mig upp. Tog ett jäkla tag innan jag såg klart.

Tog en Thermo Speed och begav mig mot Sportlife Ullevi. Och som det var tyst i stan. Underbart! Och det var mysigt att vara helt själv på gymmet. Rekommenderas att vara där tidigt!

Blev 60 minuter backintervaller på Crossen. Men som jag märkt de senaste gångerna, till min stora besvikelse, så stämmer inte kaloriförbränningen på crossarna. Enligt crossen skulle jag ha förbränt:  688 kcal.

Enligt min pulsklocka: 455 kcal.

Jag går ju efter min pulsklocka så det är ju trist!

Men i alla fall. Totalt blev det:
Morgonmotion: Ca 70 min.
Förbränning: 498 kcal.


Nu göra lunchlåda (måste ta slut på salladen innan tisdag så det blir kycklingsallad med keso)
Sen ta bussen till Backaplan.
Klockan 17.00: Lussebak!
Woop Woop!


Tjipp!

Stupa? Jag?

Svar ja. Som jag håller på att gå i golvet av trötthet. Vad hände? En dags jobb och jag är helt slutkörd? Imorn lär det var ännu mer ruschigt sägs det. Som det kommer snurra för mig. Weeeeei. Gifta mig rik? Ja.

Kan inte bestämma mig om det blir crossen imorn innan frukost, eller löpning i Skatås. Kallt eller varmt? Ta sig via bil eller inte. Spara benhinnorna till löpningen på stranden i Dubbe eller inte? Mmmm..det tåls att tänkas på inför insomningen ikväll. Får väl se!

Hoppas ni haft det gött, jag ska nu sova=) Godnatt!

Imorgon efter jobbet blir det julbak hos Alexsandra. Mmm...

Inte städa.

Bara leka=) Gör allt för att inte städa. Tydligen. Kul var det i alla fall!


<---- Så känner jag mig ikväll. Schleeten!






Jaja..nu måste jag kanske göra ett röj.

Som man inte är van..

...att jobba! Kom precis hem, rusade in i köket och värmde på kyckling, tog fram keso och gurka, cola zero och en baguettebit. Och ÅT! Som jag inte hade någon energi i kroppen efter mitt jobbpass. Bara fem timmar, men jag är inte van. Huvudet hängde inte med tillslut. Och julrushen..usch.

Jaja, nog klagat! Nu är jag lite piggare! Kroppen får vila från träningidag. Kände att det behövdes, den var väldigt klen igår.
Fettmätningen var kul, inte så roligt resultat kanske, men som goa fröken Lönn sa, jag ska inte direkt kolla på lappen, utan bara ha det att jämföra med vägning om ca en månad. Jag har ju precis satt igång min viktnedgång och hårdträning, så får tänka på det när jag väl kollar på lappen=) Kul att ha gjort det i alla fall, ännu roligare att göra det igen och förhoppningsvis se resultat!

Man fick ju nästan reda på allt i mätningen. Fettprocent, muskelprocent, vätska, skelett och organ. Höger ben, vänster ben, höger arm, vänster arm. Bål. ALLT! Tokigt..

Jaja, nu ska jag slappa en liten stund till, sen är jag rädd för att det är storstädning här i lägenheten. Orrrrrkaaaa.
Tjipp!

....zzzz..

...Hålla mig vaken, hålla mig vaken, hålla mig vaken...

Hade jag inte kommit på den dumma idén att göra fettmätning idag så hade jag kunnat sova till 10. Nu måste jag vara vaken 3 timmar innan själva mätningen. Utan att äta något. Vad ska man hitta på när lägenheten sover.
Lite Vampire Diaries?
Kanske.
Troligen.
Ja.
Hejdå.

Sova sova sova!

Nu har jag varit hemma en stund och plockat iordning i köket samt tagit upp kyckling som legat färdiglagad i frysen. Perfekt som lunchlåda imorn, blir nog kyckling, keso och gurka. Orkar inte koka ris.

Allum var kul! Massa som jag vill köpa.. kanske åker in till Backaplan tidigare imorn och kollar lite affärer. Kanske.
Sedan var det Idol hos The Perssons. Mycket trevligt! Och godis blev det. Men är mycket nöjd med planeringen! Trots att jag åt godis så höll jag mig under 1300 kcal. Det blev totalt idag ca: 1229 kcal.

Gott var det!
Nu sova, imorn upp 3 timmar innan jag ska vara på Almedal för fettmätning. Som jag kommer vara hungrig!
Wish me luck yo bro´s!
Tjipp

Snabbis!

En liten snabb uppdatering. Duschad och sminkad och ska åka med Flisen till Allum. Oplaneringen idag fortsätter=)

Det blev gymmet för mig ändå. Gick dit på 40 min, körde styrka en kort stund, crossen i 40 min och sedan gick jag hem.
Förbränning: 771 kcal.
Tid: 2 h 20 min.

Kommer ju inte motionera något mer idag, så:
Totala kaloriförbrukning idag: 925 kcal.
Än så länge har jag endast fått i mig: 524 kcal. Detta kommer ändras då jag är sjukt sugen på gotta och kvällen är ung. Kommer blir hungrig på både det ena och det andra framför Idol! Woop Woop!

