Som vi inte kom ut på PW innan middagen..

Går ju som sagt inte att planera:P

Vi gick och handlade och var vrålhungriga när vi kom hem så vi åt direkt och nu sitter vi och är proppisar! Det var så sjukt gott så det går knappt att förklara.

Vi gjorde kyckling i ugn som vi sedan la i Sweet Chili-sås som fick stå i kylen. Gjorde pastasallad och en sjukt god sås gjord av youghurt, paprikapulver, vitlök, majonäs och salt. MMMMM! Och till detta fetaost, oliver och lök till de som ville ha. Detta kan man ju inte äta lite av..  Thank YOU Flisen, som har denna goda mat på lager!

Det var kul att handla mat idag, köpte på lite ägg som vi ska våga prova igen.. och bröd, Pumpernickel, surdegsbröd som är gjort på råg. Spännande! Kände idag att efter bara gröt att jag blev hungrig direkt efteråt. Så kanske håller sig i några timmar till med ägg och bröd förutom gröten. Ska bli gott med frukost!

Vi har iaf fyllt på kylen nu, och frysen. Så vi klarar oss ett tag iaf. Ska shoppa på oss grönsaker och frukt på marknaden på måndagen. Köpte massa gurkor och tomater sist för enbart 2.50 kr. DET är sjukt. På måndag ska det även inhandlas lite saker som vi spanat in.. detta lär läggas upp på da blogg!

Nu lägger Brus patiens(?det där man gör själv med kortlek..?), Flisen gör sig redo för Da Haaaarbouuur!

Hej så länge!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Åå den kycklingen ska jag göra igen, den är sååå god:)



Vilken partyråtta hon är Flisen:)



Puss på er!

2009-10-18 @ 10:27:53
URL: http://lonkakola.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Oxelösund 10 Juli. Göteborg 22 Augusti.
RSS 2.0