Kul hade vi!

Maten var i vanlig ordning väldigt god. Provade Kyckling Bombay, trodde det skulle vara som kyckling bombay-rätten som vi åt på Sammys Place som smakade som Flygande Jakob. Nej. Det smakade som en korvgryta som mamma brukade göra förr i tiden. Och det var korvbitar i.. och lök och kyckling (såklart) och gräddsås osv.  Jättegod men hade förväntat mig en annan smak!

Vi åt och drack två fiskskålar. När klockan började närma sig midnatt så tänkte vi ringa efter taxi, men då visade det sig att söta Ozzy skulle till hamnen med sin flickvän från England, så vi åkte med i hans bil. Väldigt fin var den!

Vi blev ganska många ändå, Salih hängde på, och Alex såklart! På Havanna var det drag. Massa musik, men inte jättebra. Kanske en låt som man älskar. Sedan gick vi till Queens Garden, det var lite mindre och lugnare och dyrare. Men trevligt! Sen blev det bilfärd hem och natten slutade med toast hemma i lägenheten och sent sängående. Kan ju säga att alla sov väldigt länge idag.
Inne på Havana
På väg in till Queens Garden
Världens tjockaste hund?
Dj-bås uppe i luften

Nu kom flisen hem med goda nyheter! Vi ska bli bjudna på mat på Mitos varje kväll tills vi åker hem, om vi är där klockan sju varje kväll...sparar pengar mats du vet? :D

Hej så länge!
Kommentarer
Postat av: Jessica

FINA NI ÄR!!!!



Oj gratis mat, fasen vad mycket godare det blir då!!



Pusss

2009-10-21 @ 17:04:35
URL: http://lonkakola.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Oxelösund 10 Juli. Göteborg 22 Augusti.
RSS 2.0