Ha en trevlig kväll!
Tjipp!

Första oplanerade dagen..

...känns helt okej!
Morgonen började jag med en hundpromenad.
50 min.
Medelpuls: 96.
Maxpuls: 115
Kaloriförbrukning: 154.
Som ni ser, det är en gammal tant så det är ingen direkt fart på promenaderna.

Frukost är intagen och nu vet jag inte hur dagen kommer se ut.
Antingen blir det:
  • Promenad till gym. På gymmet styrka(ben) och cardio.
  • Promenad till Skatås. Jogga femman.
  • Jogga åttan efter 15.00.

Vi får se vad dagen för med sig!
Ha en go dag alla!=)

Illamående igen?

Passet idag var sjukt roligt! Det var fartfullt och hårt, och riktigt sköna moves. Härlig instruktör också! Rekommenderar folk att pröva Body Combat, i alla fall på Sportlife Almedal.

Efteråt så drack jag en proteinshake, då jag skulle bli upplockad av mor för att åka och handla mat. Både för de sista dagarna nu innan vi åker samt för julen i Dubai. Det blev inte så mycket, men dyrt.

Kände redan innan vi började inhandlandet att jag mådde väldigt illa, som om jag ville spy. Försökte att tänka bort det men när jag var hemma så fanns känslan fortfarande kvar och jag ville inte äta. Men som alla mina vänner vet, jag säger inte nej till mat. Som jag älskar mat=)

Men åt hälften av vad jag hade planerat som middag, och hux flux, illamåendet var borta. Fattar ingenting. Så efter en knäcke med 0.5 dl minikeso och 50 g gurka så åt jag även ett äpple och en apelsin. Massa gott!!

Kvällens träning:
Body Combat: 55 min.
Medelpuls: 152.
Maxpuls: 185.
Kaloriförbrukning: 496 kcal,

Total kaloriförbrukning: 884 kcal.
Totalt kaloriintag: 1219 kcal.

Pratade en liten snabbis med fröken Lönn på gymmet, och jag ska få göra en fettmätning på Lördag. Det ska bli kul, kanske kan få göra en när jag kommit hem från Dubai och se ifall något har hänt? Hade varit kul.

Nu dusch och sedan krypa till kojs. Min plan att ta 8an i Skatås på morgonen imorn blev förstörd. Mamma ska ha bilen. Och med tanke på att jag har hunden så vägrar jag även ta mig till Skatås med vagn. Usch. Får se hur träningen imorn blir..träning blir det i alla fall!

Godnatt på er!

BodyCombat!

Gullige Tigger kommer och hämtar upp mig strax. För det är dags att svettas som en griiiis!

Usch..


Inte kul att gå ut med hunden när det är svinigt kallt ute.

Dock var det sjukt kul att vara på jobbet när man inte jobbar=) Och uppsägningen hade gått igenom, så från och med första Januari så är jag inte längre anställd där. Som jag kommer saknar människorna där. De är så goa=)

Nu dags att packa på sig kläder. HATAR att frysa.

Då var vi igång igen..

...Woop Woop!
Var så sjukt trött imorse va. Ställde inte klockan då jag visste att mamma skulle upp vid sex och då jag sov i soffan så skulle jag vakna och inte kunna somna om. Jag vaknade och somnade om på momangen. Trots att hon var precis vid mig och höll på med frukost osv.

Vaknade sedan klockan åtta och kände lite panik då klockan var lite mer än vad som var tänkt. I med Thermo Speed.
På med kläder och ut med hunden. Efter en promenad på 47 min med tanten så slängde jag in henne och tog mig ut på en raskare promenad som varade 60 min.

Under min egna promenad så märkte jag att det var något fel med pulsklockan. Pulsen var mycket lägre och det kändes som att pulsbandet under bröstet inte satt riktigt på och inte fick kontakt med min puls.

När jag kom hem så märkte jag att bandet satt löst(!!) Vilket innebär att jag gått ner runt, under brösten. Woop Woop!
Frukost är intagen och nu blir det slappa, för att sedan ta mig till PKC och kanske sedan vidare för att köpa gymbyxor? Får se..


Dagens morgonpromenad:
Totalt: 1h 47 min.
Kaloriförbrukning: 386 kcal.
(Med tanke på att pulsen var helt skev under promenaden så vet jag inte om kaloriförbrukningen stämmer.)

Tjipp!
-0.6 kg sen igår.

Sent..

Som det är dags att krypa i sängs och försöka sova några timmar! Usch.. kommer vara dyngtrött imorgon. Men får väl ta en PN på dagen.

Dagen idag har varit helt underbar! Att få vara med Jessi i studion där hon fotades av en grym fotograf var grymt. Jag var(fortfarande är) så sjukt imponerad av vår vän Jessi. Hon är så snygg och vältränad och verkligen kämpar för det hon vill. Helt underbart! Man blir taggad själv. Det är kanske inte omöjligt att själv en dag...(dot dot dot..)

Men i alla fall, hon var grym framför kameran och bilderna blev så snygga! (Stolt stolt stolt).

Sedan blev det Liseberg, en snabbis, julstämningen infann sig direkt. Underbart! Spelade lite, åt en cheeseburgare. Kollade djur. Sen åktes det hem...

NU måste jag sova.

