8 timmar av fitness!(muskler)



De var nog inte riktigt så stora som Kai här, men världens största man klår honom nog. Och han var där! Jessi fick ett kort med honom. Hon var ganska liten=)

Det har varit en grym dag! De åtta timmarna kändes som två. Citerar Jessi. Tänk om arbetsdagarna kunde vara som idag. (Eller något liknande.)

Det fanns inte jättemycket kläder, så träningsbyxor och fler toppar får köpas någon annan stans. Men köpte ett linne, en tröja och en sport-bh. Proteinpulver. Omega 3 kapslar och Thermo Speed. Nu jäklar ska jag inte inte orka upp på morgonen! Händer inte. Igen.

Vi kollade även på tävlingarna. Det roliga var att tjejer som man följt på bloggar var uppe och tävlade, och det gick bra för dem=) Man blir så imponerad över hur de kan förvandla sina kroppar. Sjukt grymt!

Grym lunch åt vi även på en restaurang som låg inne i mässan, var nog inte många som hade koll på den. För det var ganska tomt. Gott var det dock. Buffe av kyckling, fisk, pasta, quinoa och massa sallad. Hälsa? Ja tack! Och underbara Jessi bjöd på lunchen. Tack hjärtat♥

Nu blir det tv-kollande och sen tidigt i sängs, för imorgon blir det morgonpromenad/jogg. Ja, jag har inte riktigt bestämt mig.. får se hur det känns i hinnorna som djävlas så förbannat.

Tjipp!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Oxelösund 10 Juli. Göteborg 22 Augusti.
RSS 2.0