Då var det tomt för en dag..

Imorse åkte Jessica och Helen. Det bidde tomt. Det var riktigt kul att få träffa dem, det går nog snabbt tills vi ses igen! Då blir det pasta Jessica♥.  Kanske även hård träning inför varvet, det närmare sig ju fortare än man anar! Jisses.. vill knappt tänka på det, men ändå så ska det blir riktigt kul att få träna inför det! Längtar lite, med en stor del fasa=)

Igår var det en tröttis/slappis dag. Stranden, hämtade tjejernas bilder som togs vid solnedgången, lite småshopping här i Oba. Tyvärr hittade vi inte converse till Jessica, men det ska vi ha fixat innan vi åker härifrån, förhoppningsvis tidigare så hon slipper vänta länge. Även om de kanske inte kommer användas i vinter!

Sen blev det riktigt god mat hemma. Klyftpotatis och kyckling i ugn och tsatsiki. Senare hade vi lite kvällstjöt med chips och guacamoledip. Det är riktigt mysigt att göra mat ihop, tror nog det är lite underskattat!

Helen kände sig tyvärr sjuk på eftermiddagen och kvällen, men vi fyra andra hade en mysig kväll!

I förrgår var det ju äta ute och hamnen. Vi testade en mexikansk restaurang här i Oba, det var väl inte jättelyckat. Men då vet vi att maten där inte är så god! Vi gick senare vidare till vårt älskade Mitos och drack två fiskskålar med African Inn (Är vi deras trognaste kunder tro?). Det var kul, vissa i personalen var på G och glada! De skulle spela fotbollsmatch vid 24 och ville att vi skulle vara med. Det var tur vi inte var det för jisses vilket seriöst spel det var!  Vi var förbi och kollade strax efter 00.30 men åkte in till hamnen ganska snart efter vi sagt hej till några i publiken.

I hamnen så gick vi in på James Dean, där Alex tog hand om oss. Vi fick in ett helrör och dansade till riktigt bra musik! Efter lite händelser så avslutades kvällen på McDonalds där hamburgaren återigen var sjuuukt god!


Vi möttes upp av underbara Ozzie på vägen hem. Hon är så go så man vet inte om man kan låta bli att äta upp henne!



Inatt, runt 01.00-01.30 dyker våra gäster nummer två upp! Det ska bli riktigt kul! Det blir Camillas mor, syster och faster och hennes karl. Ska bli kul att lära känna honom, och det lär man ju verkligen göra när man bor med honom 24/7!

Ätit massa choklad idag..kanske ska tvinga mig ut på en springtur om några timmar..bara att det är så sjukt varmt! Och orka gör man ju inte heller. På morgonen går det bra för då orkar man inte säga emot sig själv. Nu går det inte att få motivationen. Funderar på att ta tag i mig själv på allvar på måndag istället. Både när det gäller godis och träning. Har ju bara blivit två joggdagar denna veckan och som vanligt massa gott. Och det syns ju på vågen. Vi får se. Går inte riktigt att bestämma saker i detta landet, planer ändras hela tiden. Synd bara om man ska behöva börja om från början.. men kan det gå så snabbt om man kanske börjar ta tag i sig på söndag istället? Är ju bara två dagar tills dess.. nej nu ska jag sluta tänka på det. Antingen göra jag det eller så får jag skylla mig själv=) Vet ju hur det brukar sluta!

Ville ju även lägga upp bilder från sista måltiden med töserna, men bilderna ligger på Flisens dator. Får se om jag orkar gå in där. Är nog bara en bild, men ändå!



Hej så länge!







Kommentarer
Postat av: Jessica

Pasta så fort ni är hemma:)



Ta tag i tränandet på måndag, njut lite nu av en "vilo vecka"! :)



Hälsa alles!



PUSSSSSSS



PUSSSSS!

2009-10-09 @ 20:28:15
URL: http://lonkakola.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Oxelösund 10 Juli. Göteborg 22 Augusti.
RSS 2.0