Dagens totala
Kaloriförbrukning: 588 kcal.
Kaloriintag: 1299 kcal.

Godnatt!



Nu är det dags!

Blev ingen promenad. Hade ingen kraft, var helt slut. Så blev ett bad med Twilight-boken nummer 4=)

Nu åka och posta brev och sedan Flisen, sedan Allum, sedan fotografering, sedan Liseberg!

Tjipp!

Bra början på bra dag!

Precis ätit frukost/lunch efter ett träningspass med Flisen!

Vi gick till Almedal, körde axlar, armar, rygg och mage. Mest axlar. Det är kul=) Och gick hem.
Tog en proteindrink när vi kom fram och innan styrkan. Tog jordgubb denna gången och som det smakade milkshake! Tänk då om man blandar den med mjölk...mmm..

I alla fall. Nu har jag ont i mina axlar. Det var väldigt skönt att vara där när det inte är så mycket folk. Tror nästan jag gjort en planering över träningen i veckan. I huvudet. Som jag ska skriva ner och se ifall den kan följas!

Men först, morgonens träning:
Promenad till Almedal: 44 min.
Promenad hem: 44 min.
Styrka: 35 min.

Kaloriförbrukning: 588 kcal (glömde sätta på klockan i början av styrkan dock)

Veckans träning:
Måndag: Morgonpromenad. Box Impact.
Tisdag: Morgonjogg. Cross.
Onsdag: Morgonpromenad + styrka. Dagspromenad.
Torsdag: Morgonpromenad. Body Combat.
Fredag: Morgonpromenad. 8 km jogg.
Lördag: Morgonpromenad+ styrka. (Jobba)
Söndag: Morgonjogg 8 km. (Jobba)

Får se hur bra jag kan följa det!

Nu slappa, fixa papper för internationellt körkort. Sedan promenad, lunch, middag och halv sex plockar jag upp Flisen för Allum och sedan plåtning a la Jessi! Och sedan självklart Liseberg! Kul dag!


Använde mitt nya linne från FF som jag älskar=)


Nu kör vi!


Nu laddar jag med en kopp kaffe. Ska gå till Flisen om en kvart! Är ganska trött, för första gången på kanske en vecka så kunde jag inte sova så bra. Kan ha varit för att jag blev hungrig när jag väl skulle sova och sen hade jag flyttat in från soffan till "mitt" rum. Kan har varit skillnaden=) Men nu är jag igång! Nu kör vi! Woop Woop!

Matlusten gjorde så att jag tappade 1 kg sen i Måndags. DET lär ändras till imorgon. Ska ju till Liseberg idag, och vem vet vad vi vinner där.

Matlusten?

Vart är den? Har alltid sagt att jag aldrig förstått mig på dem som inte har någon matlust. Har alltid kunnat äta, alltid velat äta. Aldrig känt att jag inte vill äta. Men det känner jag nu. Det har jag känt hela dagen. Samt att jag har börjat må illa mycket under dagen och får sura uppstötningar ofta(fast de är inte sura.. bara äckliga). Hade det i Turkiet också. Vet inte vad det beror på.

Men jag måste ju få i mig mat. Så mycket vet jag. Var på Sportlife  Almedal i 2 timmar, varav jag tjötade med mina hjärtan i en. De gör mig lyckliga=). Brus gjorde även en proteindrink åt mig, äpple och kanel. Som det var gott! Behövdes efter träningen.

Var på crossen på gymmet. Hade energi och var taggad att köra en timma. Men så var de svarta upptagna. Gick på de silvriga, mer "utomjordiska". Känns nästan som om man går på månen när man är på dem. Men efter nästan en halvtimma så hade jag bara förbränt drygt 150 kcal. Blev sur, bytte till en svart som blivit ledig och körde järnet i 30 minuter. Då brände jag drygt 350 kcal. Ska alltid vara på dem.

Det blev:
Motionsform: Cross
Tid: 55 min.
Medelpuls:150
Maxpuls:174
Kaloriförbrukning: 503 kcal

Total kalorförbrukning idag: 935 kcal
Totalt intag när jag ätit min middag: 1090 kcal.

Nu ska jag äta middagen och sedan kolla på avsnitt av Vampire Diaries. De två första. De ska vi diskutera imorn, jag och Flisen. Vi ska promenera till gymmet imorn klockan 9. Gymma och gå hem. Ska bli kul!

Trevlig kväll på er!

Rekommenderad lunch!

Åt precis en supergod lunch! Tigger lärde mig det, fast hon har alltid i massa annat gojs som lök och grejer, det skippar jag.

Stark rekommendation(Om man gillar tonfisk.)
Går på 2 minuter att göra, om man har färidgkokt ris eller matvete.
Stek tonfisk. Tillsätt kryddor. Jag tog grillkrydda och citronpeppar. Hade gärna velat ha vitlök också men hittade ingen.
Blanda tonfisk, matvete/ris med creme fraiche franska örter.

Voila! En nyttig och snabb lunch. Som är GRYMT god.

Myskläderna är på, har städat upp i köket och börjat i mitt rum. Städa bör man.

Härligt!

