Tyst i Oba idag!

När vi var på väg till stranden idag så tänkte vi att det var ovanligt tyst överallt.. och när vi började närma oss stora vägen så såg vi att de hade spärrat av vägen in till Oba centrum från stora vägen. Det var lite läskigt tyst, lite som Erica sa, att det kändes som om det skulle hända något, som en tsunami. Usch. Men som Erica även sa, då hade de inte spärrat av vägen. Haha :D Som vi skrattade..

Iaf, vi tror att det är för någon tävling, typ triathlon, det är cyklister överallt. Vi får se hur det ser ut på vägen i framtiden, just nu är den helt tom på bilar!

Igår var det god mat på Mitos och det var kul att hänga lite med grabbarna, men det blev ingen utgång, vi kände inte riktigt The harbour-feelingen så vi gick hem istället. Ställde om klockan och helt plötsligt låg man i sängen typ 00.15, på en festkväll!! Vi åt och drack gott, fick en rätt och tre drinkar gratis, helt okej=)

Vi fick även en gruppbild, det var bra då Evren ska åka hem idag och jobbade sitt sista pass igår.



Idag trodde vi att det skulle regna, men vi fick ju lite sol mitt på dagen så vi gick som sagt till stranden. Nu har det mulnat på så det vankas regn, även imorn då vi ska på marknaden. Kul. Nu ska vi väl bara vila innan vi drar till  Mitos igen för våran gratismat...mm..

Kändes bra att vila från träningen idag, för knäna. Hoppas på att kunna jogga på ordentligt imorn! Äter ju gotta idag också, så det blir ju ett måste!

Ne nu blir det kanske en liten dusch innan lite vila! Hej så länge!



Puss!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Oxelösund 10 Juli. Göteborg 22 Augusti.
RSS 2.0