Som det var skönt att jogga igen! Jag är ju en av dom alla som hatar att springa, tycker det är urtråkigt. Men som det var gott idag! Men jag märker ju att flåset och benmusklerna inte tränas på samma sätt på crossen som när man joggar. Flåset var värdelöst och benmuskler? Det kändes som att det inte fanns några. Men lycklig är jag, för det var superhärligt! Det är synd att jag inte har ngn kamera, för mornarna är den finaste tiden på dygnet den här årstiden. Enligt mig.

Femman i Skatås. Som jag har saknat den. Älskar backarna, som man får tagga till och pressa sig själv. Jättekul!

Det blev en motionsrunda på totalt:
43 min.
Jogg: 42 min.
Distans: Ca 6.3- 6.5 km. (Joggade tillbaka och mötte mamma och joggade till målet igen.)
Medelpuls:160
Maxpuls:183
Kaloriförbrukning: 431 kcal

Nu dusch. Sen frukost. Senare städ. Ännu senare Gym. Sist matshopping.

Kaffet är i..

och nu väntar jag bara på att mor ska ha varit ute med hunden så vi kan dra iväg till Skatås. Ska inta en proteinshake och thermo diet innan. För planeringen är ju faktiskt gjord så att jag ska ta mig runt femman i Skatås i joggande tillstånd. Måtte bara benhinnorna inte vara sura. Dom har ju faktiskt fått vila drygt en vecka, om inte mer?


Nu tagga till, go with the flow så att säga. Hoppas jag inte fryser. Vill inte det.

Tjipp!

Glad blir man.

Alltid så rofylld och lugn och...lycklig efter ett hårt träningspass. Och som det var hårt idag! Som jag älskar det! Det var länge sen jag svettades så mycket. Det droppade på golvet från ansiktet och vid styrketräningen i slutet så gled armbågarna runt i svettet på mattan. Mmmm...mysigt. Borde haft med svettband. Borde köpa svettband. Notering to myself och alla som kan påminna mig. Mycket viktigt. Svettband.

Det är sjukt kul att slåss med Tigger. Jäklar va man tar i och man taggar och skriker på varandra. Igen igen igen!!

Träningen blev följande:
Box Impact: 68 min.
Medelpuls: 135.
Maxpuls: 191.
Kaloriförbrukning: 502 kcal.

Total kaloriförbrukning: 858 kcal
Totalt kaloriintag: 1299 kcal

Älskar min nya tröja. Glömde visa hur gooo luva det är på den:
Verkligen " all my bro´s in the hood" typ av tröja.

Strax sova. Tanken är att jag och mor ska ta oss till Skatås imorgonbitti. Jag för att testa min benhinnor. Hon för en PW. Vi får se hur detta går!

Godnatt!
(Ser fram emot onsdag då jag och Flisen ska vara assistenter åt Jessi)

Rastlös much?

Ganska många inlägg idag. Blir så när jag har saker att göra och inte kan slappna av mellan sysslorna. Då blir det blogg, blogg, blogg=)

Fick användning av min nya tröja:
Jag låtsas inte prata i telefon.



Nu drar jag! Som vi ska köra skiten!

Då var det gjort..

Var uppe på jobbet. I över en och en halv timme! Att det alltid ska vara så. Men jag stortrivs ju så bra med personalen där, det är synd att arbetet inte passar mig. Fick i alla fall pratat med chef och personaladministratören(?) och de var så supergulliga båda två. Bara det fick mig att vilja vara kvar:P (Svag för snälla människor..) Jag fick lämnat in uppsägningspapper och tjötade sedan ytterligare med folk. Och när jag väl var hemma kom jag på att jag inte tog reda på något. Inte hur jag skulle göra med mitt kort, mitt skåp, när jag får sluta? Hoppas de kontaktar mig..

"Djävulskatten" har varit mysig den sista tiden..Förutom när han sätter klor och tänder i armar och ben på oss människor, vilket i o försig är ofta.


Jajaa nu ska jag snart äta keso, gurka och grillkrydda och ladda inför Box Impact! Lite nervös, de gånger vi varit där har instruktörerna varit hårda. Nästan känts som om man var tillbaka i skolan.

Bara att tagga till!
Woop Woop!

Energi!

Gott var det, och vilket energi jag hade. I börjar av promenaden i alla fall=) Sen blev jag segare, men skönt var det!

Det blev:
Promenad: 60 min.
Medelpuls:120
Maxpuls:147
Kaloriförbrukning:356 kcal

Frukost: Gröt med pepparkakskrydda misslyckades totalt. Fick slänga det. Blev med kanel istället. En proteinshake till det och brustablett a lá vitamin C. Blåbär. Det var gott.

Nu lite fix och trix hemma. Klockan ett har jag bestämt mig för att gå till jobbet. Nervös.

Hej så länge.

Seeeeg.

Som jag är seg idag. Vaknade klockan sju. Var sjukt trött..Tog en Thermo Speed. Och DÅ, då började jag tänka att neee..jag tar nog sovmorgon idag. Men smart ditt dumme flan. Ögonen var superpigga av thermon. Men låg kvar tills mamma kom upp, klockan åtta. Fortsatte tänka att jag inte skulle ge mig ut. Gick in och vägde mig. Och hör och häpna:
-1.2 kg sen förra måndagen. Då var det inget snack om saker. Morgonpromenadskläderna åkte på och nu dricker jag kaffe. 2 timmar senare är planerat, men ut kommer jag i alla fall=)

Med andra ord så kommer även allt annat skjutas fram idag. Men det gör nog ingenting.

Kaffet ska ta slut, sen är jag on my way! Hejdå.

Älskade Mac

Tack vare mitt "V"(Hjärtat Flisen) så sitter jag nu och skriver mitt inlägg på min älskade mac. Som jag har saknat den. som jag älskar den. Snabb och skön.

Blev The Proposal, som Sandra är snygg. Och han var söt. Skön film=)

Nu är det natti, blir morgonpromenad imorgon..eller ska jag våga mig på en löptur? Hmm..något blir det i alla fall. Sedan till mitt "riktiga" jobb för seriösa åtaganden och sedan Box Impact med Tigger. Nog bäst jag påminner henne=)

Matlagning står också på listan. Som jag har mycket på schemat;)

Godnatt på er!

Inte som planerat.

Heeeeeej.

Ja denna dagen blev väl inte riktigt som planerat.. eller en grej sket sig=)

Jobbet gick väl hyffsat. 
Malle i sin jobboutfit
:
Tagga till!

Sandra kom förbi, som det var kul att se henne! Har inte träffat henne sen vi kom hem från Turkiet!

Efter jobbet så åkte jag direkt till Almedal för att löpa på bandet. Intog ett äpple, klev in genom receptionens dörrar och pratade med Johanna och Flisen. Där stod jag i över 30 minuter. Hade inte den minsta lust eller energi att träna. Ont i huvudet och allmänt slut. Därför gjorde jag helt om och åkte och handlade lite kyckling, keso, gurka, läkerol istället. Kom hem till färdiglagad mat! Älskade mor min hade gjort rostbiff och potatis och grönsaker i ugnen.

Jag åt: 100 g kött. 67 g potatis. 77 g gurka. 2 msk keso. Grillkrydda. Detta innehöll 198 kcal. Mätt blev jag. Konstigt. Måste varit för att jag var så superhungrig innan.
Köpte pepperkakskrydda. Tänkte: Havregrynsgröt, pepparkakskrydda, sötningsmedel: Pepparkaksdeg till frukost?

Men som sagt. Ingen träning idag. Enbart morgonpromenad.

Veckans träning har sett ut som följande:
Måndag: 45 min Cross
Tisdag: 48 min Cross
Onsdag: 55 min innan-frukost-stavgång. 40 min Cross
Torsdag: 48 min innan-frukost-stavgång. Cross 30 min. Rygg, armar, mage 25 min. Kvällspromenad 50 min.
Fredag: 50 min innan-frukost-stavgång . Bootcamp pass: 55 min.
Lördag: Ledig.
Söndag: Morgonpromenad 57 min.

Nästa vecka får jag prova på löpningen.

Lite av vad jag köpte igår:
Thermo Speed. Proteinpulver. Fiskolja..mm..

Jaja. Långt inlägg. Inte mycket att säga dock. Får vi se vad den nya veckan har att erbjuda imorgon! Ikväll kanske det blir film med Flisen. The proposal. Just det. Inte att förglömma! Jessi har nu lagt upp bilder från igår! Check it yo bro´s!

Pis Aot Bro´s



Som det är värt det!

Söndagsmornar är nog den bästa tiden för morgonpromenader. Det är så tomt och fridfullt. Och mörkt var det denna gången.

Jag somnade inte fören efter 01 inatt, så när klockan ringde 06.30 så var jag i princip ofungerande. Tänkte att jag skiter i morgonpromenaden då jag ändå ska till gymmet efter Hemtex. Men så kom jag på den finurliga idén att ändå ta Thermo Speeden som jag hade förberett så smidigt kvällen innan med ett glas vatten. Svalde kapseln, ställde om klockan ifall jag skulle somna om. Men det gick inte att somna. Kroppen var svinigt trött, men ögonen ville inte sova. Så jag kom ut tillslut, men vaknade nog inte riktigt till fören det var en kvart kvar innan jag var hemma igen=)

Men lycklig är jag nu för att jag kom ut för det är värt det! Man är piggare, gladare och allmänt lugn efter en morgonpromenad!

Det blev:
Promenad: Drygt 57 minuter
Medelpuls: 120
Maxpuls: 180 ( inte för att jag kan komma på när pulsen gick upp så högt..?)
Kaloriförbränning: 342 kcal.

Mitt nya protein är intaget i form av shake. Extreme Chocolate..Mmmm..=) Nu dusch och sedan öppna en butik själv som jag aldrig öppnat innan.

Ha en bra dag!

8 timmar av fitness!(muskler)



De var nog inte riktigt så stora som Kai här, men världens största man klår honom nog. Och han var där! Jessi fick ett kort med honom. Hon var ganska liten=)

Det har varit en grym dag! De åtta timmarna kändes som två. Citerar Jessi. Tänk om arbetsdagarna kunde vara som idag. (Eller något liknande.)

Det fanns inte jättemycket kläder, så träningsbyxor och fler toppar får köpas någon annan stans. Men köpte ett linne, en tröja och en sport-bh. Proteinpulver. Omega 3 kapslar och Thermo Speed. Nu jäklar ska jag inte inte orka upp på morgonen! Händer inte. Igen.

Vi kollade även på tävlingarna. Det roliga var att tjejer som man följt på bloggar var uppe och tävlade, och det gick bra för dem=) Man blir så imponerad över hur de kan förvandla sina kroppar. Sjukt grymt!

Grym lunch åt vi även på en restaurang som låg inne i mässan, var nog inte många som hade koll på den. För det var ganska tomt. Gott var det dock. Buffe av kyckling, fisk, pasta, quinoa och massa sallad. Hälsa? Ja tack! Och underbara Jessi bjöd på lunchen. Tack hjärtat♥

Nu blir det tv-kollande och sen tidigt i sängs, för imorgon blir det morgonpromenad/jogg. Ja, jag har inte riktigt bestämt mig.. får se hur det känns i hinnorna som djävlas så förbannat.

Tjipp!



Gick inte!

Det gick inte. Jag kom inte upp. Fick så dåligt samvete över godiset igår så jag hade ju ställt klockan för att gå till gymmet och köra på crossen. Men nix pix. Vet inte riktigt vad som hände. Tror, TROR, att det var som en annan gång, att jag trodde att klockan var 06.30, men i själva verket var den typ 24 eller 01. Och jag var på väg upp och började greja men så märkte jag att klockan var mitt i natten. Tror detta inträffade mer än en gång under natten. Och att jag tillslut blev så himla trött då jag inte sov så mycket att jag sket i gymmet. Lite tråkigt nu. Men får väl ta igen det imorgon!

Nu är frukosten intagen och nu ska det duschas och kläs, för om ca en timma ska jag gå och möta Jessi för FitnessFestivalen! WoopWoop!

Tjipp!

Träna, svetta, kämpa!

Gud va gott det är att träna, älskart! Har nästan nyss kommit hem från tränings"lägret" med Miss Lönn och Miss Märta(Vad hon heter i efternamn var tydligen okänt för mig?) och det var så djävulskt kul! Svettas aldrig så när jag kör styrka själv. Och aldrig att jag skulle komma på idén att springa jättejättefort 400 m för att sedan köra armhävningar och sittups, 3 omgångar. Skitkul!!

Måste säga att jag trodde att det skulle vara jobbigare, visst, det brände och sved och det var tungt, men hade nog förväntat mig helvetet=) Det var det inte. Det var suuuuper! Igen igen igen! Det jobbigaste var nog stepbrädan. 30 gånger på varje ben x 2. Isch...

Innan detta pass så var vi som sagt hos Brus i Floda. Åt Flodas Thaimat. Som det var gott!! Har nog inte ätit thaimat på typ 13-14 veckor. Så det var himmelskt! Kul var det att tjöta också, var dock riktigt flummig så vet inte om jag var jobbig? Trött var jag i alla fall.

Efter träningspasset så kunde jag inte bestämma mig för om jag skulle ha godis ikväll. Vilket det såklart blev. Så fort tanken kommer så blir det inte ett nej. Så det åkte jag och köpte. Sjukt mycket folk ute och kör en fredagskväll. Inte okej.

Så ikväll blir det mat: Keso och kycklingkorv.
Snacks: Massa gott godis!

Träningspasset: 55 min.
Medelpuls: 141
Maxpuls: 187
Kaloriförbrukning: Ca 450 kcal.


Då jag både ätit thaimat och godis intags under kvällen så vet jag inte dagens kaloriintag. Och vill nog inte veta heller. Så blir inget totalt kaloriintag idag.
Men total kaloriförbrukning: Ca 750 kcal.

Nu godis i soffa!
Tjipp!

Ugh!

Tror jag måste lägga av med att ta på mig så mycket kläder på morgonpromenaderna! Är ju helt dygnsvett, och ändå så har jag inte så högt tempo. Det är lite tråkigt, märker att det inte alls är lika lätt att hålla tempot uppe i stan som ute i Skatås. Får nog bli Skatås imorn innan FF! Få upp pulsen dit jag vill ha den=)
(För de intresserade: Det blev regnställ på.)

Det blev i alla fall:
Stavgång: Ca 50 minuter.
Medelpuls:122
Maxpuls:151
Kaloriförbrukning: 307 kcal.

Nu: Frukost.
Sen: Backaplan.
Senare: Floda.
Ännu senare: Almedal Sportlife.

Ha en go dag alla!

Morgonstund har ..

guld i mun? Förstår inte riktigt, inte många ordspråk jag förstår. Men positivt är det ju!=) Sitter här och har snart druckit upp en stor kopp julkaffe. Ska dra på mig alla mina lager kläder(förhoppningsvis slipper jag regnstället) och ut oh traska med mina stavar här i stan tänkte jag.

Har läst runt lite på olika fitness-bloggar nu på morgonen och det är så kul att läsa att det är många som drar iväg till Göteborg nu för fitnessmässan. Både för tävling och för att kolla runt. Ska bli så kul imorgon!! Ladda kortet med para? Ja.

Ne, nu är det ombyte! Tjenixen!

Regn igen..

När jag hade kollat klart på Biggest Loser så hade jag pälsat på mig för en kall tur: Underställ, t-shirt, två tjocktröjor och fodrade träningsbyxor. Hällt i mig en kopp kaffe också. Går ut ur mitt rum för att sätta på mig gympaskor, och ser att regnet öser ner ute. Och som jag blev upprörd! Jag var så inställd på att gå ut och gå, lyssna på mina nya låtar av Melissa Horn i mörkret. Så det var bara att slänga på sig tredje lagret byxor(regnbyxor) och femte lagret på överkroppen(regnjacka). Mössa, halsduk och vantar åkte också på. Som jag kände mig som en Michelin-gubbe! Och som jag svettades! Haha.. gungade fram=)



Det blev en liten runda på ca 50 minuter.
Medelpuls: 122
Maxpuls: 143
Kaloriförbrukning: 305 kcal.

Total kaloriförbrukning1018 kcal.
Totalt kaloriintag: 1207 kcal.

På söndag ska jag nog testa mina benhinnor igen. De har varit extremt ömma denna veckan. Inte okej.

Lite tv-tittande nu och sedan sovdags!


Pis aot.

Funderar..

...på att ta en kvällsPW mellan Biggest looser kl 19.00 och Glee kl 21.00. Hade varit kul att prova på nattlig promenad också, men då där det är folk. Blir lite skraj annars.

Glömde även berätta att imorn blir det full rulle hela dagen! Kul! Dagen börjar såklart med en morgonpromenix. Sedan bär det av till Hemtex för att gå igenom lite saker(Para kanske rullar in som de ska.. haha( i mina drömmar kanske.)). Sedan direkt, plocka upp flisen och iväg till Brus i Floda. Hänga med henne i ett par timmar, intaga lite föda. Och sen blir det direkt till Almedal för ett superträningspass med Miss Lönn. Hennes egna. Som vi då ska köra. Med henne. Som vi kommer dö.. Boot Camp a la Lönn. Som jag ser fram emot det!!

Haha, lilla tjötiga jag känner mig nu... ingen som vill prata med mig? Halooo...

Hejdå.

Glad!

Som jag känner en ro nuförtiden. Jag är glad. Inget stress, ingen oro, ingen ångest har infunnit sig hos mig de senaste dagarna. Va fridfullt det är. Tror det är bra att jag inte jobbar just nu.. och även håller mig till mitt beslut. Har haft tankarna på att inte genomföra det, men så har jag ju min kära mor som pratar mig tillrätta. Tur det♥.

Det blev gym på eftermiddagen istället för kvällen, Flisen skulle också dit! Det var kul att gymma med henne istället för att gå ifrån henne när hon står bakom receptionen! Vi solade efteråt, och det var skönt. Höll på att somna flera gånger. Men som vanligt.. fryser även i solariumet. Förstår inte riktigt.

Det blev på gymmet:
30 minuters Cross: 330 kcal.
Styrka: Rygg, armar och mage 25 min.

Städningen är fortfarande kvar på schemat. Som jag inte känner för det.. Mamma är inte hemma än. Hon är nog ute och motionerar också. Hon både simmar och går på gymmet varje dag. Duttiga mor!=)

Och maten nu efter träning kan ni ju gissa er till ;)

Tjipp!

Mornar i mitt hjärta!

Visst, jag var död imorse, låg och drog mig en stund innan vi tog tag i oss och for till Skatås. Och som vanligt bråkar jag med mig själv om att ta en kortare väg då det är så djävulskt kallt. Men nej, femman blev det för mig och då jag inte hade någon att prata med så gick det i ett rasande tempo! Och solen sken och det var underbart.

Det blev 48 minuters stavgång.
Maxpuls:170.
Medelpuls:140.
Kaloriförbrukning: 383 kcal.

Som det är gått att svettas. Och sedan få äta knäcke med keso, grillkrydda och gurka. Lyxade även till det med ett ägg. Gott!

Idag blir det städning i lägenheten och sedan gymmet i Almedal. Brus jobbar ju där ikväll, får passa på att hänga med dem så mycket som möjligt.

Det är bra att de börjat jobba där, för då blir det att jag åker till gymmet varje dag. Tack för det!

Men först slappa!

Tjipp!

Nytt utseende på bloggen?

Jaa..varför inte? Kände att jag ville ha något ljusare=) Får se hur det känns!

Efter ett roligt samtal med gullungen Camilla så tog jag mig 100 g vanilj-kesella och 2 dl jordgubbar. SOM det var gott.. inte provat? Gör det! Även lättkesella med jordgubbar och sötningsmedel är en stark rekomendation! Tack vare Brus så fick jag i mig ett kvällsmål, behövde nog ha det. Det är svårt att göra rätt trots att man vet vad man behöver. Man behöver vänner som säger till en ;)

Greys anatomy har jag avnjutit, och nu är det So you think you can dance. Och detta utspelar sig i "mitt" rum, där vi nu har en jättefin tv med massa kanaler. Mysigt och skönt att kunna stänga in sig om man vill!

Börjar bli trötter.. Klockan ringer ju 07.00 imorn(inte så illa när man tänker på att jag får smaka på julkaffet) och då bär det av till Skatås med mor och hund. Fast jag tar femman och de tar 2.5an=)

(Just det, det blev ett box-combat pass inbokat på Måndag, med Tigger. Jävlar va vi ska köra skiten!)

Godnatt vänner, snart!

Som man blir glad!

Av motion! Precis hemkommen från Cross-tränande i Almedal. Med mor min tog jag mig dit efter vi släppt av far på flygplatsen. Flisen jobbade på flitigt, hann dock inte hänga så mycket med henne.

Imorse var vi inte såå energirika på stavgången. Vi tog oss runt femman i Skatås på circus 55 minuter, och pulsen var lägre än den brukar(Definitivt högre än Tiggers, som vanligt!). Det var så sjukt kallt så jag var beredd att åka hem igen. Eller ta svängen runt sjön istället. Men icke sa Tigger. Tack för det.

Hon tog jättefina bilder med sin mobil, som jag fick skickat till mig då jag ville lägga upp det här. Solen sken så fint genom hela rundan. Men jag får ju inte tag på dem från inkorg till dator. Men löser jag detta så lägger jag definitivt upp dem! Längtar till min Iphone..

Efter gymmet idag gick jag och mamma in på Willys för att handla läkerol och cola-zero. De hade inte cola-zero, fick bli pepsi-max. Lite sötare, men vad gör väl det! Blev lite annat smått och gott också, till exempel läkerol och... Zoegas julkaffe! Som jag velat prova det.


Har just intagit den goaste maten jag vet just nu. Äter det hela tiden! Ica gott liv-kycklingkorv. Keso med grillkrydda på. Gurka. Sallad. Knäcke.

Ikväll blir det mys framför tvn med mor, vi ska bege oss till Skatås imorn för morgonprommis=)

Kaloriförbrukning: 850 kcal
Kalointag(än så länge): 1064 kcal.

Ne nu ska jag kolla ifall det går något box-pass imorn man kan anmäla sig till.

Tjipp!

Stavgång på G!

Om 5 minuter ska jag se till så att Tigger är vaken.
Om 15 minuter ska jag gå till polisparkeringen.
Om 25 minuter svettas vi!

Woop Woop!

(Ser väldigt kallt ut ute...)

Tjipp

Väldigt bra dag!

Idag har allt varit bra. Inte varit trött, vädret har varit underbart, ett lyckat beslut för hjärtegrynet Flisen, hängde med Brus och Flisen på gymmet, Jessi hade fixat biljetter till FF.. allt idag har tagits med ro helt enkelt=) Ro i sinnet.. brun inne?

Haha, tror inte jag kommer orka föra matdagbok här. Det var jobbigt:P Men idag har maten sett ut nästan som igår, förutom att en lussekatt smög sig in(Som den var gooo).

Intag av kalorier:
1135 kcal
Motion: 48 min Cross. 500 kcal.

Imorgon blir det stavgång med Tigger kl nio. Det ska bli härligt att svettas innan frukost! Har ju varit dåligt med det denna veckan. Men som jag ska fortsätta svettas innan frukosten resten av veckan=) Full fart!

Nu blir det mys med tv. Gott.

(Icas gott liv-kycklingkorv är så sjukt gott med keso, grillkrydda och sallad och gurka. MMM)

Tjipp!

Lussekatt!

Som det var gott! Pappa kom hem med lussebullar från Dahls bageri..som det var gott! Nu känns det som riktig jul. Mycket sån jul-känsla på G nu.

Mamma ska ha bilen till Ikea, så jag tänkte ta och traska till Almedal Sportlife. Måste bara planera klädseln bra, fryser som sagt konstant. Förstår inte vad det är. Inatt sov jag med tjocktröja, mjukisbyxor, hade ett täcke och en filt på mig. Och skakade för att jag frös så. Inte var det kallt i lägenheten enligt mamma, hon hade behövt sova utan täcke. Något är fel.. Kanske börjar bli en Edward?=)

Och lyckan idag är tillägnad Flisen. Glad jag är för din skull hjärtat! ♥

Om en timma så ska jag vara påpälsad och ivägtraskande!

Tjipp!

Go dag!

Vilken härlig dag det är idag! Vaknade imorse vid halv åtta, var dyngtrött! Hade sovit ute på soffan i vardagsrummet/kök(Då det är öppen planlösning) eftersom de håller på att sätta upp tv i mitt rum och det ser för jäkligt ut(Utan min hjälp=)). Justjärnan var så fin mot den blåa himlen imorse, solen började gå upp och mamma tände ljus. Oj som det blev juststämning på en gång!

Lite kaffe, lite frukost och en dusch på det så var jag sedan iväg till min lägenhet i Kålltorp. Skulle hämta en grej från vinden, sa tjenixen till hyresgästen som verkar ta ganska bra hand om plejset! Hoppas han kan ha den till våren också!

Pratade med Brus i telefonen, som det behövdes! De där kvinnorna som jag har som mina hjärtan jobbar jämt nu förtiden! Lilla skillnaden från att vara konstant med varandra i tio veckor! Hon skulle jobba ikväll också, likaså Flisen. Som jag ska vara där på gymmet kl 17.00 och hänga med dem(När jag inte är på crossen så att säga).

Ikväll är det ju det där stjärn-programmet kl 20.00 på 4an. Tror jag ska vara hemma lagom till det och sen sussa tidigt!

Tjipp så länge!
Oxelösund 10 Juli. Göteborg 22 Augusti.
RSS 2.0